Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa)

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ma Joulu 08 2014, 09:13

Nefas

Nefas
Ennenkuin luette hakemuksen, hear me out: Tein hakemuksen sen takia, koska tuli tämä nyt mieleen ja haluan nähdä teidän reaktiot kyseisestä hakemuksesta (veikkaan, että rageette). Jos minulla on MAHDOLLISUUTTAKAAN vaihtaa Krémmin lupa (luvat, jos saan siihen toiseen luvan) tähän, teen sen vittu nopeammin kuin Kaisa Mäkäräinen.
1. Haen lupaa erityiseen ihmismiekkailijaan, joka kutsuu itseään nimellä “Horvath D. Law”, mutta kaikki muut, paitsi hänen ystävänsä, kutsuvat miestä “Kuoleman Kirurgi”ksi. Ironiselta kuin se kuulostaa, Horvath on ammatiltaan kirurgi.. Aivokirurgi, jos ollaan tarkkoja. Hänellä on hallussaan hyvin erityinen ja (anteeksi nyt sanan ylikäyttö) muinainen katana, nimeltään “Kaze no edita” (suom. Tuulen leikkaaja), mikä on tehty tuntemattomasta teräksestä, ja on sanottu olevan kirottu. Hänellä on tämän lisäksi kaksi ominaisuutta (oikeasti vain yksi, mutta shh): Hän on ikääntymätön ja oppinut hyvin voimakkaan maagisen salan, että miten vaikuttaa luomaansa tilaan.

2. Olin (ennen magia-villitystäni) hyvin kiintynyt miekkailijoihin ja salamurhaajiin. Kyseinen hahmo on mielestäni osuva miekkailija, jolla on sekä kykyjä että haittoja. Haluan käyttää Horvathia eräänlaisena kuoleman ja pelon symbolina (lol, batman), koska Horvath haluaa olla esimerkkinä niille, jotka yrittävät rikkoa lakia, aloittaa sotaa, ryhtyä myymään vaarallisia esineitä mustalla markkinalla, jne. Vaikka Horvath ON eräänlainen maagi, hän kuitenkin tekee fuusion magiansa ja miekkansa kanssa, mikä tekee hänestä melkein voittamattoman, vaikka hänellä on heikkouksia.

3. Hahmoni voisi sanoa olevan lain ylä- tai ulkopuolella, että hän on itse laki ja päättää omista asioistaan. Sen mukana, että on etsintäkuulutettu, hänellä on taipumus etsiä väkisin omiin käsiinsä lainrikkojia ja tuoda niitä oikeuden eteen (joskus jopa itse tappaen heidät, mutta tämä on harvoin). Eli; hän on hyvin vihattu ympäri Angarthia ja kaarti varmaan etsii häntä aika paljon, koska Horvathin mielestä Aldir Vendrel on lainrikkoja (ja varmaan tajuat loput).

4. Hän on yksi koko Angarth-universumin (tai miksi sitä kutsuttekaan) parhaimmista miekkailijoista, ja on vaalinut tätä titteliä jo yli 600-vuotta. Miekkosen niskaan on kirinnyt niin paljon mainetta, että moni palkkiometsästäjä ja miekkailija yrittää otella hänen kanssaan. Vaikka hän ei käyttäisi maagista kykyään, hänen on nähty olevan yhtä hyvät refleksit ja nopea kuin tavallinen vampyyri.

Horvathin katana, Kaze no edita, on hyvin pitkä versio Ōdachi'sta (ks. Wikipedia). Sen pitkänomainen kädensuoja on symmetrisen pyöreä, ja mihin on survottu 3 reikää (Reikiä Horvath käyttää toisten miekkojen ottamiseen). Miekka on n. 180cm pitkä (kahvaa myöten), joten hän yleensä kantaa sitä olkapäillään. Kyseinen miekka on siis luokiteltu kirotuksi seuraavasti; Horvath pystyy tekemään eräänlaisen fuusion magian ja miekan kanssa, minkä avulla miekka näyttäisi olevan kirottu, vaikka se on kokonaan Horvathin magian ansiota, ja että kyseinen miekka voi kestää mitä vain (se ei tosin estä magiaa tehoamasta itseensä tai kantajaansa).

Hänen miekkansa magiafuusiolla tarkoitan sitä, että hän voi käyttää miekkaansa eri magian asteissa. Yksi kyseisestä voimasta on se, että hän voi leikata miekallaan viillon mihin tahansa kohtaan tilan sisällä.

5. Ennen mitään hänen maagista hyökkäystään, Law kehittää pallomaisen tilan vastustajiensa ympärillä, jossa hän voi sitten manipuloida mitä hän haluaa eri tavoin. Hän pystyy pitämään hänen tilansa aktivoituna luomalla pienen kehän kätensä ympärille, joka myöhemmin laajenee, muodostaen itse tilan. Tässä seuraavaksi kerron pari (kuten peleissä kerrotaan) “hyökkäysten” nimet ja voimat, periaatteessa kertoen, mitä kyseisellä mahtivoimalla voi tehdä. Miksi? Koska Mein Fürher.

Sekamelska on Lawin yleisin käyttämä voima, mikä tulee sen takia ensimmäisenä. Luomansa tilan sisällä Horvathilla on kyky vaihtaa minkä tahansa objektin paikkaa toisen kanssa. Vaikka hän on kykeneväinen vaihtamaan toisen objektin paikkaa vain toisen objektin kanssa, hän voi silti vetää esineitä puoleensa ilman mitään “välikappaletta”. Hän on kykeneväinen myös vaihtamaan mieliä luomansa tilan sisällä, vaikka siihen tarvitaan sitten enemmän manaa ja keskittymistä. Miekkonen on myös kyvykäs leikkaamaan kenen tahansa raajoja irti ja vaihtamaan ne toistensa kanssa keskenään, tappamatta tai vahingoittamatta uhria (Tosin, kun hän on valmis, kukaan, kuka on ollut tässä voimassa, pystyy enään liikkumaan sen jälkeen, ellei kirurgisesti pistetty raajoja takaisin paikoilleen tai käyttämällä tätä voimaa uudestaan, mistä tulee tämän voiman nimi, sekamelska). Tämä on ainoa Lawin nimemä kyky, mikä on yhä aktivoituneena, vaikka itse tila on poistettu.

Liftaus ei tarkoita sitä liftausta, millä saadaan ilmainen kyyti, vaan Horvath voi luomansa tilan sisällä muokkaa toisten objektien painovoimaa ja pistää ne levitoimaan. Hänen on sanottu olevan tarpeeksi voimakas liftaamaan 10 sota-aluksen laivaston kyseisellä voimalla. Horvath voi käyttää tätä “kävelemään” veden päällä, seinissä ja katossa, kuten muissakin mahdottoman kaltevissa pinnoissa.

Skannaus on toiseksi yleisin voima, mitä Horvath käyttää. Kyseisen tilan sisällä, hän voi tehdä visuaalisen katsauksen minkä tahansa läpi, mutta kuten X-Ray, hänen silmistään menee vihertävä valojuova. Hän tosin voi myös valikoida, että mitä ei näe, kuten on/off nappia.

Defibrillaattori on varmaan yksi todella kivulias kyky, mitä hän usein käyttää vain, jos jollakulla on sydänkohtaus. Miekkonen siis asettaa hänen molemmat kämmenen vastustajan rintaan ja vapauttaa vahvan sähköisen aallon kuin Defibrillaattori. Hän voi tosin tehdä saman kyvyn vain peukalollaan, mutta se aiheuttaa paljon vähemmän kipua ja sähköä. Horvath voi myös käyttää tätä kykyä elektroniikkalaitteiden käynnistämiseen.

Teleporttaus on myös yksi hänen voimistaan, koska Lawin tarvitsee vain luoda yksi tarpeeksi suuri tila, minkä sisällä hän voi vaihtaa itsensä paikkaa (joko levitoinnin tai oikean teleporttaamisen avulla).

Ajan hallinta on yksi ns. “Ultimate” kyvyistä, mitä Lawilla on. Luomansa tilan sisällä hän voi hidastaa aikaa niin potentiaalisesti, että ulkoisilta henkilöiltä se näyttää ajan pysäyttämiseltä. Law pystyy myös nopeuttamaan yksilöä (yleensä itseään) tilan sisällä. Se myös toimii niin, että hän tietoisesti pysäyttää toisten kropat, että ne itse huomaavat, että aika on pysähtynyt.

Kyseistä voimaa voi käyttää myös ääritapaukseen; Luomaan käyttäjälleen ikuisen elämän toisen sijaan, mitä voisi kuvitella “ uhrauksena”. Horvath tosin on tappamisenvastainen henkilö sodassa näkemiensä tappojen ja lain takia, vaikka hän on tehnyt kyseisellä tekniikalla itsestään ikääntymättömän ja sairastumaan mahdottoman, uhraamalla verihaltian.

Tätä kyseistä voimaa voi käyttää myös lääketieteellisiin tarkoituksiin, kun hänellä (kirurgina) on kuvattu olevan “ihmeellisiä” ominaisuuksia, olla kyky parantaa kaikenlaisia sairauksia (ei liity vampirismiin tai lycantropiaan), mutta se vaatii paljon lääketieteellistä tietoa toimiakseen kunnolla (mitä Lawilla on).

6. Vaikka miekkosella on hämmästyttävä kyky olla ikääntymättä, sairastumatta ja säädellä tilan sisällä melkeimpä mitä vain, hän on yhtä hauras kuin tavallinen ihminen jokaisesta suunnasta. Hän ei ole koskaan saanut koulutusta ampuma-aseista, vaikka tietää, mitä niillä tehdään.

Jokainen hänen tekemä muutos tilan sisällä, ja jopa tilan luominen, vaativat häneltä kovaa mieltä ja manaa. Horvath ei ole myöskään kykeneväinen siirtämään tilaansa, kun se on luotu ja tila määräytyy niin, että Horvath itse on tasan tarkkaan sen keskellä.

Yksi hänen voimansa heikkouksista on myös se, että hän voi tehdä näitä kaikkea PAINOSANALLA VAIN HÄNEN LUOMANSA TILAN SISÄLLÄ, eli jos uhrit / vastustajat liikkuvat tilan ulkopuolelle, he ovat immuuneja hänen kyvyille. Joidenkin voimien käyttöön hänen pitää käyttää käsimerkkejä ja -liikkeitä (Kuten sekamelska, liftaus ja ajan pysäytys). Lisäksi, vaikka Law voi kontrolloida kaikkea tilan sisällä, jos hän ei ole keskittynyt kyseis(iin)een vastustaj(iin)aan / objekt(eihin)iin, he voivat vielä liikkua vapaasti ja täten (tarpeeksi nopeasti) vahingoittaa/kaapata/tainnuttaa/tappaa Horvath.

Jotta Law voisi vaihtaa esineitä tai henkilöitä tai niiden osia, tilan sisällä pitää olla vastakkaispari, että minkä kanssa hän voisi vaihtaa tilaa (Vaikka tämä ei liity siihen, että hän voi viedä asioita puoleensa, tai että hän voi vaihtaa oman fyysisen olemuksensa paikkaa ilman vastaparia). Yksi kyseisen voiman tutkija on sanonut, että tarvitaan hyvin paljon lääketieteellistä osaamista kyseisen magian täydelliseen käyttöön, mitä Horvathilla on. Jokainen Horvathin tekemä muutos tilan sisällä myös vaatii manan mukana fyysistä kestävyyttä, mikä tekee Horvathista (kaikkia odotuksia vituttaen) hieman heikomman fyysisesti tilan sisällä.

7. Kukaan ei tiedä, mistä nimi “Horvath D. Law” tuli, mutta kaikki tietää, että hänen nimensä ei oikeasti ole se, vaikka kukaan ei tunne muistavan, mikä hänen oikea nimensä on. Horvathin nimessä on D- kirjain, mitä moni luulee toiseksi nimeksi, mutta hän tarkoittaa sillä sanaa “Death”, eli suomeksi Kuolemaa, Kuoleman enkeliä, jne. Hänen nimessään on myös “sukunimi”, eli “Law”. Vain Horvath tietää, että hän viittaa itse lakeihin, että hän on laki.

Hän on 191cm pitkä, 75kg painava, fyysisesti 26-vuotias ja pitää usein päällään farkkuja ilman vyötä ja pitkiä paitoja. Hänellä on myös tapana pitää hiuksia peittäviä päähineitä. Horvathin  silmät ovat vihertävän vaaleat, hiukset ovat sysimustat (kuten useimmilla hahmoillani) ja hänen naamakarvoitukseen kuuluu pulisongit ja hieman sänkiä tuuheampi leukakarvoitus. Hänellä on tatuointeja ympäri kehoaan, moni muistuttaen kuolemaa ja abstraktia kuviointia, mutta hänen vasemmassa kämmenessä lukee Laki englanniksi ja oikeassa kädessä Kuolema englanniksi. Häneltä löytyy myös lihaksia. Hän yleensä piilottaa itsensä väkijoukkoon ison mustan sade- tai talvitakin alle, jotta kukaan ei voisi huomata häntä.

Horvath D. Law on luonteeltaan hyvin rauhallinen, mutta jos joku haastaa hänet tappeluun tai aloittaa tappelun ilman sen sopimista, Horvath iskee kyllä takaisin. Miekkonen on myös strategiafanaatikko, eli hänellä on hyvin tärkeää olla strategia.

Hänen lainrikkojien viha alkoi sodista, koska hän oli melkein kaikissa tunnetuimmissa. Hänen mielestään sotaherrat vain söivät ja joivat muiden uhkaavansa henkensä, mikä sai hänestä niin vihamielisen. Hän usein sanoo, ennenkuin tuhoaa jonkun lainrikkojan (maineensa puolesta tai kirjaimellisesti); “Seisoimme rinta rinnan, kisaten oman elämämme puolesta. Te byrokraatit vain istuitte vieressä ja ette tehneet mitään.. Ei enään.”. Tämä on oikeastaan yksi syy, miksi hän vihaa Angarthia ja sen nykyistä kansleria, Aldir Vendreliä.

Moni vartija ja lainvalvoja (miksikä niitä nyt Angarthissa kutsutaan), mukaan lukien jotkut Angarthin Kaartista, pelkäävät häntä. Horvathin on sanottu leikkaavan voimansa avulla kokonaisen vuoren läpi.. Minkä hän oikeastaan demonstroi 500-vuotta sitten, mutta se melkein tappoi itse Horvathin.


– Joo, taas aika kova hahmo ja hääppönen lupahakemus. En toki ala hutkia kenenkään päätä irti, mutta mielestäni luomaansa tilaa muokkaava miekkailija olisi kova sana näin nykyajassa, missä on ampuma-aseita. (Over 1000 sanaa)

2Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ma Joulu 08 2014, 09:14

Nefas

Nefas
P.S. Let's see, what happens. Jos jokin oli epäselvää, sano ja kysy.

3Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ma Joulu 08 2014, 11:43

Jp9025

Jp9025
ITS OVER TYSON!!!!!!!!

4Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ma Joulu 08 2014, 13:15

Olememnon

Olememnon
Leikitäänkö sitä leikkiä taas, että karsit tosta iteltäs ne välttämättömimmät taidot? Katotaan sit taas uusiks tota hakemusta.

5Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ma Joulu 08 2014, 20:55

Nefas

Nefas
Toi "ikuinen elämä" taisi mennä pikkasen yli, mutta ikääntymättömyys saa jäädä. Myös sen vampin refleksit ja nopeus saa mennä (koska ne on aika turhia). Muuta en ota pois, koska ne periaatteessa liittyvät tämän Lawin magiaan.

6Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ti Joulu 09 2014, 05:59

Gibbets


Admin
Komppaan Tommia ja heitän tähän pari lkysymystä.

1.
Mitä teet miekalla? Aiotko osallistua sillä taisteluun, vai onko se vaan pelkkä välikäsi magian ja hahmosi välillä?
Täs pitää nimittäin tietää, että Odachi ei todellakaan sovellu lähitaisteluun, eikä sitä ole uskotusti ikinä niissä käytetty. Mahdoton yhtälö. Hahmosi pitäisi tyyliin ratsastaa hevosella jotta käyttäminen onnistuisi, tai sitten olla jäätävän kokoinen mörssäri joka korvaa kaiken tämän.

2.
"... Hän on yhtä hauras kuin tavallinen ihminen jokaisesta suunnasta. "
Tiedätkö _tavallisen ihmisen_ määritelmän? Very Happy

3.

Kuinka suuren "alueen" Horvath voi luoda?

https://angarth.palstani.com

7Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ti Joulu 09 2014, 06:29

Nefas

Nefas
1. Hahmoni miekkaa ei juuri sovelleta lähitaisteluun, vaikka hän pystyy siihen kyseisellä miekalla. Jos hän sivaltaa kyseistä miekkaa ilmaan, niin hänen magiansa (halutessaan) luo miekasta partaterääkin terävemmän ja ohuemman paineaallon (mikä on melkeimpä tasan tarkkaan kyseisen katanan kokoinen), joka jatkuu, kunnes Law itse poistaa kyseisen paineaallon tai se osuu "tilan" seinämään. Toki hän voi tehdä tämän kaiken vain hänen luomaan tilansa sisällä.

2. Kestää yhtä hyvin iskuja kuin tavallinen ihminen anatomian mukaan, eli yhtä isolla voimalla tulee murtumia, haavoja sun muuta kuten tavalliselle ihmiselle.

3. Riippuen, kauan hän keskittyy siihen.. Karkeasti sanoisin, että 10-500 metriä. Huomioi se, että mitä kauemmin hän keskittyy, sitä isomman alueen hän saa aikaseksi.

P.S. Alunperin suunnittelin Horvathista hyvin voimakasta (ehkä jopa liian OP'n), joten tää on se "lepposampi" versio.

8Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ti Joulu 09 2014, 08:44

Nefas

Nefas
Etsintäkuulutuksesta sanon sitten, että suoraan pidätykseen johtaneesta vihjeestä 25 000A palkkion. Toki voitte sanoa oman ehdotuksenne, mutta mielestäni tämä olisi hyvä, ellei jopa suurempi palkkio.

9Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Ke Joulu 10 2014, 07:50

Nefas

Nefas
Pistän teille pienen ajatuksen tästä magian ja Kaze no Editan symbioosista: Law kokee luomaansa "tilan" eräänlaisena operointihuoneena, ja että hänen miekkansa on leikkausveitsi, jolla hän pystyy leikellä luomansa tilan sisällä melkein mitä vain, ja täysissä voimissaan leikata jopa meteoriitin tai vuoren kahtia. Kaze no Editan "kirous" liittyy siis siihen, että miekan terän kanssa voi tehdä symbioosin magian kanssa.. Hahmoni kohdalla tämän tilan sisällä kyseinen miekka voi leikata kaiken läpi, riippumatta materiaalista tai matkasta (Miekan "leikkaus" pysähtyy tilan seinämään tai Horvathin käskystä).

10Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Joulu 14 2014, 07:32

Kroeger


Voisin potkia sua henkilökohtaisesti kengällä päähän, vittu etkö muuhun pystyny kun kopioimiseen? Very Happy + Ainainen "OP"-hahmojen lupapyyntely, ihan turhaa. Very Happy
http://onepiece.wikia.com/wiki/Trafalgar_D._Water_Law
Ylläpitäjät on hyviä ja lukasee tuon samalla, huomaatte varmaan saman kuin minä, kopioitu aika paljon? Eh?

11Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Joulu 14 2014, 07:35

Nefas

Nefas
Voin kyllä sanoa että.. Joo, se on Trafalgar Law.

I'm out of fucking ideas.

12Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Joulu 14 2014, 07:37

Jerry


En edes minä ole ilman ideoita, Nefas.

13Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Joulu 14 2014, 07:46

Kroeger


VITTU NYT OIKEESTI, toi on jo aika saatanan säälittävää pölliä suora hahmo Very Happy

14Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Joulu 14 2014, 07:47

Nefas

Nefas
Mun itsekeksimät hahmot rajoittuvat OP'n tasolle. Se ei siitä miksikään muutu, joten en ole kykeneväinen keksimään non-OP hahmoja (paitsi joissakin spesiaalitapauksissa).

15Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Joulu 14 2014, 08:35

Lad


Ei tää hahmo kuulosta yhtää miekkailijalta jos tol miekal ei tehdä muutaku magian kanssa kepposia.

16Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Joulu 14 2014, 11:38

Nefas

Nefas
Punk Hazard Arc; Jaksot 586 ja 587. Kun Trafalgar taistelee G-5 tiimin Vara-Amiraalia Smokeria, hän käyttää miekkaa lähitaistelumekanismilla, koska Smokerilla oli hänen voimiaan vastustavasta kivestä tehty lyömäase. Huomiottaan, hän vahingossa leikkaa useita kertoja ilmaan, halkaisten useita objekteja kahtia. Eli miekkaa voisi ajatella sekä magia- että lähitaisteluavuksi.

17Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) Empty Vs: Horvath D. Law (Rage-lupahakemus, over 1000 sanaa) lähetetty Su Tammi 18 2015, 02:36

Gibbets


Admin
Hylätään ihan vaan aiemman keskustelun perusteella.

https://angarth.palstani.com

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa