Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Esimerkkihakemus!

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Esimerkkihakemus! Empty Esimerkkihakemus! lähetetty La Tammi 31 2015, 12:18

Olememnon

Olememnon
// Ajattelin tehdä ihan vain esimerkiksi teille tällaisen hakemuksen. Tämä hakemus ei tarkoita, että kaikkien hakemusten pitäisi olla tämänlaisia tai että kun teiltä löytyy kaikki samat asiat kuin tästä hakemuksesta, saisitte automaattisesti luvan. Tämä esimerkkihakemus näyttää vain minkälainen voisi olla yksi hyvä hakemus. Pyydän esimerkiksi huomioimaan sen, että luvan taso vaikuttaa aina siihen, kuinka kattava itse hakemuksen tarvitsee olla. Mitä vaikeampi ja haastavampi hakemasi lupa, sitä kattavampi hakemus.

1. Mihin haet lupaa?
Haen maagin taitoja ihmiselleni, Stevenille. Tavoitteenani olisi saada tason kaksi parannusmaagin ominaisuudet.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?
Takanani on kattava ura roolipelaajana mitä erilaisimmissa roolipeleissä. Vuosien varrella olen oppinut sopeutumaan ja tulemaan toimeen kaikenlaisten roolipelaajien kanssa ja voisin sanoa, että minulla on hyvät vuorovaikutustaidot roolipeleissä. Parantajana noin yleensä olen pelannut monesti, jolloin apunani ovat olleet erilaiset rohdot ja yrtit, mutta parantajamaagia en ole vielä kertaakaan kokeillut. Roolipelitaitoni huomioon ottaen uskon, että osaisin käsitellä magiaa asiallisesti ja taidosta olisi monenlaista hyötyä niin minulle kuin kanssapelaajillekkin.

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamisesi?
Lupa ei vaikuttaisi mitenkään erityisesti roolipelaamiseni. Taito tulisi ilmi vain silloin kun haluan sen tulevan, esimerkiksi hahmoni loukkaantuessa. Toistaiseksi ainakaan hahmoni piirteisiin ei kuuluisi taidon väärinkäyttö tai muu ikävä käytös.

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?
Hahmoni on rauhallisempaa sorttia eikä hän ole koskaan ollut hyvä taistelemaan. Mestarinsa oppipoikana hahmoni on jatkanut rauhallista ja keskittynyttä opiskelua ja niihin ei ole liittynyt mitenkään taistelutaitojen omaksuminen. Hahmoni on yleensä selviytynyt lyömisen sijaan uhkaavista tilanteista puhumalla.

5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy?
Riippuen vammojen vakavuudesta hahmoni pystyisi parantamaan useita haavoja kokonaan ennen heikotusta. Mitä monimutkaisempia taitoja vaadittaisiin, sitä nopeammin energia kuihtuisi hahmostani, esimerkiksi myrkyn poistaminen verestä vaatisi enemmän energiaa kuin luodin nirhauman parantaminen iholta.

6. Hahmosi heikkoudet?
Hahmoni on tavallinen kuolevainen ihminen, joka on vain omistautunut erikoistaitoonsa eli parantamiseen. Henkisiä heikkouksia hahmollani on esimerkiksi sinisilmäisyys ja liika usko maailman hyvyyteen. Hahmoni pyrkii ajattelemaan kaikista pelkkää hyvää ja tämä voi hankalissa olosuhteissa olla enemmän haitaksi kuin hyödyksi.

7. Muuta mainittavaa hahmosta/luvasta?
Tason kaksi maagina hahmoni siis osaisi kohtalaisen hyvin tätä yhtä magianalaa, parantamista. Hän on miettinyt muitakin magianaloja, mutta tällä hetkellä hänen mielenkiintonsa keskittyy vain parantamistaitojen oppimiseen. Hahmoni on toistaiseksi keskeyttänyt opintonsa mestarinsa luona tullessaan Angarthiin ja Angarthissa hänen tavoitteensa on lukea mahdollisimman paljon kirjoja ja oppia lisää parantamisesta ilman oppi-isäänsä.
Parantaminen hahmollani tapahtuisi niin että hän kanavoisi hyvää energiaansa valkoisen kaulassaan kantamansa amuletin avulla painamalla amulettia parannusta tarvitsevan kohteen päällä. Hahmoni ei ole vielä niin osaava maagi, että osaisi parantaa mittavia vahinkoja ilman amulettiaan.

2Esimerkkihakemus! Empty Vs: Esimerkkihakemus! lähetetty La Tammi 31 2015, 15:16

Tami


Ainoo on että liian vähän sanoja Very Happy

3Esimerkkihakemus! Empty Vs: Esimerkkihakemus! lähetetty Ti Helmi 03 2015, 13:29

IV

IV
Ottaa huomioon, ettei tämä ole olemassaolevaan hahmoon pohjautuva, vaan pelkästään suuntaa antava, niin eipä oo läheskään liian vähän sanoja Very Happy

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa