Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lupahakemus lykaaniin

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Lupahakemus lykaaniin  Empty Lupahakemus lykaaniin lähetetty To Loka 16 2014, 03:06

Jp9025

Jp9025
Mihin haen lupaa: Elikäs haen lupaa, melkovoimakkaaseen lykaaniin joka on ottanut sen rokotteen joka estää muutoksen 90% mahollisuudella. Ja lykaanini on töissä tässä paindustin firmassa, Abukara electronics. Lykaanillani on hyvin tarkka kuulo ja hajuaisti ehkä normaalia lykaania parempi mutta näköaisti on aikalailla persiistä suoraan sanoen hän on myös värisokea.

Miksi minun pitäisi saada lupa: Haluaisin saada hieman erillaisen hahmon , jotta ovisin luoda ikäänkuin omaa tarinaa saada hahmosta omaperäisempi ja tehdä roolipelaamisesta hyvin mukavaa itselleni ja en kylläkään käyttäisi lykaaniani mihinkään rälläämiseen sun muuhun paskaan. Hahmo on rauhallisempaa puolta mutta onhan kuitenkin eläimellinen joten joo. Lupa vähentäisi yksitoikkoisuutta ja muutenkin hahmosta ei varmaankaan pidettäisi niin paljon koska on kuitenkin lykaani.

Millaisiin magioihin hahmoni pystyy ennen pyörtymistä: Lykaanini ei käytä magiaa.

Hahmoni taistelutaidot: Hahmoni taistelee usemmiten paljainkäsin jos maasta löytyy avukkeita kuten iso kivi tai muuta hän voi tämän nakata vihollisensa päähän. Ja koska hän on lykaani hän on normaalia voimakkaampi ja sekin auttaa taisteluissa ja normaali nopeampi nopeuskin on hyödyksi taisteluissa. Hänellä on ihmismuodossakin terävät hampaat joten hän voi purra itseasiassa heh. Normaalia terävämmät kynnet ja juu muuta tämmöstä.

Hahmoni heikkouksia: Mm.. Lykaanini pelkää itseasiassa aikapaljonkin tulta joten tällä hänet voidaan karkottaa luotaan helposti jos tämä suuttuu jollekulle. Hän on myös herkkä hopealle jos sitä joutuu tämän elimistöön tämä kuolee aikavarmasti. Ja jos hän viettää liian pitkään aikaa hopean kanssa hänelle voi käydä hieman huonomminkin siinä. Ja kuten sanoinkin mihin haen lupaa osiossa hänellä on huono näkö joten hänet voi yllättä helposti puskasta syösymällä tai kujan takaa tulemalla. Mutta hänellä on hyvä kuulo ja hajuaisti joten hän voi huomata näiden avulla sinut  jostain muualta .

Miten lupa vaikuttaisi roolipelaamiseeni: Noh.. oikeastaan melkopaljon roolaisin useammin , Saisin enemmän iloa irti roolaamisesta, kuten sanoinkin jo kerran vähentäisi yksitoikkoisuutta roolipelaamisessani , voisin tehdä paljon enemmän roolipelatessani niin etten joudu roolaamaan perus haltialla ja en voi tehdä tästä niin omaperäistä roolausta.

Tietoa hahmosta: Silmienväri: punainen (Itseasiassa melkoharvinainen väri) Pituus: 186cm ihmisenä todellisessamuodossa n. 3Metriä. Asema: roudari siinä abukaran electronics firmassa jos pain saa tähän luvan. Hiustenväri: valkoinen Luonne: Oikeastaan melko mukava ja hieman salaperäinen.

Omaa tekstiä: Elikäs täs oli tää mnu hakemus joka jäi hieman alle 355 eli juu. JP KUITTAA!

2Lupahakemus lykaaniin  Empty Vs: Lupahakemus lykaaniin lähetetty To Loka 16 2014, 03:19

Jp9025

Jp9025
ANteeks nää kirjotusvirheet

3Lupahakemus lykaaniin  Empty Vs: Lupahakemus lykaaniin lähetetty To Loka 16 2014, 22:19

Ederon


Kirjotiks tän humalassa

4Lupahakemus lykaaniin  Empty Vs: Lupahakemus lykaaniin lähetetty To Loka 16 2014, 22:58

Jp9025

Jp9025
En vaan osaa kirjottaa näppiksel

5Lupahakemus lykaaniin  Empty Vs: Lupahakemus lykaaniin lähetetty Ti Loka 21 2014, 11:39

Firetruck

Firetruck
Kirjotitks tän huumeissa

6Lupahakemus lykaaniin  Empty Vs: Lupahakemus lykaaniin lähetetty Ke Loka 22 2014, 02:41

Jp9025

Jp9025
En kirjottanu aineiskaan sry bounce

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa