Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lupahakemus Tason 3 Muunnosloitsuihin ja tason 2 Elementaalimagiaan

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

IV

IV
1. Mihin haet lupaa?
Tason 3 Muunnosloitsuihin ja tason 2 Elementaalimagiaan, hahmolleni "Trump Stevensonille", hieman alle 50-vuotiaalle, hieman salaperäiselle miehelle, joka liikkuu pääasiassa Liquan-alueella.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?
Siksi, että voisin roolipelata hahmollani laajemmin esimerkiksi helpottaen joitakin asioita, kuten lukkojen murtamista, hämäystä  ja halliten hieman kykyä puolustautua tietyissä tilanteissa, kuten esimerkiksi jos sattuu puhumaan ohi suunsa tai sanomaan toiselle jotain loukkaavaa tai muuten vain tilanteissa, joissa ei puhuminen riitä ja pitää koittaa saada toinen rauhoittumaan tai itselleen tilaisuus vetäytyä tilanteesta mahdollisimman kauas.

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?
Voisin roolipelata vapaammin tietyissä asioissa ja hahmoni pystyisi puolustautumaan, sekä tekemään erinäisiä asioita, kuten esimerkiksi hämäämään tukalan paikan tullen tai keplottelemaan itsensä sisälle tiettyihin paikkoihin/tilanteisiin, josta olisi tälle hyötyä monessa seikassa. Hahmoni olisi myös tietyissä tilanteissa vähän tärkeämpi henkilö, eikä vain pelkkä vanha mies.

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?
Hahmoni osaa kutakuinkin taistella fyysisesti, mutta pää-asiassa hän käyttää psykologisia metodeja asioiden ratkaisemiseksi, johtuen hänen iästään, vaikkakin on ikäisekseen aika hyvässä kunnossa. Hän ei tosin yleensä kantele mukanaan kovin paljoa itsepuolustukseen käytettäviä aseita (puukkoja, stilettejä, miekkoja) jne. Hän osaa kuitenkin käytellä erilaisia lähitaisteluaseita ja osaa muutaman hyvän kikan, joilla pystyy fyysisesti lamauttamaan ja tietysti satuttamaan henkilön, mikäli on siihen mahdollisuus.

5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy?
Luultavasti noin 10-elementtiloitsua peräjälkeen, sekä pitämään yllä jotakin loitsua hieman yli 2-minuuttia ja tekemään erilaisia muunnosloitsuja noin 5-peräjälkeen, ilman, että tämän manat täyttyvät ja saa lisää energiaa  uusien loitsujen tekemistä varten.

6. Hahmosi heikkoudet?
Hahmoni heikkoudet ovat pää-asiassa fyysiset, tietyissä tilanteissa hänestä saata olla ollenkaan vastusta, mikäli vastassa on vahva hahmo/otus/asia jne.
Hän myös puhuu yleensä melko suoraan, tosin psykologisesti hajoittavasti, mikä saattaa aiheuttaa tietyissä hahmoissa aggressiota, vihaa tai jopa tappamisen halua, mikä voi koitua tälle hyvinkin haitalliseksi.

7. Muuta mainittavaa hahmosta? (tausta jne...)
Hahmoni on hieman salaperäinen, mutta yleensä ystävällinen ja mukava henkilö (tietyissä tilanteissa äkkipikainen). Hän ei ole kotoisin Angarthista, eikä ole ennen asunut oikein missään pysyvästi, mutta hän on tullut Angarthiin vastikään, luultavasti jäädäkseen. Hän puhuu (kuten mainittukin) psykologisella tavalla tietyissä tilanteissa, joka mahdollistaa keplottelun ulos tietyistä esim. vaara-tilanteista. Hänellä on myös tapa tunkeutua sisään asioihin, mitkä eivät hänelle kuulu, mielenkiinto ja joskus myös raha mielessä, mikä saattaa ja yleensä johtaakin hänet erilaisiin vaikeuksiin, tästä syystä hän ei ole tiettyjen mielestä kovinkaan pidetty henkilö. Hän opiskelee, tai tutkii magian saloja vaivihkaa ja pyrkii pitämään omat kykynsä omana tietonaan, eikä käytä niitä aivan kaikkien nähtävillä.
Hän saattaa yleensä esittää paljon voimakkaampaa henkilöä, kuin tosiasiassa on, mikä tekee hänestä mysteerisen ja omalla tavallaan erikoisen.

HUOM. saatoin toistaa tekstissäni hieman liikaa tiettyjä seikkoja uudestaan ja uudestaan, mutta piti pidentää tekstiä jollain lailla koska 355-sanaa eivät oikein tahtoneet täyttyä, koska en koe, että noihin tarvitsee kuitenkaan aivan niin paljon perustelua.

Olememnon

Olememnon
Hyväksyn tuon tason 3 muunnosloitsut, mutta en näe elementaalimagiaa tarpeelliseksi.

3Lupahakemus Tason 3 Muunnosloitsuihin ja tason 2 Elementaalimagiaan Empty Joo lähetetty Su Marras 02 2014, 07:38

IV

IV
En itsekään oikein näe, kun jälkeenpäin ajatellaan kiitos kumminkin!

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa