Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

~ Tomix ~ [650 sanaa]

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1~ Tomix ~ [650 sanaa] Empty ~ Tomix ~ [650 sanaa] lähetetty La Tammi 31 2015, 02:07

Nefas

Nefas
[Lähetin tän lupahakemuksen enimmäkseen mielenkiinnosta. En ole varma, tuleeko lupaa.. Mutta se nähään sitten. Jos on kuitenkin jokin mahdollisuus saada tähän lupa, voin luopia hyvin yhden hahmoni luvasta]

1. Haen tässä lupaa yhteen elementalistiin, jonka keksin kyllä swift-hotellin aikana, mutta en ole vaivautunut tekemään siitä lupaa. Anyway, hahmon nimi on Tomix ja hän on jo sen 1362-vuotias (as usual) neurologisen parantumisen kautta. “Miks vitussa aina neurologinen parantuminen?” Cuz reasons. Tomix oli entisaikaan palkkionmetsästäjä, mutta ryhtyi 1930-luvulta lähtien gansteriksi ja alamaailman sekä mustan marketin mieheksi, nykyään ollen oman mafiansa pomo (Tästä heitän lupahakemuksen, jos lupa heruu Tomixille).

2. Olen havainnut, että jokaisessa stoorissa pitää olla ainakin kaksi major jengiä, joista Angarthissa ainakin yksi on Liberalistit, mutta se on sitten vaan tän Angarthin Vendrel-sukua vastaan, mikä ei kiinnosta Tomixia, eli Angarthin ropessa ei ole tällä hetkellä mitään kunnon alamaailman jengiä, mutta toivottavasti tämän hakemuksen jälkeen on.

3. Kuten ylempänä jo mainitsin, keksin tämän hahmon swiftin kukoistusaikoihin. Kyseisellä hahmolla olen roolannut useissa roolipeleissä, ja olen kehittänyt hänen luonteestaan ylimielisen ja äkkipikaisen, vaikkakin iän mukana nyt Angarthissa hän on harkitseva mafioso.

4-6. Tästä lähtee se, mitä Tomix osaisi, jos hän olisi osana Angarthin maailmaa:

Elementtimagia
Tomixin elementtimagia on parilla tasolla erikoista; Hän on kykeneväinen elementtimagian kautta kontrolloimaan 4 peruselementtiä, mutta niiden kautta myös useita muita elementtejä (Ilma + Vesi = Jää, Tuli + Maa = Laava, Ilma + Maa = Salama, jne).

Tämän lisäksi hän kykenee luomaan symbioosin kahden eri elementin kanssa omaan kehoonsa; Maan ja Salaman. Maamagian kautta symbioosi on seuraava: Tomix pystyy muuttamaan kehonsa omaa biokemiaa, muokaten hänen pintaihostaan orgaanista metalliseosta, mikä on tulenkestävää (ei lohikäärmeen tulen) ja normaalia rautaa kestävämpää. Salaman kanssa symbioosi on seuraava: Hän pystyy kiihdyttämään sähköistä viestintää aivoissa ja itseasiassa koko kehon hermojärjestelmässä, tehden miekkosesta nopeamman ajattelemaan, nopeammat refleksit ja kaiken kaikkiaan nopeamman. Miekkonen voi myös käyttää molempia symbiooseja samaan aikaan, tehden hänen kehostaan voimakkaan ja nopean samaan aikaan, vaikkakin kyseinen tuplasymbioosi tarvitsisi hyvin paljon manaa, koko Tomixin kehon manamäärästä min. 70%.

Tomixilla on ylempänä olevien lisäksi myös hänen vasen kätensä.. Kyllä, vasen kätensä. Selitän, miksi se on niin vitun jännä juttu: Tomixin vasen käsi on ns “korruptoitunut” kaikesta manan ja magiankäytöstä, mihin Tomix yleensä varautuu. Kyseinen käsi on useimman aikaa veltto, ellei Tomix “syötä” maksimimanamäärästään puolet, minkä seurauksena mana saa “korruptoituneen käden” toimimaan, pistäen manan kiertämään veren tavoin hänen vasemman käden suonissa. Hänen magiansa muuttuu yksilölliseksi ja hyvin voimakkaaksi; Hän voi käyttää vain 3 eri elementtiä kyseisellä kädellä (Salama, Tuli ja Jää) kerrallaan, mutta kyseisen käden luoma magia on hänen normaalia magiaansa huimat 3 kertaa vahvempaa, korruptoitunutta. Hän käyttää tätä vain hillitysti, mutta silti hänen magiansa on kyseisellä kädellä voimakasta. Hänen vasemmalla kädellä luotu magia on miekkosen eri elementeissä eri väristä; Tulielementti on normaalin oranssipunaisen sijaan sinistä, Salama on liilan väristä ja Jää on harmahtavaa. Tomix kykenee kontrolloimaan kyseistä kättä vain 20 minuuttia puolen kuukauden cooldownilla, jonka aikana Tomixin käsi on kaikilla keinoin veltto (yleensä sidottu Tomixin kroppaan kantositeellä).

Paranormaalit ja selittämättömät kyvyt
Miekkosella on useita kykyjä, mitkä ovat joko paranormaaleja tai selittämättömiä. Esimerkiksi, hän on kestävämpi, ketterämpi, voimakkaampi, nopeampi ja muilla fyysisillä tavoilla kehittyneempi kuin normaali ihminen, ehkä jopa yhtä kehittynyt kuin vampyyri. Refleksit ja aistit taas vastaavat lykaanin tasoa. Hänellä on myös nopea neurologinen parantuminen, mikä vastaa vampyyrin nopeaa parantumista. Mies on myös kykeneväinen aistimaan toisten olentojen ja henkilöiden auroja, elleivät he ole näitä piilottanut itse. Häneltä myös löytyy psyykkistä suojausta, tai ns muuria mielensä ja sielunsa ympärillä. Se joko kulki suvussa tai tuli mutaation kautta.

Arabialainen sapeli
Tomixilla on lähitaisteluaseena magian ohella myös erityinen, arabialais-tyylinen miekka. Kyseisen miekka on vain yhdellä tavalla erityinen; Terän kosketuksen kautta miekka pystyy neutralisoimaan kaikessa muodossa olevan manan, tehden myös riimuista toimintakyvyttömiä. Kyseinen voima ei toimi pidikkeen kautta, vaan juurikin miekan terän kautta.

7. Ennen kuin Tomixista kehittyi niin voimakas hahmo, hänen isänsä teki erilaisia (ja usein brutaaleja) kokeita Tomixiin. Kyseisten kokeiden kautta Tomix oikeastaan sai kaikki hänen selittämättömät kykynsä.

Tomix näyttää hyvin paljon mafiosolta; (Harmaan värinen) Iso turkiskaapu, fedora-hattu, sikari suun pielessä. Miekkosella on sileät, lyhyehköt hiukset, ja hänellä on iso arpi, mikä kaartaa otsasta lähtien, oikean silmän kautta, suupielen yli ja loppuu leukaan, missä hänellä on parranalku. Näiden lisäksi hänellä on karkeahko ääni, mustat silmät ja pitkähkö ruumiinrakenne (193cm, 77kg).

2~ Tomix ~ [650 sanaa] Empty Vs: ~ Tomix ~ [650 sanaa] lähetetty Ti Helmi 03 2015, 13:32

IV

IV
Haluun kysyä:  

1. Miten hullujen kokeiden summana voi oppia käyttämään manaa?

2. Huomaatko, että käytät symbioosi -termiä väärässä tarkoitukses?
Symbioosi tarkoittaa tiukasti määriteltynä lajien välistä suhdetta/sidettä, josta molemmat hyötyvät.
Aineet tai energiamuodot eivät ole lajeja yleisessä muodossa, joten kannattaisi varmaan tarkemmin määrittää symbioosin tarkotus sun tekstissäs, joka johtaa ongelmaan, ettei tämä esimerkiksi sähkömagiassa ole mitenkään mahdollista.
Ton termin vois korvata esim. yhdistymisellä / fuusioitumisella, tai muulla tilanteeseen sopivalla.

Kumminkin jauhamatta enää lisää turhuuksia niin hyvä hakemus mun mielest Very Happy
Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation  Exclamation

3~ Tomix ~ [650 sanaa] Empty Vs: ~ Tomix ~ [650 sanaa] lähetetty Ke Helmi 04 2015, 05:52

Nefas

Nefas
1. Magiankäyttö ei tullut "hullujen kokeiden summana", vaan hän peri sen äitinsä puolelta, joka oli elementtimaagi itsekin.

2. Käytän termiä kuitenkin oikeassa mielessä, jos ajatellaan aineita ja energiamuotoja lajeina, mutta otan sun pointtisi vastaan.

4~ Tomix ~ [650 sanaa] Empty Vs: ~ Tomix ~ [650 sanaa] lähetetty To Helmi 05 2015, 06:32

Olememnon

Olememnon
Pyytäisin lukemaan tämän sivun ensiksi ja muistuttamaan mieleesi millaista magia _Angarthissa_ on. Muistakaa, että Angarthissa magia ei välttämättä ole täysin samanlaista kuin muissa fantasiaroolipeleissä. Ottaen huomioon esimerkiksi hahmosi lukuisien elementtien osaamisen joudun sanomaan: hylätty

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa