Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa)

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) Empty John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) lähetetty Ke Tammi 21 2015, 10:50

Nefas

Nefas
1. Haen tässä lupaa toiseen hahmoon, joka pystyy edistyneen neurologisen parantumisen avulla elämään jopa tuhat vuotta (hänen arvioitu elinikä). Miehen nimi on John Próll, ja hän on nyt n. 437-vuotias. Jos joku nyt saattaisi muistamaan, John Próll oli ennen timeskippiä Upseeriluokan kaartilainen, mutta nykyään hän on ollut yksi Gemesár-vartioston ensimmäisistä jäsenistä. Kyseinen John on 4. Tason Tulimaagi, jolla on Typhokineettisiä voimia (Niistä sitten alempaa). Hänen outo rotuhaarauma antaa hänelle normaalia puolet suuremman manavaraston kuin tavallisella Pimentohaltialla. Johnilla on myös kirous, mitä yleensä Gemesár käyttää vaikeiden vihollisten kanssa.

2. Voimakas hahmo, tiedän, mutta kuten Krémmin kohdalla, tämän hahmon historiaa, luonnetta ja voimia olen miettinyt tässä vähän. Haluan hahmon, joka pitää matalaa profiilia ja olisi hieman mysteerinen tapaus, koska John ei yleensä puhu muiden paitsi Gemesáarien kanssa.

3. Mistä minä perkele tietäisin? Olen roolannut hahmolla ennenkin (mm. Angarthissa), joten I got this.

4. Johnilla on neljä kykyä, mistä kolme on Kaartin, Gemesáarin tai muiden tiedossa. Esittelen tässä kohtaa hänen voimat, mitä niillä yleisesti tarkoitetaan ja mitä John itse osaa näillä kyvyillä.

4. Tason Tulimagia
Koska Johnilla on jo vauvasta asti ollut tämä hyvin erikoinen kyky, joka on siirtynyt äidistä, hän pystyy elämään tarpeeksi kauan saadakseen Tulimagiansa jopa 5. Tasolle. Koska hän on hyvin voimakas Tulimaagi ikäisekseen, hänen suuri manavarastonsa ansiosta John pystyy tekemään useita tulipalloja kerralla, jopa pari tulimuuria (2-4) saman aikaisesti. Hän voi myös liitää korkeammalta katolta alemmas luomalla pienet tulipyörteet molempien käsiensä ympärille, mikä pistää samanaikaisesti työntövoimaa painovoimaa vastaan ja mihin suuntaan nyt John aikoisi mennä.

Typhokineettiset kyvyt (Ei ole muiden tiedossa)
Tämä on ikäänkuin alaotsikko Tulimagiaan, koska Typhokinetismi on savun ja tuhkan manipulointia. Tätä varten John olisi tarvinnut Ilmamagian osaamisen, mutta hänen äitinsä oli ilmamaagi ja isänsä tulimaagi, mikä mahdollisti tämän haaran oppimatta ilmamagiaa. Typhokineettisiin voimiin ei kuulu paljoa, mutta hän voi mm. Manan avulla luoda tuhkapilven keuhkoihinsa ja ikään kuin sylkäistä sen päin vastustajia, saaden nopeasti pari minuuttia etumatkaa karatakseen tai liikkua tuuletuskanavassa ja kuilujen yli muuttumalla itse tuhkaksi (Tämä vaatii hyvin paljon manaa, at least 90% ja se kestää vain 5 minuuttia, mutta hän voi myös jaksottaa, että kauaksi aikaa muuttuu, yleensä vain parista sekunnista kymmeneen). Kyseistä kykyä hän käyttää yleensä muiden huomaamatta, mutta saattaa tehdä poikkeuksen elämän takia.

Rodulliset kyvyt
Koska John on eräällä tavalla mutatoitunut (useiden rotujensa vuoksi), hänellä on myös kykyjä, mitä muilla rodun jäsenillä ei olisi. Hän on tavallista ihmistä paljon nopeampi ja hieman kevyempi, mutta Johnilla silti löytyy tarpeeksi lihaksia lyömään jonkun maahan. Hänen kuulonsa ja näkönsä on tavallista ihmistä 50% paremmat ja reaktioaika on 0,4 sekuntia pienempi.

“Tulidemonin kirous”
John on ollut kirottu jo 20-vuotiaasta asti ja hän on yrittänyt löytää parannuskeinoa kiroukseen, tuloksetta. Kyseinen kirous on hyvin huomattavissa, koska häneen oli upotettu kylmäverisesti ja brutaalisti vasemmalle puolelle kaulaa sinetti, mikä on pyörre ja sen sisäpuolella oleva tulipallo. Kyseisen kirouksen yllä on 3 raapaisukohtaa, mitkä on kirouksen kautta jäänyt siihen.

Kyseinen kirous aktivoituu Johnilla vain, jos hänellä ns “pinnat palaa”, eli kyse on emotionaalisesta häirikkötekijästä; Kaikki hyvin paljon pelkoa, vihaa tai surua aiheuttava tapahtuma aktivoi kirouksen ja hänestä muuttuu (Gemesáarin ja sitä ennen Kaartin käyttämä lempinimi) Pyromaani, jonka voimat muuttuvat totaalisesti; Hänestä tulee 4 kertaa vahvempi, 3 kertaa nopeampi, 2 kertaa kestävämpi, aistit toimivat tuplasti paremmin ja hänen nopea neurologinen parantuminen on kolminkertaistunut. Vaikka tämä kyseinen kirous antaa niin monta etulyöntiasemaa, Johnin kiltin luonteen päälle tulee brutaali, raakalaismainen “sielu”, minkä nimi on Pyromaani, eli hän ei olisi kykeneväinen kontrolloimaan itseään, vaan hän tuhoaa epäilemättä kaiken, mikä sattuu tielle. Kyseisen kirouksen loputtua (vaikutus on yksi tunti) John tuntee itsensä voimattomaksi viikon, koska hänen kirouksensa imi miekkosesta fyysistä voimaa.

5. Johnilla on eräänlainen sotilaskoulutus entisenä Kaartilaisena, jonka aikana hän on myös saanut harjoitella maagisia kykyjään ihan rauhassa.

Typhokinetismissä Johnin voimat rajoittuvat kyseisen kyvyn jatkuvaan käyttöön. Hän voi vain n. 5 ja puoli minuuttia olla tuhkamuodossa käyttäen manavarastonsa kokonaan, tai jaksoittaa tätä sekunneista yhteen minuuttiin, mikä taas mahdollistaa muiden temppujen tekemisen.

Tulimagian kykyjä hän on taas käyttänyt pidempään, mikä sallii hänelle kovan otteen tulimagiassa. Ylempänä taisin jo mainita, mitä hän voi tehdä samanaikaisesti, koska manavaraston suuruus.

6. Hänen ruumiillinen kestävyys on huonompi kuin tavallisella ihmisellä, vaikka hän kestää tulta ja kuumuutta paremmin. Johnin luonteen takia hän ei halua vahingoittaa vastustajaa, minkä takia hän yrittää välttää fyysistä kontaktia. Hänellä on normaali iho, mikä kestää yhtä paljon, kuin tavallisen ihmisen iho, ellei jopa hieman vähemmän. Hän ei käytä ampuma-aseita, koska John lähti 1700-luvun lopussa Kaartista, mutta hänellä on lyömäaseisiin koulutusta.

7. Koska Johnilla on tapana sokaista ja lamaannuttaa viholliset muuttamalla ilmaa hänen sisällään myrkylliseksi tuhkaksi, jonka hän sitten sylkee ulos isona pilvenä, hän on saanut lempinimen Tulipiru (eng. Fire Fiend). Kyseinen tuhkapilvi voi aiheuttaa 3. asteen palovammoja.

John on kahden puolirotuisen henkilön lapsi; Äiti on Pimento- ja Jalohaltian lapsi, taas kun hänen isänsä on Perusihmisen ja Gadarin lapsi. Joten erilaisia piirteitä on tullut molemmilta puolilta. Johnin äiti kuoli vähän jälkeen Johnin syntymän, ja hänen isänsä sitten 50 vuotta sen jälkeen. Oudosti kyllä, John on saanut ulkoisia piirteitä enemmän hänen isältään, sillä hän näyttää ihmiseltä, vaikka hän on saanut luonteensa äidiltä.

John (toisin kuin useimmat kaartilaiset ja gemesáarit) on hyvin leppoisa luonteeltaan, mikä oli varmaan pääsyy siihen, miksi hänet erotettiin Kaartista. Mies on ollut hieman hakoteissä, koska hänen magiansa soveltuu vain tuhoamiseen, eikä hän pääse muualle töihin paitsi Gemesáariin.

John on 188cm pitkä, painaa 69kg, hänellä on kastanjanruskeat hiukset ja yönsiniset silmät. Hän käyttää useimmiten T-paitaa, ellei ole alle 4 celsiusta, milloin hänellä on pitkähihainen paita, 0 alaspäin paksu huppari ja -10 alaspäin taas talvitakki. Yleensä hänellä on sysimustat farkut ja tummanruskea vyö, ellei ole kunnon talvipakkasta, milloin hänellä on paksut housut. Hänen hintelä kroppansa lisää lihaksien näkyvyyttä, vaikka hänellä on yhtä paljon lihasta kuin sellaisella, joka ei treenaa paljoa (Vaikka John käy salilla kolmesti viikossa).


-- Tää hahmo siis on joo mun vanha hahmo, joka aika vitun varmasti elää nykyäänkin angarthis, joten oli aika must have tää lupahakemus. Peukut pystyyn.

2John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) Empty Vs: John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) lähetetty La Tammi 24 2015, 17:39

Kroeger


Ok eli, Gemesáarien luojana, että komentajan roolissa sanon vain yhden sanan: HYLÄTTY
Hahmossa on aivan vitusti liikaa asioita, joita Gemesáareissa ei ole.
1. Hahmo EI ole Gadar, kuten jokainen Gemesár on.
2. Hahmolla on Gemesáreille tuntematon voima, joka kertoo siitä, että hahmo ei sovellu henkivartiostoon, koska taustat jne vastaava on tutkittu TARKOIN ennen kokelaan ottamista tähän eliittivartioon.
3. Lue tämä TARKOIN läpi, erityisesti kohta 3.
Gemesárien ylijumala Kroeger kuittaa.  Twisted Evil

3John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) Empty Vs: John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) lähetetty Su Tammi 25 2015, 06:08

Gibbets


Admin
Mut täs täytyy tietää että ylläpitäjillä on silti veto-oikeus gemesaarijutuissa. Very Happy Mä mietin vielä! Mut tosiaan, Leevun mainitsemat kohdat ei mätsää.

https://angarth.palstani.com

4John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) Empty Vs: John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) lähetetty Su Tammi 25 2015, 06:19

Nefas

Nefas
Ton kroegerin kohdissa (ainakin yhdessä) on vik(oja)a.

1. Foorumeilla ei tarkkaan säädetä, että vain YHDEN (as in Gadarit) rodun miehet voivat liittyä Gemesaareihin ja vaikka rotupalstalla puhutaankin siitä, että he olisivat Gemesaareissa, siellä puhutaan juurikin siitä, että angarthin AINOAT Gadatit olisivat Gemesaareja. Ja kyllähän Johnilla on Gadarin verta, vaikka se olisikin 1/4.

2. Vaikka toi olisikin oikeassa, John ei koskaan edes puhu kyseisestä voimasta, eikä se ole kaartinkaan tiedossa, joten mistä he saisivat tietää, että hänellä olisi tuntematon voima, mikä taas on osa hänen tulimagiaa.

3. En käsittänyt tätä kommentia, mutta luulen, että viittaat hakemukseni kohdan 3 vajaavaisuuteen.

Nefas the Overlord out.

5John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) Empty Vs: John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) lähetetty Su Tammi 25 2015, 06:47

Gibbets


Admin
Nefas kirjoitti:Ton kroegerin kohdissa (ainakin yhdessä) on vik(oja)a.

1. Foorumeilla ei tarkkaan säädetä, että vain YHDEN (as in Gadarit) rodun miehet voivat liittyä Gemesaareihin ja vaikka rotupalstalla puhutaankin siitä, että he olisivat Gemesaareissa, siellä puhutaan juurikin siitä, että angarthin AINOAT Gadatit olisivat Gemesaareja. Ja kyllähän Johnilla on Gadarin verta, vaikka se olisikin 1/4.

2. Vaikka toi olisikin oikeassa, John ei koskaan edes puhu kyseisestä voimasta, eikä se ole kaartinkaan tiedossa, joten mistä he saisivat tietää, että hänellä olisi tuntematon voima, mikä taas on osa hänen tulimagiaa.

3. En käsittänyt tätä kommentia, mutta luulen, että viittaat hakemukseni kohdan 3 vajaavaisuuteen.

Nefas the Overlord out.

"3. Kokelaan täytyy olla puhdasverinen nerilialainen gadar."

Gemesaarien kuvauksessa lukee kuitenkin noin.

https://angarth.palstani.com

6John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) Empty Vs: John Próll, Gemesáari (abuut 900-sanaa) lähetetty Su Tammi 25 2015, 14:54

Kroeger


Gibbets kirjoitti:
Nefas kirjoitti:Ton kroegerin kohdissa (ainakin yhdessä) on vik(oja)a.

1. Foorumeilla ei tarkkaan säädetä, että vain YHDEN (as in Gadarit) rodun miehet voivat liittyä Gemesaareihin ja vaikka rotupalstalla puhutaankin siitä, että he olisivat Gemesaareissa, siellä puhutaan juurikin siitä, että angarthin AINOAT Gadatit olisivat Gemesaareja. Ja kyllähän Johnilla on Gadarin verta, vaikka se olisikin 1/4.

2. Vaikka toi olisikin oikeassa, John ei koskaan edes puhu kyseisestä voimasta, eikä se ole kaartinkaan tiedossa, joten mistä he saisivat tietää, että hänellä olisi tuntematon voima, mikä taas on osa hänen tulimagiaa.

3. En käsittänyt tätä kommentia, mutta luulen, että viittaat hakemukseni kohdan 3 vajaavaisuuteen.

Nefas the Overlord out.

"3. Kokelaan täytyy olla puhdasverinen nerilialainen gadar."

Gemesaarien kuvauksessa lukee kuitenkin noin.

Joo, tätä juuri meinasin Gibbe. Jostain syystä ei tullu linkki mukana, vaikka laitoin. Anyway, tuolta on näköjään unohtunut mainita se, että 1/4 jne Gadarit EIVÄT ole puhdasverisiä, ei lähelläkään. Mutta kuten mainittua, vain puhdasveriset nerilialaiset gadarit hyväksytään. Ja sitten tämä, ettei kyvystä puhu. Se ei mun mielestä vaikuta paskaakaan, taustat tutkitaan tarkoin: "4. Kokelaan mielenkestäminen testataan erinäisin kidutus- ja mielenhallintakeinoin. Näissä testeissä moni on tullut hulluksi, tai seonnut täysin." Mm. tämän mielenhallin yhteydessä olisi tuo voima viimeistään tullut esille teikäläisen pääkopasta.
Mutta anyway, hakemus on HYLÄTTY

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa