Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Rathanael, Enkeli

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Rathanael, Enkeli Empty Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 07:53

Nefas

Nefas
1. Haen lupaa tavalliseen Herran enkeliin, jonka nimi on Rathanael. Rathanael on semmonen päälle 1000-vuoden “ikäinen” (Ainakin tietoisesti on ollut olemassa n. 1000 vuotta). Rathanael harvoin menee maan päälle, mutta tämä on siis aika harvoin, ja usein hänellä olisi siihen hyvä syy. Kyseinen Rathanael on demoneihin nähden aika voimakas, mutta hän on tavallinen enkeli.

2. Suurin piirtein se on Supernatural- sarjan ansiosta (Castiel ja Gabriel, uh). Haluan hahmon, jota voin käyttää isoissa eventeissä (tai vastaavissa), ja tämä hahmo on melkeinpä eventtejä varten. Tämän lisäksi aion kylläkin hakea toiseen hahmoon lupaa, mutta se jää nähtäväksi.

3. Noh, koska hahmoni on aikalailla pyhä enkeli, hän on aikalailla Jumalan asialla maan päällä. Tekemässä monta, mutta aika pieniä juttuja. Koska enkelithän ovat jumalan sotureita, Rathanael on joko etsimässä ja tuhoamassa pahaa tai odottamassa sitä. Tämän lisäksi hän voi myös olla osana jotakin isompaa juttua, mutta en jaksa vielä ajatella, mitä.

4. Koska hahmoni on enkeli ja hänen pitää ottaa maallinen olomuoto käyttöön, hän on aika haavoittuvainen, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi täysin voimaton. Enkelit ovat voimakkaita henkiolentoja, joten Rathanaelillakin on muutama niksi hihassaan. Ensimmäisenä häneen ei toimi maalliset aseet (ampuma-aseet, lyömäaseet). Hän on yhtä nopea ja vahva kuin vampyyri ja yhtä hyvät aistit kuin lykaanilla. Hänellä on myös kyky teleportata ja ns. Aisti, jolla hän voi nähdä sielut ja mitata, mikä kyseinen sielu on. Hänellä ei ole lyömäaseita, kuten Legion- leffassa tai Supernatural- sarjassa, mutta hän voi manata demonin takaisin helvettiin tai tappaa sen (Huom. Tappaminen vie enemmän aikaa ja rasittaa Rathanaelia, minkä vuoksi hän olisi enemmän haavoittuvainen n. 2 tunniksi).

5. Rathanael pystyy pieneen magian hallintaan, jos edes siihenkään. Hänellä on psykokineettisiä voimia, kuten ajatustenluku, teleporttaus, telekinesia ja kyky tehdä maagisia rituaaleja, sinettejä ja efektejä. Rathanael ei kuitenkaan voi lukea kuin pelkästään yhden ajatuksia yhdellä kerralla, teleportata max. 1km ja telekinesiaa hän käyttää ainoastaan tavaroiden lennättämiseen ja pysäyttämiseen, ja normaaliin loihdintaan ja noituuteen tarvitaan hyvä keskittyminen (Hän ei voi tehdä mitään muuta, jos hän yrittää noituutta käyttää).

6. Kaikki demoniset aseet, hyvin voimakkaasti loihditut aseet tai epäpyhillä merkeillä varustetut aseet voivat vahingoittaa Rathanaelia, elleivät jopa tappaa. Demoniset aseet toimivat siis 100%, mutta maalliset aseet vain vahingoittavat hyvin pahasti. Tulella sytytetty pyhä öljy voi myös polttaa Rathanaelin, ja hän ei voi ylittää tätä kyseistä tulta (edes teleporttaamalla). Rathanael voi pärjätä yksin vain max. 2 demonia vastaa, jos edes niin. Taivaallisetkin aseet toimivat, siinä missä demoniset. Hänet voi pysäyttää parilla erilaisella sinetillä, kadottaa takaisin taivaaseen verestä tehdyllä sinetillä tai tappaa tietyllä rituaalilla. Jos hän muodostaa itselleen maanpäällisen olomuodon, hänestä tulee puolet heikompi siitä, jos hän vaikka menee jonkun henkilön kehoon.

7. Rathanael ei ole täysin aliarvoinen enkeli, mutta hän ei ole myöskään ylempiarvoinen, kuin useimmat enkeleistä. Hän on kylläkin melkein ainoa, joka menee maan päälle näin monta kertaa. Hänen maanpäällisellä olomuodollaan on pitkä, sysimusta takki, valkokeltainen kravaatti, mustat siistit housut, sininen kauluspaita ja sysimustat, kiharaiset, pitkät hiukset.


Suostun keskustelemaan voimista, heikkouksista ja vahvuuksista aika joustavaksi. Pääasiassa haluan enkelihahmon. Hakemuksessa oli n. 460 sanaa.

2Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:15

Paindust

Paindust
Muistaakseni Angarthissa ei ollut raamatun enkelien kaltaisia enkeleitä vaan ihan omia. Ja käsitin asian että sinun Rathanael on raamatun jumalan enkeli?

3Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:19

Olememnon

Olememnon
Paindust kirjoitti:Muistaakseni Angarthissa ei ollut raamatun enkelien kaltaisia enkeleitä vaan ihan omia. Ja käsitin asian että sinun Rathanael on raamatun jumalan enkeli?

Kyllä vain, Angarthissa enkelit ovat kiellettyjä, mutta sen sijaan esimerkiksi arkkienkelit ja langenneet enkelit ovat luvanvaraisia, joten Nefas voit harkita jommankumman rodun hakemista. Tuolla kyseisellä rodulla kuitenkaan ei nyt onnistu.

4Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:20

Nefas

Nefas
Arkkienkeliin en taida osua millään, mutta langenneet enkelit kiinnostaa.. Mietityttää tosin, miten Arkkienkelit ja langenneet enkelit on Angarthissa, mutta ei itse normaalit enkelit.

5Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:24

Paindust

Paindust
Koska Enkeleillä ei ole fyysistä ruumista kuten heidän isoveljillään Arkkienkeleillä. En tosin tiedä miksei mutta sitä voit kysyä noilta viisaammilta. Kannattaa lukee roduista pikkasen jotka löytyvät foorumien etusivun alapuolelta.

6Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:25

Nefas

Nefas
Vähän aikaa sitten siellä ei ollut noita rotuja. Pitäisi todellakin katsoa ympärilleen, ennenkuin heiluttaa lupahakemusta.

7Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:28

Olememnon

Olememnon
Joo, noi rodut laitettiin julkiseks eilen tai toissapäivänä kun niitä oltiin saatu hiottua ja kirjotettua tarpeeksi.

8Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:29

Nefas

Nefas
Long-shotilla kysyn Ylläpitäjiltä tämän: Koska rotuesittelyissä sanotaan, että langenneet enkelit omaavat aikalailla samat voimat kuin arkkienkelit (Jotka ovat pirun voimakkaita), pystyvätkö he tekemään omia fyysisiä tilojaan (Kuten Gabriel vetäsi Kujeilijan- roolin Supernaturalissa)?

9Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:40

Gibbets


Admin
Joo, tosiaan. Enkelit on kiellettyjä Angarthissa, ja se miksi lajiesittely löytyy foorumeilta on siksi että ihmiset ymmärtäisi eron niiden sekä arkkienkelien välillä. (aina saa selittää) Voit hakea lupaa arkkienkeliin tai langenneeseen enkeliin, kuten Tommi jo sanoikin. Se vaan vaatii vähän erilaisen hakemuksen ja vielä paremman. Molemmat on Angarthin vahvimpia saatavissa olevia rotuja.

Mutta kannattaa oikeasti kiinnittää huomiota siihen rotuun minkä haluaa. Vaikka enkeleillä saisikin pelata, niin tää hakemus luultavasti hylättäisiin useiden ristiriitojen takia, mitkä ei yksinkertaisesti sovi tavan enkeleihin. Esimerkiksi noituutta ei saa yhdistää uskon asioihin missään nimessä, eikä väkivaltaiset ja taistelua helpottavat piirteet kuulu enkeleille. Enkelit ei ole sotilaita tai edes taisteluun sopivia.
Henkiolentomaiselta tasolta katsottuna toki mahtavampia kuin arkkienkelit, mutta muuten aika heikkoja ja keskittyvät pääasiassa herran palvontaan.


Ps. ei kannata ikinä myöntää haluavansa jotain hahmoa vain siksi koska populaarikulttuuri.

https://angarth.palstani.com

10Rathanael, Enkeli Empty Vs: Rathanael, Enkeli lähetetty La Marras 08 2014, 08:45

Gibbets


Admin
Voisitko vähän selittää tota fyysistä tilaa, mä en ainakaan kato mitään Supernaturalia, että osaisin sanoa.... Very Happy

https://angarth.palstani.com

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa