Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Yleistä Gemesár-vartiostosta

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Yleistä Gemesár-vartiostosta Empty Yleistä Gemesár-vartiostosta lähetetty La Loka 25 2014, 09:10

Gibbets


AdminGemesár on valtionkansleri Aldir Mordecai Vendrelin yksityinen henkivartiosto, minkä resurssit kansleri kustantaa omista rahoistaan. Gemesárin jäseniä kutsutaan kansanomaisesti gemesáareiksi. (vrt. musketöörit)
Vartioston nimi juontuu kolmesta muinaisnorjan sanasta, "vartija", "kipu", ja "kivulias"

Vartioon pääsemiseen vaaditaan erittäin pitkän prosessin läpäiseminen, johon kuuluu mm. seuraavat asiat:


1. Vartioon pyrkivän taustat tutkitaan erityisen tarkasti. Jos henkilöllä on rikollistaustaa, liittyminen on mahdotonta, vartion jäsenet ovat lakia noudattavia. (tietyissä rajoissa, oman näkemyksensä mukaan)
2. Jäsenet pieksevät kokelasta kepein viiden minuutin ajan, testin tarkoituksena on testata kokelaan kivunsietokyky tiukoissa tilanteissa. Tätä voitaisiin myös sanoa desimaatioksi, sillä jotkut kokelaat ovat menehtyneet kyseisen prosessin aikana liialliseen verenvuotoon ja luiden murtumiseen.
3. Kokelaan täytyy olla puhdasverinen nerilialainen gadar.
4. Kokelaan mielenkestäminen testataan erinäisin kidutus- ja mielenhallintakeinoin. Näissä testeissä moni on tullut hulluksi, tai seonnut täysin.
5. Jäsenet, ja jäsenkokelaat ovat valmiita antamaan jopa henkensä johtajansa puolesta ja jokainen heistä onkin kirjoittanut verellään tästä todistuksen, jossa lukee seurava teksti:
"Tulella, verellä ja raudalla, minä (hahmon nimi) vannon että suojelen hengelläni valtionkansleri Aldir Mordecai Vendreliä, ja tulen noudattamaan hänen tahtoaan päivieni päättymiseen asti."Alunperin ryhmä on siis perustettu jaarli Aebard Vendrelin suojaksi "vanhassa Angarthissa", mutta vallan vaihduttua nykyaikaisempaan ja johtajan nuorempaan, vartiosto on siirtynyt Aldirin turvaksi. Gemesár on oma yksityinen osastonsa, eli se ei sekaannu Angarthin kaartin katujen, kujien ja hallituksen turvaamiseen. Sen perimmäinen ja AINOA tarkoitus on suojella valtaapitävää kansleria hengellään.
Vartionjäsenet tunnistaa heidän tummanpunaisista takeistaan, sekä rinnassaan kantamistaan Vendrelin kultaisista vaakunoista. He eivät siis ole pukeutuneet yhtä sotilaallisesti kuin kaartin jäsenet, mutta käytetyt aseet ovat samoja.

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa