Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Nova Throneberry Mutantti/Animaagi + Amuletti

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Nova Throneberry Mutantti/Animaagi + Amuletti  Empty Nova Throneberry Mutantti/Animaagi + Amuletti lähetetty Ti Tammi 20 2015, 12:05

Nova

Nova
En oo täysin varma meneekö tää mutanttiin, mut en oikeen keksi mihin muuhunkaan se menis. .u.
Jos tekstin keskellä on merkintä +, se meinaa että asiasta löytyy lisää infoa alempaa.
lisäinfo löytyy alhaalta, kohdasta ++

Kuvat, joihin tekstissä viitataan!


(2+3) Haluaisin saada luvan, koska se antaisi kiinnostavan lisäyksen omaan roolaukseeni. Vaikka hahmo onkin luonteeltaan ihan kesy ja muuten normaali, läpinäkyvyys on ihan hauska asia jonka kanssa leikkiä ja hieman erikoisempi hahmo saattaisi tuoda tarvittavaa itsevarmuutta roolaukseeni. Lisäksi hahmon omistajuustarve ja siitä riippuvaisuus lisäisivät roolipeli seuran mahdollista saantia. Myös ystävällisellä ja kesyllä, erikoisella hahmolla voisin tutustua niihinkin pelaajiin, jotka ottavat ylhäiseen seuraansa mieluiten mahdollisimman samalla voimatasolla olevia pelaajia.

(1) Haen lupaa Nova Throneberryyn. Mutantti/Animaagiin + hänen tarvitsemaansa amulettiin.
Animaagisuudeltaan hän olisi kaikessa yksinkertaisuudessaan kissa, notkea sellainen. + Mutanttipuolelta tuleekin sitten paljon muuta ”hauskaa”-
Mutanttiuudesta
  Nova pystyisi eläinmuodossa muuttamaan turkissa olevan spiraalinsa (Kuva1) näkymättömäksi halutessaan, ollessaan tarpeeksi vahva. Ihmismuodossa (Kuva3) violetilla merkityt kohdat muuttuisivat näkymättömäksi. Jokapäiväisessä elämässä mutanttiuus häiritsee sen verran, että Novan korvat ja häntä näkyvät ihan koko ajan. Häntä on missä olettaisitkin sen olevan ja eläintenkorvat oikeiden korvien kohdalla lurputtamassa alaspäin.
   Näkymätön kohta olisi ihan vain läpinäkyvä, alla oleva lattia, sohva tms näkyisi. Jos kaula tai muu nojaa johonkin esineeseen, se ei mene läpi. Tämä on hyväksi suojautumiselle. Kun voi esittää että pää on katkaistu siististi irti ja näyttelee kuollutta, niin kyllä sitten tyhmimmät henkilöt jättävät rauhaan tai järkyttyvät.  +
  (4) Novan taidot olisivat sitä, mitä animaageilla/kissoilla nyt yleensäkin.  Näkymättömyys on hyvä lisä vain mahd. väistämiseen tai järkyttämiseen.        
        (5)Nova voisi käyttää magiaa perustapauksessa vain noin tunnin, ennen kuin alkaa heikottaa ja hän on itse henkilönä oppinut että kun heikottaa, niin on parempi lopettaa ja äkkiä. Heikottamisen jälkeen hänellä on noin. 5min armonaikaa ennen pyörtymistä. +
   (6) Nova olisi yhä heikko kaikelle, mille perus ihminenkin olisi, teräaseet ja niin edespäin. Läpinäkyviin kohtiin voi huitaista ja se yhä sattuu. +

Amuletti ja ++ asiat.

 (1.2)  Toinen hahmoon suuresti liittyvä asia olisi hänen ranteessaan riippuva rikkoutumaton amuletti, joka ei voi lähteä ranteesta pois, jossa on pieni kalanmuotoinen opaasikoru, johon liittyy olennaisesti se, onko Novalla omistajaa vai ei ja hänen mutanttiuutensa.
Omistajan kera Nova saa paljon lisäapuja ja tehostuksia taitoihinsa. Y on Novan omistaja, kun Novaja Y kokevat yhdessä, että Y on Novan omistaja. Koru tuntee siteen Y’n ja Novan välillä.

++

Omistajan kanssa Novan koko kissana kasvaa, ja hänestä tulee (Kuva2) kokoinen kisu. Spiraali pysyy, mutta suurenee kissan koon mukana.
 Omistajan kera Novan läpinäkyvistä kohdista tulee myös siellä olemattomia, joten jos käsi sitten nojaa johonkin esineeseen, menee se siitä lävitse.
 Omistajan kera Nova voi käyttää magiaansa puoli tuntia enemmän, josta on tietenkin hyötyä jos tilanne kestää pitempään.
 Omistajan kera Novan näkymätöntä kohtaa voi huitaista, mutta silloin käsi, puukko tai mikä muukaan millä siihen kohtaan sörkitään menee vain vaivattomasti läpi. Takaisin kokonaan näkyvään muotoon muuttuessaan paikalla on vain pieni, punoittava arpi.
 Novan taidot pysyvät niin kauan, kunnes omistaja kuolee tai kieltää omistavansa Novaa, joka on suuri heikkous.  Nova on siis tavallaan haavoittuvainen omistajansa mukana ja on heikko ilman omistajaa.

2Nova Throneberry Mutantti/Animaagi + Amuletti  Empty Vs: Nova Throneberry Mutantti/Animaagi + Amuletti lähetetty Ti Tammi 20 2015, 13:19

Gibbets


Admin
Hyväksytty

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa