Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Ryhmäesittelystä yleistä ja tärkeää.

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Ryhmäesittelystä yleistä ja tärkeää. Empty Ryhmäesittelystä yleistä ja tärkeää. lähetetty Ke Heinä 16 2014, 09:56

Nefas

Nefas
Ryhmäesittelyssä kerrot koko Angarthin roolaajaväelle omasta ryhmästäsi. Ellei joku vielä tiennyt, ryhmäksi luokitellaan "jengiä", "Klaania" tai "ryhmää", jossa on at least 3 henkilöä (Eli hahmoilla pitää olla eri pelaaja). Ryhmiksi kelpuutetaan vain luvalla, mihin saat hakea lupahakemukset- osiosta.

Saatte kertoa ainakin 4 tärkeätä asiaa ryhmästä, mitkä luokittelen:

1. Kuinka monta henkilöä siinä kyseisessä ryhmässä on. Ja nämä hahmot eivät saa olla vain yhden pelaajan pelaamia, vaan jokaisella "tärkeällä henkilöllä" pitää olla eri pelaajat. NPC'tä ei lasketa, koska.. Noh, sanotaan nyt vain, että se olisi ihan perseestä, että jengissä olisi pelkkiä NPC tyyppejä ja sinä. Tähän ei tosin liitetä mukaan Angarthin kaartia, koska se on niin iso.

2. Henkilöiden hahmot. Tämä on hyvin tärkeä kohta, koska voit vain valita tähän kyseiseen ryhmään YHDEN hahmon, kuten jo kerroin. Muistetaan pitää vielä mielessä, että jos tämä kyseinen hahmo olisi "OP" tai muulla tavoin voimakas, kysymme ensiksi ylläpitäjiltä lupa hahmoon.

3. Ryhmän tarkoitus. Tässä kohtaa siis kerrotte, miksi ryhmä on olemassa, ja mitä se ylipäätänsä tekee. Haluan, että teette tästä kattavimman osion.

4. Muuta kerrottavaa? Olisiko tästä ryhmästä muuta kerrottavaa, mikä on myös tärkeätä? Saatte kertoa vapaasti kaiken tähän ryhmään liittyvästä aiheesta osioon 4.


Q: "Voiko kyseinen hahmo tai henkilö olla kahdessa eri ryhmässä"?
A: Kyseinen hahmo, mikä on jo jossakin ryhmässä, ei voi olla toisessa ryhmässä. Mutta henkilö voi roolipelata kahdella hahmolla, jotka ovat eri ryhmissä.


-- Se, mikä ei tapa, ahdistaa.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa