Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Sandra "Sad" Wiéll

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Sandra "Sad" Wiéll Empty Sandra "Sad" Wiéll lähetetty Ti Marras 04 2014, 12:43

Henga

Henga
Ikä: Noin 300 vuotta
Rotu:Vampyyri

Asema/titteli: Siviili
Taidot: Maalaus, koneella työskentely, näyttely

Ulkonäkö: Sandra on 165 cm pitkä ja laiha. Naisen kasvot ovat nuorekkaan ja surullisen näköiset, näyttää noin 23 vuotiaalta ihmisten/muiden olentojen silmissä.

Luonnetta: Sandra on rauhallinen, ystävällinen, ehkä hivenen arka uusia tuttavuuksia kohtaan kunnes tutustuu hyvin.Taustaa:

Sandra "Sad" Wiéll Sandra on aina ollut erilainen vampyyri. Nainen on aina pitänyt maalaamisesta ja kun tietokone keksittiin, hän innostui sen kanssa työskentelystä sekä sen äärellä oleskelusta. Myöskin puhelin on naisen suuri ns. rakkaus. Sandra Wiéll on keskivertoisen vampyyrisuvun erikoisin jäsen tietokoneiden sekä puhelimen käytön takia. Ennen kuin joku keksi myydä vampyyreille verta baareissa, Sandra oli suurimmaksi osaksi sitä vastaan että normaaleita, perheellisiä, työssäkäyviä ihmisiä pitäisi käyttää verenjanon tyydyttämiseen. Sandra itse käytti kodittomia verenjanonsa sammuttamiseen.

Nainen katkaisi kaikki yhteydenotot vanhempiinsa sekä sukuunsa, lähti matkustelemaan ja ryhtyi näyttelijäksi ja on jokseenkin hyvä siinä, kuitenkin on näytteleminen jäänyt taka-alalle naisen innostuttua tietokoneista, puhelimesta sekä maalaamisesta, myöskin erilaiset tekniset koneet ovat kiinnostaneet naista, joten häntä voi surutta kutsua jonkinlaiseksi nörtiksi.

Sandra käyttää sinisiä piilolinssejä, koska ei pidä silmiensä väristä. Nainen on sinut vampirismin kanssa, jonka huomaa siitä että kun nainen hymyilee niin ei välitä siitä että näkyvätkö torahampaat vai eivätkö ne näy. Nainen ei ole mikään tarkkaavainen kun on aina nenä kiinni puhelimessa tai tietokoneen näytössä kotona oleskellessaan josta johtuen nainen on todella kömpelö. Eikä nainen osaa juoda laseista verta, sillä on tottunut juomaan veren kahvimukista ettei sotkisi naamaansa sekä vaatteitaan kömpelyytensä takia. "Sad" on myös sellainen henkilö, jos jostakin innostuu niin ei pahemmin kysy lupaa asiaan johon nainen kohdistaa innostumisensa. Siitä naista on jouduttu ojentamaan todella useasti, eikä ole oppinut vieläkään sitä että lupa pitää kysyä.

Sandra syntyi hieman ennen vanhempiensa muuttumista täysin vampyyreiksi, Sandran vanhemmat kasvattivat hänet ihmisenä siihen asti kunnes nainen täytti 23, jolloin hänen äitinsä veretti hänet naisen mietittyä asiaa ja tuli siihen päätökseen ettei tahtoisi kuolla vaan elää vanhempiensa kanssa.

Sandra "Sad" Wiéll Ssw_zps45f9a272
(Picture by raato Very Happy )

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa