Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Yleistä demoneista

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Yleistä demoneista Empty Yleistä demoneista lähetetty La Heinä 12 2014, 15:11

Gibbets


Admin

Kuten nimestä jo voikin päätellä: demonit edustavat pahuutta ja ovat itsekin   paholaisia suoraan omasta ulottovuudestaan. Demoneja on kymmeniä ja taas kymmeniä eri lajeja sekä alalajeja.
Demonit kykenevät kulkemaan kuolevaisten joukossa ainoastaan valtaamalla jonkun ihmisen kehon itselleen. Jos henkilö sattuu olemaan mieleltään tarpeeksi vahva, niin hänellä on mahdollisuus vastustaa demonia ja yrittää häätää tämä pois.
Tavallisesti maalliseen maailmaan siirtynyt demoni on heikompi kuin omassa maailmassaan, ja häviää vahvamieliselle parissa viikossa jollei sitten satu itse olemaan normaalia voimakkaampi.

Kaaosta ja tuhoa rakastavat demonit ovat yleensä varsinkin maagien päänvaiva, sillä varomattomimmat maagikot riivaamalla he pystyvät ylittämään kahden ulottavuuden välillä olevan kuilun maallisten maailmaan.
Toinen tapa saada demoni maan päälle on kutsuminen. Siihen ei kuitenkaan ihan jokainen pysty, vaan paholaisen kutsuminen itsessään on pitkä ja voimia vievä rituaali johon tarvitaan varsinaisen manaajan lisäksi apulaisia. Tavalliset paholaiset eivät siis voi kulkea ulottavuuksien välillä niinkuin itse haluavat.

Vaikka demonit eivät kuole iän, sairauksien saatika muiden maallisten syiden takia, niin tuhoaminen on silti mahdollista näiden ollessa jonkun ihmisen sisällä. Vaikka heidät voisikin tappaa lopullisesti vain helvetissä tai omassa ulottavuudessaan.  
Yleensä tuhoaminen vaatii kuitenkin paljon voimaa tai jopa pyhyyden kanssa tekemisissä olemista.
Varsinkin pyhät miekat, veitset ja luodit isäntäruumiin sydämeen upotettuna ajavat demonin välittömästi takaisin omaan maailmaansa eivätkä he enää pääse sieltä pois. Toisaalta, demonit ovat älykkäitä ja kieroja eikä tappaminen ole niin helppoa kuin kuulostaa.

Demonit sulautuvat helposti nyky-yhteiskuntaan, ja heidät voi tunnistaa vain auroja lukemaan kykenevä henkilö tai jos demoni itse ilmoittaa mitä lajia edustaa.


MUUTA:

Demonit tunnetaan sotaisina ja erakkomaisina, mutta he ovat silti varsin yhtenäinen kansakunta omassa maailmassaan. Heidän välillään vallitsee tiukka hierarkia - varsinaista johtajaa ei silti ole. Heikoimmat sekä pienimmät luonnollisesti tottelevat vahvempiaan ja niin edes päin. Arvostetuimpia koko demoniyhteisöstä ovat muinais,- ja arkkidemonit.

DEMONIT ANGARTHISSA:


Angarthin demonit toimivat luonteensa mukaisesti alamaailmassa, ja yleensä jopa johtavissa tehtävissä. Tietenkin myös kaduille on soluttuatunut ihmisruumiseen hakeutuneita demoneja jotka eivät ole osa mitään tiettyä kuolevaisten maailman ryhmää, mutta tuovat kieroutensa sekä pahuutensa muilla tavoin esiin.

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa