Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lupahakemus

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Lupahakemus  Empty Lupahakemus lähetetty Ke Loka 22 2014, 09:19

Jp9025

Jp9025
Mihin haen lupaa: Haen lupaa 4 tason varjomagiaan ja 3 tason telekinesiaan maagiin ja se 4 taso vähän sen takia koska manasiepparit jolloin alennun 3 tasolle mutta joo. Hahmoni on melko voimakas maagi ja hännelläkin on omat heikkoutensa ja pelkonsa kuten varmaan jokaisellakin on. Hahmoni on siis suurhaltia johon haen samalla lupaa ja hahmoni nimi on Aril Edgerly, Arililla on niin sanotusti ''semihyvä'' kunto

Miksi minun pitäisi saada lupa: Haluaisin kokeilla maagilla roolaamista angarthissa jota en ole koittanutkaan ja kuten sanoin jo Gybolin eli tämän lykaanin lupahakemuksessa haluaisin tehdä roolipelaamisesta mukavampaa , hauskempaa , erillaista kuin normaalilla hahmolla roolaaminen  haluan yksinkertaisesti tehdä roolipelaamisesta omaperäistä enkä mitään  tylsällä kääpiöllä pelausta.
Lupa Ariliin auttaisi puolustukseen mutta … tämä ei ole se isoin syy ja jos nyt lupahakemukseni hylätään kun haluan käyttää hahmoani puolustukseen ja että en kuole niin ihanaa . Enkä pyrkisi mihinkään massatuhoon vain ihan normaaliin hauskaan roolaukseen.

Miten lupa vaikuttaisi roolaamiseen: Selitinhän sen jo tuossa jotenkin mutta täs' selitän lisää.
Se tekisi roolaamisesta hupaisampaa ja mukavampaa toisi monia uusia asioita roolipelaukseeni ja saisi, EHKÄ minut roolaamaan useammin kuin normaalisti olen roolannut elikkä juuh.

Millaista magiaa hahmoni kykenee tekemään ennen pyörtymistä: Noh Kerron ensin telekinesiasta. Aril pystyy kantamaan samaan aikaan 3 30 kiloista esinettä eli hän voi kantaa yhtä 90 kiloista esinettä joka on melko iso paino tavaralle ja hän voi kannatella esineitä maksimipainossaan ehkä 5-7 minuuttia  ja jos yrittää kantaa suurempaa esinettä häntä alkaa ensin huipata ja sitten hän voi pyörtyä loppujen lopuksi ja mitä pidempään hän pitää esinettä sitä tukalampi on olo Ja sitten varjomagia. Hahmoni pystyy luomaan varjoista neljää eri asiaa ja ne katoavat noin 8-10 minuutin sisällä ja ne ovat: Lonkeroita jotka on kooltaan 2-3m lonkeroilla voi pidätellä helposti normaalia ihmista mutta jotain vampyyria ja lykaania on jo vaikeampaa pidätellä , jonkinlaisen terän kuten veitsen , tälläisen varjopallon ''SHADOWBALL joo lol Very Happy'' varjopalloja hahmoni voi heittää toista päin ja kun nämä osuvat ne hajoavat sirpaleiksi jotka ovat teräviä ja ne lentävät lujaa aikalailla joka puolelle hahmoni voi amoua niitä minuutin sisällä kaksi itse pallo kulkee hitaasti . ja itselleen tälläisen varjoista muovatun kilven kilpeä voi pitää yllä minuutti kolmekymmentä sekuntia ja jos jokin 500v vampyyri potkaisee sitä niin se hajoaa mutta suojaa iskulta jotenkuten ja katoaa kuin tuhka tuuleen kuten kaikki muut paitsi se varjopallo ja siinähän oli magia osuus.  Varjomagian miinus puoli on että niitä voi luoda VAIN varjoista mutta muovaaminen käyttää manaa

Hahmoni taistelutaidot: Eniten hän varmaan tykkää paiskata näitä varjopalloja toisen naamalle ja heitellä kaikkea muutakin päin tai ehkä kaapata toisen tälläiseen varjo lonkeroon . Hän osaa käyttää myös nyrkkejänsä ja veitsiä koska niitä hän pystyi luomaan varjoista.

Hahmoni heikkoudet: Pahin vihollinen hänelle on nyrkkitappelu mutta tässä hän käyttää avukkeita hyvin usein. Tuliaseetkin ovat aika paha juttu hahmolleni ja toinen maagi häntä vastaan on aika pahajuttu jos tämä on häntä itseään voimakkaampi maagi.

Muuta tietoa hahmostani: Silmien väri: sininen, Pituus: 185cm , Luonne: SalaperäinenViimeinen muokkaaja, jp9025 pvm Ke Loka 22 2014, 09:45, muokattu 1 kertaa

2Lupahakemus  Empty Vs: Lupahakemus lähetetty Ke Loka 22 2014, 09:30

Jp9025

Jp9025
Kysy jos epäselvää kiitos Smile

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa