Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Sandra "Sad" Wiéll

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Sandra "Sad" Wiéll Empty Sandra "Sad" Wiéll lähetetty Pe Loka 31 2014, 12:54

Henga

Henga
1. Haen lupaa normaaliin vampyyrinaiseen nimeltä Sandra "Sad" Wiéll sekä GDA-41 käsiaseeseen. Haen lupaa siksi, että vanha hahmo alkaa käydä hivenen mauttomaksi ja päätin että voisin kokeilla jotakin uutta ja kaiketi kiinnostavaa.

2. Miksi minun pitäisi saada lupa? Pakko ei ole lupaa saada, tahtoisin vain luvan että voisin kokeilla välillä jotakin muuta pelattavaa ja luoda uuden tarinan hahmolle josta kiinnostuisin ja jatkaisin sillä pelaamista.

3.Lupa vaikuttaisi roolipelaamiseeni siten, että voisin vaihdella hahmoja toisesta hahmosta toiselle jos edellinen hahmo alkaa kyllästyttää päivältä. Ja myöskin se etten ole pahemmin pelaillut vampyyrillä sekä naispuolisella hahmolla.

4.Hahmolla ei ole sinäänsä minkäänlaisia taistelutaitoja lukuunottamatta sitä että on ihmistä voimakkaampi ja nopeampi ja osaa joten kuten käyttää käsiaseita, tosin suurimmaksi osaksi hätävarjelua varten. Hahmo on toisinsanoen rauhanomainen ja välttelee sellaisia tilanteita joissa voi joutua taistelemaan.

5. Hahmo ei kykene käyttämään magiaa lainkaan. Ei ole harjoittanut itseään sen käyttöön.

6. Hahmon heikkouksia ovat auringonvalo, pyhät esineet, hopea, tuli

7. Taustaa: Sandra "Sad" Wiéll on n. 300 vuotta vanha naispuolinen vampyyri.

Sandra on n. 165 cm pitkä, laihahkon puoleinen ruumiinrakenteeltaan sekä kasvoiltaan surullisen näköinen, siitä on saanut lempinimensä "Sad". Naisen hiukset ovat pikimustat sekä silmät ovat sinisen väriset piilolinssien ansiosta.Naisen hiukset ovat aina nutturalla ja niitä koristaa punainen huivi.

"Sad" on luonteeltaan todella ystävällinen sekä rauhallinen, äänensävy on iloista, vaikkakin näyttää aina surulliselta. Nainen nauttii vain tarpeisiinsa verta ja sitäkin vain sellaisilta henkilöiltä jotka ovat Angarthin valtiolle yhtä tyhjän kanssa, eli kaduilla ja kujilla asuvat rahattomat pummit. "Sad" ei ole kuin muut vampyyrit, nainen haluaa olla tekemisissä tavallisten ihmisten kanssa lukuunottamatta kaduilla asuvia pummeja joita käyttää verenjanon tyydyttämiseen. Nainen oli jonkinaikaa näyttelijänä pienessä teatterissa josta oppi näyttelemään iloista sekä pystyy hillitsemään itsensä vaikka kiehuisi raivosta sisältä.


Toivoisin että saisin luvan että pääsisin vähän kokeilemaan erilaista hahmoa joka ei olisi niin masentava ja lisäksi GDA ei ole pakollinen. Shocked

2Sandra "Sad" Wiéll Empty Vs: Sandra "Sad" Wiéll lähetetty Pe Loka 31 2014, 13:18

Olememnon

Olememnon
Hyväksytty.

3Sandra "Sad" Wiéll Empty Vs: Sandra "Sad" Wiéll lähetetty La Marras 01 2014, 01:17

Firetruck

Firetruck
Hassua kinka itseni tarvitsi tehdä moninkertaiset perustelut, mutta tottakai aktiivisisesti roolipelaaville annetaan suoraan lupa 300vuotiaisiin vampyyreihin ynnä käsiaseisiin, aika lyhyehköllä hakemuksellakin. Luulin jo että minimi oli jotain 350 sanan luokkaa?

4Sandra "Sad" Wiéll Empty Vs: Sandra "Sad" Wiéll lähetetty La Marras 01 2014, 02:01

Henga

Henga
Mä sentään käytän järkeäni näissä lupahakemuksissa. Ei ole OP hahmoja eikä ylilyöviä.

5Sandra "Sad" Wiéll Empty Vs: Sandra "Sad" Wiéll lähetetty La Marras 01 2014, 07:17

Olememnon

Olememnon
Hengan hakemuksen hyväksymisen perusteina olivat juuri sen ytimekkyys ja hahmon maltillisuus. Hahmo ei ole sellainen, joka aiheuttaisi paljoa vahinkoa vaan sen sijaan hyvin tavallinen. Ja mä en vastaa noista pyssyjutuista silleen muuten.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa