Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lupahakemus erikoislaatuiseen tikariin.

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Lupahakemus erikoislaatuiseen tikariin. Empty Lupahakemus erikoislaatuiseen tikariin. lähetetty To Marras 06 2014, 13:57

IV

IV
HUOM. kannattaa lukea viimeinen kohta ensimmäisen jälkeen muiden kohtien selventämiseksi.

1. Mihin haet lupaa?
Haen lupaa kris-tyyliseen kaiverrettuun tikariin, jossa piilee erilaisia 'ominaisuuksia'

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?
Tämä tikari toisi aivan uuden aiheen hahmoni menneisyyteen, mikä auttaisi hahmoni persoonallistamista tulevaa hahmolupahakemusta varten ja toisi hahmolle uniikkeja piirteitä ja tiettyjä erikoislaatuisia asioita.

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?
Hahmostani tulisi kiinnostavampi, niin tietenkin roolipelaisin sillä enemmän, mutta hahmollani roolipelaus olisi myös tikarin takia hieman monipuoleisempaa. Koen myös olevani sen verran kohtuullinen roolipelaaja, että tajuan, ettei se vaikuta liiaksi

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?
Hahmollani on melko hyvät fyysiset kamppailutaidot, mutta tikaria hahmoni ei pääasiassa käyttäisi puolustukseen tai taisteluun, paitsi vasta kuin viime hädässä.

5. Heikkoudet? Tikari imee tähän kohdistuvaa magiaa, mutta se toimii myös toiste päin, mikä haittaa hahmoani. Tikaria käyttäessä fyysisesti, se imee hahmoni omaa manaa, mikä johtaa noin 3-4 (riippuen manasta ja paljonko tikari on imenyt manaa) iskun jälkeen pyörtymiseen.

6. Muuta mainittavaa? Tikari itsessään on periaatteessa enemmänkin maaginen symboli, kuin ase. Se on valmistettu hopeaa ja terästä käyttäen (tietyt olennot voivat siis olla hivenen heikkoja sille, mutta ei yhtään niinkään paljon kuin normaalin hopea-aseen tapauksessa.)
Taustaa ym:
Se on tehty kaukaisessa maassa ja sen lumosi erään sikäläisen heimon Maagi/Poppamies, hahmoni autettua hänen kyläänsä vakavassa kriisissä.
Sen terään on kaiverettu Hahmoni nimikirjaimet, hieman kaunokirjoitusta muistuttavalla tyylillä. (T S).  Poppamies teki ja lumosi tikarin vartavasten tätä varten, mikä merkkautui myös hahmooni silmien alla näkyvien mustien 'merkkien' muodossa. Sen taikaominaisuuksiin lukeutuu, että se pyrkii imemään osan hahmooni kohdistetusta magiasta voimistaen hieman
hahmoni manan määrää ja loitsujen tehokkuutta. Myös manasieppareiden vaikutus hieman heikontuu tätä kohden, muttei nosta manaa. Tähän kohdistettu magia siis ei ole aivan niin voimakasta, kuin normaalisti olisi mikä tarkoittaa, että vahingoittaminen, mielenhallinta, ymv magian muodossa saattaa olla vähän hankalampaa. Tikarilla iskiessä hahmoon, joka on käyttänyt tähän ainakin yli 3 maagista loitsua/muuta vastaavaa, voi olla iskun saaneeseen hahmoon sen voimien perusteella hetkeksi (n.5-15min) magian mitätöivä ja energiaa vievä vaikutus normaalin satuttamisen lisäksi.
Tikaria käytettäessä puolustukseen, hahmoni pystyisi myös sillä torjumaan fyysistä magiaa (esim. tulipalloja tms), tai iskemään niitä takaisin lähettäjäänsä päin hieman heikentyneinä versioina. (kaikki riippuu loitsun vahvuudesta)
Koska tikari on kuin osa hahmoani, se pyrkii ikäänkuin 'maagisella vetovoimalla.' palaamaan hahmoni luokse, vaikka jostain syystä katoaisi.

------------------------------- muuta hyödyllistä

Tähän tulee vielä ehkä lisäystä! Mahd. kuva tikarin ulkomuodosta, lisää tarinaa ymv. Mikäli en saa kaikkeen lupaa, voiko ottaa huomioon mihin voisin mahdollisesti saada luvan? Ottaen huomioon, että suurin osa tikarin vaikutuksista on lieviä.  
Ja kysykää toki tikarista, aiheesta ja muusta Smile

2Lupahakemus erikoislaatuiseen tikariin. Empty Vs: Lupahakemus erikoislaatuiseen tikariin. lähetetty Pe Marras 07 2014, 07:11

Olememnon

Olememnon
Tykkään ideasta, mutta liikaa ominaisuuksia ja muutenki liikaa nahhh. Vaikutukset on lieviä, mutta silti. Toistaseks ainaki hylätty, ellei jollain toisella ylläpidon jäsenellä oo mielipidettä asiaan.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa