Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Castanic, Lord Walden Godfrey

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Castanic, Lord Walden Godfrey Empty Castanic, Lord Walden Godfrey lähetetty Pe Loka 24 2014, 15:32

Jerry


1. Mihin haet lupaa?
Haen lupaa Castanic rotuiseen hahmoon, joka omaa tason 5. telekinesian sekä että kahteen GDA-41'siin.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?
Siksi että pääsisin roolaamaan hyvin suunnittelulla hahmolla. Minun toinen lupahakemus hylättiin hyvistä syistä joten pyrin uuteen hahmoon uusilla voimilla, voimilla jotka saattavaisivat päästä hyväksyttyjen listaan.
Mitä olen itse nähnyt roolipelin sisällä niin en ole havainnut minkään kaltaista mustan pörssin aktiivisuutta, joten pyrin myös hahmollani tuomaan mustan pörssin eloon.


3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?
Tietenkin tämä hahmo vaikuttaisi minun roolipelaamiseeni. Tämä kyseinen lupa vaikuttaisi enemmän pahan puoleen, pääsisin pelaamaan enemmän diilausta sun muuta mikä johtuu juuri siitä että hahmoni pyrkii perustamaan Rikollisliigan joka saattaisi joskus olla tunnettu Angarthissa. Tietenkin, perustaisin kyseisen liigan roolipelin sisällä ja sen jälkeen hakemusta siihen.


4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?
Suoraan asiaan. Hahmoni käyttäisi eniten taisteluissa hänen kahta GDA-41'siä, mutta tietenkin jos ammukset loppuisivat kesken taistelun, hän vaihtaa telekinesiaansa. Tietenkin, Walden on hieman pelkurimainen joten hän tuskin taistelisi kuolemaan saakka.

5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy? (kosk. maageja)
Hän pystyy käyttämään magiaansa sujuvasti ilman ongelmia, manavirrat kokoajan päällä, suurinpiirtein pari tuntia Angarthin ulkopuolella. Tietenkin, tämä vähenee tason kolme maagiin Angarthin sisällä kiitos manasiepparit.
Tosin, hän pyrkii etsimään tietoa miten voisi kiertää manasiepparit, kaiken keinoin.


6. Hahmosi heikkoudet?
Hahmoni heikkoudet on tietenkin fyysiset haavat ja yliluonnolisen nopeuden voittaminen. Castanicien fyysiset voimat eivät ole sen enemmän erinlaiset ihmisten voimista. Yksi hyvin erinlainen heikkous kaikille Castaniceille on tuli sekä että verta. Jos tämän tietää rodusta, Walden ikäänkuin alkaa kauhistuttaa ja jäätyy paikalleen. Mutta, juuri tämän takia hahmoni pyrkii käyttämään värinvaihtelevia laseja.


7. Muuta mainittavaa hahmosta? (tausta jne...)
Tässä osiossa pyrin selittämään rodun Castanic sekä että hahmoni taustoja. Ensin, selitän rodun Castanic lyhennettynä.
Castanicit ovat ihmisiä jotka demonit olivat valloittaneet, mutta näitten ihmisten sielut olivat siunattu enkeleitten voimien kanssa että he pystyisivät ns. syömään tämän demonin omiin sieluihinsa. Tietenkin, kun demoni oli syöty enkelin siunaus olisi kadonnut (Pähkinäkuoressa, selitän enemmän jos pyydetään). Tämän jälkeen he pysähtyvät fyysisen ruumin vanhentumisen, ja elävät kunnes toinen olento heidät surmaa.
Castanicit eivät eroa ihmisistä paljoakaan, muutakun että heidän sielunsa on voimakkaampi kuin ihmisten, epäkuolleiden, lykaanien, vampyyrien, liskoihmisten sekä että haltioiden. Castanicit pystyvät ns. korottamaan sielunsa. Tämä meinaa että he pystyät pakoittamaan ihmiset sun muut olennot alistumaan heille mielensä kautta kiitos demonisielun joka aiheuttaisi hirveitä paineita kohti olentoa. Jokainen Castanic pystyy tähän, tietenkin riippuen demonisielusta sekä että olennon maagitasosta / mielestä. Tätä taitoa pystyy myös harjoittamaan.
Tässä tapauksessa Waldenin demonisielu on Suurdemoni Raok ja oli yksi ensimmäisistä uhreista enkelien siunauksella.

Pari vuosia ennen Angarthin rakennusta, demonit päättivät vain tappamaan ihmiset sekä että Castanicit ja lopettaa heidän riivaamisen. Tämän takia Castanicit ovat harvinaisia, sillä demonit pystyivät tappamaan Castanicin helposti.Tiedän että hahmoni lupa menee ennen Angarthin historiaan mutta en ollut varma miten saisin hahmon Angarthiin Mithgarista.HUOM. Castanic on revitty pelistä, mutta muokkailin lorea hieman.Lord Walden Godfrey
http://gyazo.com/26b65bd028c14d3439e77980be28a9e7
Viimeinen muokkaaja, Jerry pvm Pe Loka 24 2014, 15:37, muokattu 1 kertaa (Raportin syy : Editoin hieman HTML ongelmia jotka esiintyivät)

2Castanic, Lord Walden Godfrey Empty Vs: Castanic, Lord Walden Godfrey lähetetty La Loka 25 2014, 10:03

Gibbets


Admin
Ennalta määrämättömän pituinen koeaika.

https://angarth.palstani.com

3Castanic, Lord Walden Godfrey Empty Vs: Castanic, Lord Walden Godfrey lähetetty La Marras 01 2014, 14:24

Bil


Admin
Lupa poistettu.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa