Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

HYLÄTTY! Tason 3 Verimaagi, Leonardo Turnbull

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 HYLÄTTY! Tason 3 Verimaagi, Leonardo Turnbull Empty HYLÄTTY! Tason 3 Verimaagi, Leonardo Turnbull lähetetty Su Tammi 18 2015, 10:47

Collector


Hakisin lupaa tason 3 Verimagiaan, Leonardo Turnbullille


Käyttö: Kyseessä olisi siis tason 3 Verimagia Leonardo Turnbullille, käyttötapa olisi sama kuin asehakemuksessa eli käyttäisin sitä itsepuolustukseen tai rikollisuuteen, tai auttamiseen. Ehkä vähän myös siihen että olisi hauskaakin.

Syyt miksi voisin sen saada (Edes koeajalle):

Olen ihan tietoinen, että verimagia on aika OP, ainakin omasta mielestäni, ja olen ihan vastuuntuntoinen etten ala tankkitonyilemään (ainakaan paljoa) jos saan siihen luvat. En ole ennemmin roolannut Verimaagilla, joka meinaisi että olisi ensimmäinen kerta. Mutta toivon, että voitte luottaa minulle tämän.

Hahmosta vähän tietoa: Leonardo Turnbull, yli 400 vuotias Suurhaltia jonka työ on poliisi, ja on Angarthissa lomalla katsomassa isäänsä. Omistaa (laittoman ja koeajalla olevan aseen) aseen, ja aikoo ehkä muuttaa Angarthiin. Hahmon luonne on ihan rauhallinen, eikä aio ruveta nirhaamaan ihmisiä ympäriinsä.

Hahmoni heikkoudet: On aikalailla samat heikkoudet kuin normaaleilla ihmisilläkin, eikä varmaan mitään erityistä olekkaan muuten.

Muuta mainittavaa: Ansaitsisin tämän sen takia, että olen jo oppinut roolipelaaja ja en aio, niinkuin jo ennemmin mainitsin, käyttäytyä idioottimaisesti. En tule valittamaan enään, jos hahmoni sattuukin kuolemaan, tai muutenkaan. Voitte tehdä hakemukselleni mitä haluattekaan, ja vaikka olisi alemmankin tason verimaagi, hyväksyn sen siltikin. Hahmoni on myöskin turisti sitten, ja tuntee pari normaalia vahvempaa henkilöä Angarthissa. Hahmollani ei ole mitään yliluonnollista näköä tai kuuloa tai nopeutta, muuten on vain tavallinen tallaaja ellei olisi verimagiaa. Ja tiedän että toistin itseäni kun vielä sanoin noita syitä siihen että saisin tason 3 verimagian.

Mistä olisi saanut tämän verimagian käyttöönsä:
Olisi varmaankin periytynyt äidiltä, koska isällä oli jo tulimagia. Joka meinaisi sitä että olisi varmaankin ihan hyvä verimagia jos on periytynyt, vai? Mutta jokatapauksessa, muuta en nyt tällä hetkellä keksi. Aika varmasti hylätty varmaan, koska ei ollut 355 sanaa, mutta toivoisin että tämä teksti riittäisi. Uskon kyllä edelleen, että voisin päästä tällä koeajalle. Muttei ollut kuitenkaan mikään hääppöinen hakemus, joten tehkää nyt parhaanne mukaan se päätös.

Jotain jännää lisättävää vielä:
Hahmoni tulisi sitten tässä lopulta olemaan (laitonta ja koeajalla olevaa) asetta kantava, 400 vuotias suurhaltia jolla olisi tason 3 verimagia. Joten harkitkaa asiaa sitten ja kunnolla. Ja taas toistin itseäni.

Mutta, tehkää päätöksenne ja toivottavasti onnistuu. Ja nyt pitkitän tietysti tätä lisää, eiks niin? Joo ei. Collector kiittää ja kuittaa.Viimeinen muokkaaja, Collector pvm Ma Tammi 19 2015, 10:18, muokattu 1 kertaa (Raportin syy : Hylätty)

2 HYLÄTTY! Tason 3 Verimaagi, Leonardo Turnbull Empty Vs: HYLÄTTY! Tason 3 Verimaagi, Leonardo Turnbull lähetetty Ma Tammi 19 2015, 09:19

Bil


Admin
Hylätty 400v suurhaltia ei ole voinut oppia verimagiaa 3. tasolle asti

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa