Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lupahakemus kapinalliseen - 355 sanaa.

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Lupahakemus kapinalliseen - 355 sanaa. Empty Lupahakemus kapinalliseen - 355 sanaa. lähetetty Ti Marras 11 2014, 11:23

Damodar

Damodar
1. Haen lupaa liberalistihahmoon, joka toimisi täyspäiväisesti kapinallisten riveissä ja siksi olisikin etsintäkuulutettu eri rikoksista joita on tehnyt vakaumuksensa vuoksi. Lisäksi mainittakoot että, haluaisin samaiselle hahmolle myös luvat NJP-678 revolveriin, A2 konepistooliin sekä pieneen määrään (n. 4 kiloa) muoviräjähteitä, sekä niiden sytyttämiseen tarvittavat välineet. Revolveri kulkee miehen mukana, sillä onhan etsintäkuulutettu eikä ole aikeissa jäädä kiinni. Konepistooli sekä räjähteet säilyisivät sensijaan erilaisissa piiloissa kuten auto ja asunto. Mutta koska mies on tosiaan etsintäkuulutettu, niin hän ei voi asua omilla nimillään missään, vaihteleekin miehen nukkumapaikka tiuhaan tahtiin. En tiedä vaatiiko luotiliivit lupaa, mutta pyydän sitä tässä varmuuden vuoksi samalla. Muita perustietoja hahmosta ovat ne että hän on ihminen sekä hän ei taida magiaa.

2. Erilaisia hahmoja osaan varmasti pelata, sekä uskon että pystyisin luomaan jännittäviä tilanteita sekä rikastamaan roolipeliä kaikkien kannalta. Vaikka hakemukseen kuuluu nämä muoviräjähteet, voisin jopa vannoa että olen niitä ainoita jotka niitä osaavat täällä käyttää harkiten, niin ettei kahvilat lennä taivaan tuuliin joka ikinen viikko. Lisäksi kaipaan erilaisuutta omaan roolipeliini, olen pääasiallisesti pelannut kaartilaista aina Angarthissa ja tämä olisi jotain uutta.

3. Lupa vaikuttaisi roolipelaamiseeni siten, että minulla olisi enemmän valinnanvaraa pelaamisen suhteen.  Lupa ei vaikuta mainittavasti tapaani/tyyliini pelata, se tulee olemaan yhtä laadukasta kuin ennenkin.

4. Hahmoni taitaa erilaiset aseet ja räjähteet. Hän on saanut sotilaskoulutuksen, muttei suinkaann Angarthissa. Koska kaarti rökittää miesylivoimansa vuoksi liberalistit, kyseisen hahmon taisteluvoima ei perustu avoimeen konfliktiin, vaan pikemminkin sissitoiminnan kaltaiseen operointiin. Kokemusta taistelukentältä miehellä on jo muutaman vuoden takaa, joten hän on kaartille vaarallinen.

5. -

6. Heikkouksista mainittakoot, avoimet konfliktit - tilanteet jossa mies joutuu tulitaisteluun yllättäen kadulla. Mikäli näistä tilanteista hän ei jotenkin nopeasti pysty livahtamaan karkuun, on lopputulos hyvinkin selvää, lisään tähän vielä sen että näistä tilanteista on hyvin vaikea poistua. Muita heikkouksia on luonnollisesti magia, koska mies ei taida magiaa. Sekä ylipäätään heikkouksiin voidaan luetella ihmisrodun heikkoudet.

7. Haluaisin vielä mainita hahmosta sen verran, vaikka hän onkin etsintäkuulutettu - hän pystyisi jollakin asteella peittelemään oikeaa henkilöllisyyttään. Tähän apuvälineinä hahmoni käyttäisi valeasuja, hiustyylin vaihtamista sekä sen väriä, hänellä olisi myös kapinallisten piirissä suosittuja erittäin taidokkaasti tehtyjä väärennettyjä passeja. En aio mainita historiasta tässä mitään, hahmosta tulee myöhemmin hahmoesittely - joka on tällä hetkellä vielä työn alla.

2Lupahakemus kapinalliseen - 355 sanaa. Empty Vs: Lupahakemus kapinalliseen - 355 sanaa. lähetetty Ti Marras 11 2014, 12:28

Olememnon

Olememnon
Sut tuntien vuosien takaa luotan kykyys pelata ja muutenkin tää vaikuttaa hyvältä hahmolta, joten mun puolesta tää on hyväksytty. Enjoy playing!

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa