Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Tason 4. Muunnosmagia, tason 3. Illuusiomagia, tason 4. ''Korppimaagi'' Erik Raven/Owl

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

Lad


1. Mihin haet lupaa?
Haen lupaa 4 tason korppimaagiin Erik Raven/Owl (sukunimi tuntematon). Tämä kyseinen ''korppimaagi'' hallitsee 4 tason muunnosmagiaa ja 3 tason illuusiomagiaa. Erik tekee pimeää ''duunia'' Angarthin alamaailmassa henkilölle Arkkitehti (Henga). Hän tekee kaikenlaista työtä, likaisesta aivan normaaliin asioihin. Esimerkiksi salamurhaus, joidenkin paikkojen tuhoaminen, aivan kaikenlaista mitä päähän keksii. ( Mutta ei mitään suihinottoja eikä perseen antoa. Sori, pilasin ilonne ;( ). Hän on tavallaan kuin ase kapinallisia vastaan, tavalla tai toisella. Termi ''Korppimaagi'' tulee miehen kyvystä hallita jokaista korppia Angarthissa kilometrin säteellä, kuullen ja nähden kaiken.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?
Haluaisin jollakin tavalla liittyä mukaan roolipelin loreen mukaan. Tämä kyseinen hahmo ja kyseiselle hahmolle osoitettu paikka kiinnostaisi minua kaikista eniten. Hän olisi kaupungin korvat ja silmät, jotka tuovat tuoreimmat uutiset Arkkitehdin kuultavaksi alamaailmalta. ( Toisi vähän eloa Hengan roolipelaamiseen :3 )

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?
Ei vaikuta omaani lähestulkoon mitenkään, vaan vaikuttaisi esimerkiksi Hengan hahmon ''Arkkitehdin'' työnkuvaan ja toimintaan.

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?
Kuten aikaisemmin sanoin; Hahmoni lähestulkoon kaikkia  korppeja 4 tason magialla kilometrin radiuksella. Nämä haaskalinnut ovat täysin miehen hallinnassa.

4. Tason muunnosmagia; Erik pystyy luomaan erillaisia välineitä ''sulattamalla'' korppeja yhteen miehen käskystä. Muttei mitä tahansa. Hän ei pysty luomaan tuliaseita, mutta esimerkiksi varsijousen, miekan, veitsen tms. Hän pystyy myös sulattamaan itselleen joidenkin asuntojen avaimia korpeista ja niinsanotusti tiirikoitua sisään ongelmitta. Tällainen muunnosmagia tarvitsee kumminkin juuri korppeja alkuaineekseen, joka on tavallaan jo heikkous.

3. Tason illuusiomagia: Erik pystyy luomaan pikaisia illuusioita suuren korppipalven ympäröimässä kehässä, esim. näkemään hahmonsa kahtena tai kolmena. Tämä loitsu tarvitsee mieheen tietynlaisen huomion, jota avuksikäyttäen luo silmänkääntötemppuja sormillaan, puheillaan ja liikkeillään. Normaali ihminen voi kajota helposti moiseen, mutta tuottaa yleisesti ongelmia esim. vampyyrien ja lykaanien parissa, joidenka aistit ovat huippuluokkaa ihmiseen verrattuna. Tämäkin kyseinen tempaus tarvitsee korppeja onnistuakseen. ( Käyttää tätä useimmiten tylsyyden tuskaan pelleillessään ihmisten mielellä ja keräämällä juomarahoja )

Lähitaistelu; Erik osaa yhtä itsepuolustukseen tarkoitettua lajia, joita hän käyttää usein palkkamurhaustehtävissään hyödyksi sen oppien takia, Systema. Systemassa opetetaan ihmiskehon käyttämistä itseään vastaan ja tekniikat voivat lamauttaa, aiheuttaa kramppeja ja tietyssä tilanteessa tappaa. ( Suomessa on vain kolme systemaa osaavaa henkilöä, jos yksi heistä sattuu baariin jossa alkaa tappelu ja fobba tulee paikalle, tämä kyseinen systemaa osaava on ensimmäisenä syytöslistalla vaikka ei olisi tehnyt yhtään mitään. Ainakin näin olen kuullut... )


5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy? (kosk. maageja)
Niin paljon kuin korppeja on vain hallittavana. Mana kiertää kuin energia miehen ja korppien välillä, ei katoa mihinkään vaan on uusiksi käytettävissä aina uudessa muodossa. Siksi heikkous on suurin kun ollaan vastassa hahmoa, joka pystyy tappamaan kaikki korpit miehen hallinnasta, taikka katkaisemaan manavirtansa mokomiin haaskalintuihin Myös sisätilat ovat miehen heikkous, koska korpit eivät pääse sinne käsiksi, elleivät tunge ikkunasta sisälle.

6. Hahmosi heikkoudet?
Erikin heikkoudet riippuvat milloin mistäkin; vahva magiaa osaava henkilö, joka pystyy katkaisemaan manavirran ( joka onnistuu vain magianimmuunisointia osaavilta, tottakai ). Miehen auraa ei pysty piilottamaan ilman apuvälineitä; manan kulkiessa korppien ja miehen välillä se leviää nopeasti aaltoina. Miehen hallitsemat korpit eroavat normaalista korpista silmistä; miehen hallinnassa olevat yksilöt omaavat normaalin tavoin pikimustan silmän, mutta silmän keskellä on kirkkaanpunainen renkula jonka sisällä samalla värillä oleva punainen piste. Kuten äsköiessä otsikossa tuli mainittua, myös miehen hallitsemien yksilöiden tappaminen avaa aukon miehen puolustuksessa ja hyökkäyksessä. Monia heikkouksia tulee ilmi, jos vain muut pelaajat osaavat käyttää päätään. Hahmoni ei ole kuolematon, eikä tuhoutumaton. Mies on myös fyysisesti heikko, mutta se antaa enemmän tilaa miehen ketteryydelle, nopeudelle ja systeman opeille.
Maagi on kuitenkin ihminen, että ihmisen heikkoudet pätevät.


7. Muuta mainittavaa hahmosta? (tausta jne...)
Tarina ei kerro, kuinka ja miten Erik on oppinut hallitsemaan luontoäidin luomia olentoja, mutta vinkkaa vain miehen asuneen elämänsä suolla korppien ympäröimänä. Nyt Erik on päässyt Angarthiin ja tekee luotto ja '' harmaan talouden '' tapaista työtä Arkkitehdille. Erik on hyvin hiljainen, puhuu tilanteen mukaan kiertävästi taikka suoraan. Erik tekee työtä VAIN Arkkitehdille, joka saa käskynsä ylemmältä tahdolta ja työnsä mukaisesti.

Hän pukeutuu yleisesti pikimustaan asusteeseen jättäen housunsa ja pienen ''Doctor'' tyylistä, vähän nokaltaan lyhyempää maskia. Miehen silmät ovat kirkkaanpunaiset ja hiukset takkuiset ja pikimustat. Miehen pitkätakki on räsäinen takin ja takin alla olevan paidan helmoista antaen kolkon ehkä pummimaisen tunnelman. Mies pitää päällään yleisesti mustaa huppua päässään. Miehen iho on itsessään kalpea ja sormet luiset, niinkuin miehe rakenne itsekkin, joka selittää Systeman opin tarkoituksen.

Koska mies tekee töitä Arkkitehdille, häenstä ei mainittaisi muutakuin sanalla ''Korppi'' taikka ''Pöllö'' Angarthin tiedostoissa. Hänen henkilöllisyydestään ei saa tietää, hänen osaamisestaan ei saa tietää, hänestä ei pidä tietää mitään. Jotenka hänet voi joko listata etsintäkuulutetuksi tai jättää tekemään hommiaan omassa rauhassaan.


Kysyttävää voi pistää toho alas kauniisti ja nätisti.
Jos hakemukseni hylätään, anna kattavempaa palautetta kuin ''liian op''. En ole niitä pelaajia jotka tykkäävät rellestää, vaan olen aina tarinassa mukana ja menen sen mukaan. Minulla ei ole mikään tarkoitus pilata lorea, vaan tuoda itseni siihen mukaan omalla tavallani.

Henga

Henga
Liian JELASTAVA! Very Happy Very Happy Very Happy

Jp9025

Jp9025
Liian pitkä en lukenut 0/5 en lukiskaan (Very Happy)

IV

IV
En haluis mitenkään pätee tai antaa väärää tietoa, mutta eikös ollut jo se tyyppi joka hallitsee korppeja, joka karkasikin JUURI vankilasta? Nimee ei satu mieleen.

Paindust

Paindust
Ei Maldór mitään korppeja hallitse kilometrien säteellä vaan luo niitä Very Happy

IV

IV
Paindust kirjoitti:Ei Maldór mitään korppeja hallitse kilometrien säteellä vaan luo niitä Very Happy

Joo niin tosiaan.

Bil


Admin
Joo elikkä nyt taisi tulla hylätty. Hyvin sekavasti, ellei jopa huonosti selitetty tietyt kohdat. Löytyy myös aika kriittisia ristiriitoja.

Lad


Bil kirjoitti:Joo elikkä nyt taisi tulla hylätty. Hyvin sekavasti, ellei jopa huonosti selitetty tietyt kohdat. Löytyy myös aika kriittisia ristiriitoja.

Ehkä siksi että inspiraationsavuissa tuli kusettua. Mutta kerro toki mitkä kohdat jäivät selitettyä ja mitkä ovat kriittisiä ristiriitoja?

Bil


Admin
Voidaa puhuu täst vaik palmis sitku tuun onlinee Smile

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa