Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Mutanttimainen kyky, Leonardo Turnbull

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Mutanttimainen kyky, Leonardo Turnbull Empty Mutanttimainen kyky, Leonardo Turnbull lähetetty Ma Tammi 19 2015, 11:15

Collector


Neljäs hakemus jo minkä teen kaippa..

Mutta nyt asiaan.

Haen lupaa kykyyn, jolla hahmoni Leonardo Turnbull voisi luoda valoa. Sokaisevaakin valoa, muttei se sokeuttaisi pysyvästi. Hän pystyisi luomaan sitä käsistään, jaloistaan, sormistaan, varpaistaan, päästään ja mahdollisesti myös omista silmistään, jotka ovat immuuneja tälle sokaisevalle valolle. Leonardo pystyisi myös säätämään valon kirkkautta, ettei aina vain ole sokaisevaa valoa.

Joten nyt syihin miksi haluaisin sen:

1. Miksi haluaisin luvan

Olen jo kauan roolipelannut Angarthissa, ja tämä toisi jotain uutta, ja hauskaa hahmooni. En kovinkaan ikinä ole katsokaas pitänyt normaaleista hahmoista fantasiaroolipeleissä, mutta kyllä nekin kelpaavat. Ymmärrän, etten voi alkaa sokaisemaan kaikkia sillä kuitenkin.

2. Mihin käyttäisin sitä suurelta osin

Varmaankin valaisemiseen, tai myös muihinkin asioihin.
(Joo, oli lyhyt kylläkin)

3. Pientä lisättävää

Hahmoni voisi (ei pakollinen) imeä myös valoa muualta, esim. lampuista ja ne palaisi siten loppuun. Hahmoni pystyisi myös (ei myöskään pakollinen) sammuttamaan 10 metrin säteellä itsestään lamput juuri sillä tavalla, minkä tuossa aiemmin mainitsin. En varmaankaan käyttäisi näitä taitoja julkisilla paikoilla, mutten voi luvata mitään. Myöskin mutaatiokykynä tämä ei kuluttaisi mitään manaa tai niin edelleen, paitsi ehkäpä tuossa imemiskohdassa.

4. Tietoa hahmostani, että voitte saada tietoonne millainen hän on

Kyseessä on siis Suurhaltia, Leonardo Turnbull, joka on 400 vuotias. Hän on tullut lomalle Angarthiin, tapaamaan isäänsä Falkon Turnbullia. Hän on toisessa valtiossa poliisina töissä, joten on koulutettu poliisiksi siispä. Hahmoni on käynyt ennemminkin Angarthissa, 400 vuotiashan hän on, muttei ole kertonut siitä kenellekkään, paitsi isälleen joka oli Angarthissa Upseerina.

5. Mistä olisi nämä mutanttimaiset kyvyt saanut

Leonardo ei itsekkään tiennyt, mistä tällaiset kyvyt oli saanut, ja sai ne vasta paljon myöhemmin syntymänsä jälkeen selville, mutta hän olettaa että ne tulivat jo syntyessään, niinkuin siinä taisikin tapahtua.

6. Vähän lisää tietoa hahmosta, tällä kertaa luonteesta

Leonardo on luonteeltaan rauhallinen, ei sotaisa ihminen. Mutta hän voi muuttua vaaralliseksikin, jos häntä tai hänen perhettään uhataan, niinkuin varmaankin kaikille tapahtuisi.

7. Kaikki lyhyesti

Eli kyseessä olisi vähän yli 400 vuotiaalle (ei puhdasveriselle) suurhaltialle hakemus yhdestä yliluonnollisesta kyvystä, joka ei auttaisi paljoakaan taistelussa mutta arjessa voisi auttaa. Toivon että tässä olisi tarpeeksi tekstiä nyt teille ylläpitäjät, mutta luulenpa että tämä oli tässä.

Collector kiittää ajastanne, kun luitte tämän. Nähdään roolipelissä.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa