Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Agatha Emory

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Agatha Emory Empty Agatha Emory lähetetty Ke Helmi 04 2015, 02:11

Ylijumalatar

Ylijumalatar
Nimi: Agatha ''Kat'' Emory
Ikä: 16
Rotu: Ihminen
Asema/titteli?: Siviili, opiskelija

Taidot: Agatha ei ole taitava käsistään, mutta visuaalista silmää löytyy. Hänellä on aina kamera mukana, mihin ikinä meneekin. Jo pienestä asti hän on ollut kiinnostunut kuvaamisesta, ja on nyt jo aika hyvä siinä. Silti on paljon opittavaa. Agatha ottaa kuvat koulun lehteen sekä muuten vain räpsii niitä. Videot eivät ole vielä hallussa. Agatha on myös taitava kokki.

Ulkonäkö: Tytön maantien väriset hiukset ovat suurimman osan ajasta nutturalla kiinni ja hiuksissa on usein myös jonkin sortin huivi/liina/panta. Agathalla on myös hieman tummempi iho kuin muilla johtuen isän tummaihoisuudesta. Tyttö on hoikka, mutta voimaa löytyy kyllä. Hänen kasvonsa ovat kapeat, ja silmänsä siniset. Ei käytä tiukkoja housuja ja usein hänellä on jotakin kaulassaan, olkoon se huivi tai vaikka vaan joku koru.

Luonne: Agatha on se porukan hiljaisin ja ehkä vähän poissaolevan silloin tällöin. Hän tahtoisi vain räpsiä kuvia ja siksi katse säntäileekin sinne missä tapahtuu jotakin, jos vaikka saataisiin taltioitua kaikki. Agatha ei polta tai käytä huumeita, mutta alkoholi kyllä maistuu ja silloin tytöstä tulee villimpi kuin koskaan. Viihtyy poikien seurassa.

Tausta: Agatha kasvoi perheen ainoana lapsena, mutta kymmenen vuoden iässä vanhemmat erosivat, ja Agatha jäi äitinsä kanssa asumaan. Silloin hän turvautui kameraansa enemmän kuin koskaan ennen. Hänestä tuli hiljainen eikä hän puhunut kellekään asioista jotka saattoivat painaa mieltä. Äiti sortui viinaan joten Agatha haettiin pois. Nyt hän elää nuorisokodissa ja omistaa vain vähän vaatteita, kameransa ja osa-aika työpaikkansa läheisessä baarissa. Hän ei pidä yhteyttä vanhempiinsa.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa