Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Puolihaltia Sarki Gordon

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Puolihaltia Sarki Gordon Empty Puolihaltia Sarki Gordon lähetetty Pe Tammi 23 2015, 15:31

Lad


1. Mihin haet lupaa?
Sarki Gordon nimiseen puolihaltiaan, joka on 4 tason maagi ja omistaa kaksi riimuhansikasta, joihinka manan käyttö sijoittuu.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?

Haluan kokeilla jotakin uutta, mitä en ole ennen kokeillut!

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamisesi

Pystyisin hahmollani vaikuttamaan muiden hahmojen ja oman hahmoni selviytymiseen ja myös hieman uutta väriä omaan roolipelaamiseni.

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?
Magia
Sarki Gordon hallitsee manaa sillä tasolla, että pystyyn keskittämään sen riimuhansikkaisiinsa, joista kummatkin vaikuttavat kahteen fyysiseen energiaan; poisto- ja vetovoimaan. Vasemman käden hansikas hallitsee vetovoiman ja oikean käden hansikas hallitsee poistovoiman.

Poistovoima hansikkaassa - Kun mana on kohdistettu hansikkaaseen, hän pystyy työntämään kaiken hansikkaasta eteenpäin poispäin itsestään n. 3 metriin asti puoliympyrän muodossa, jonka kesto n. sekunnista kymmeneen sekunttiin ja palautuminen puolet tästä ajasta. Hanskasta kolmeen metriin asti tämä seinämä puskee valtavalla voimalla kaikkea irtaimistoa, jopa fyysisiä olentoja fyysisistä voimistaan riippumatta taakseppäin, saaden nämä jopa lentämään taakseppäin. Tämä onkuin näkymätön seinä videopelissä, joka voi liikkua edestakaisin 3 metrin säteellä; mitä nopeammin ja voimakkaammin kohde tulee, sitä voimakkaammin se pamahtaa tätä näkymätöntä seinämää vasten. Hän pystyy pysäyttämään näinollen jopa kohti tulevat luodit, jos hän on ajoittanut toimintansa oikein. Tämä seinämä pystyy torjumaan tulipallot, liekkimeret, salaman (en usko tosin että kerkiää) ynnä muut myös.

Vetovoima hansikkaassa - manaa hanskassa plaplapla; Sarkin kohottaessa hansikkaansa  kämmenen osoittamaan kohti jotakin asiaa esim. tuolia, hän pystyy vetämään tämän luokseen n. 10 metrin päästä. Mitä lähempänä tämä esine on, sitä voimakkaampi on vetovoiman vaikutus. Noin 5 metrin jälkeen hän pystyy vetämään tämän kohteen lähes väkipakolla kohti hanskaansa itseään lukuunottamatta, kun taas yli 5 metrin päässä olevat asiat voidaan voimalla pitää paikallaan taikka käydä ns. köydenvetoon. Tämä hansikas on yhteydessä myös Sarkin näköaistiin manan siteellä miehestä hansikkaaseen, jotenka hänen katseensa ja hansikkaan kohde on sama.

Fyysinen kamppailu/lähtiastelu/aseiden hallinta
Sarki ei käytä eikä myöskään osaa käyttää tuliaseita. Hänen yleisin lähitaisteluun käytetty esine on hänen veitsensä n. 20cm terällä, joka on piilotettuna Sarkin poviin. Hänen iskunsa voima ei eroa katutappelijan voimasta, mutta hän kykenee käyttämään erillaisia vastustajaa vahingoittamattomia kaatoja ja lukkoja, onhan Sarki rauhan mies, ainakin omasta mielestään. Myös haltioille tyypillinen notkeus ja nopeus näkyvät liikkeissä.


5. Paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennenkuin pyörtyy?

Kylmiltään ollessaan, Sarki pystyy käyttämään vain jompaa kumpaa hansikkaistaan. Kehon tottuessa manan siirtelyyn hansikkaisiin, hän pystyy käyttämään niitä melkeinpä samaan aikaan, mutta tämä ''lämpeneminen'' vie n. 3 minuuttia. Vetovoimaa hallitseva hanska vie enemmän manaa kuin poistovoimaa hallitseva. Mielentilasta riippuen Sarki voi herpaantua manan siirrossa joka taas aiheuttaa sen epäonnistumisen. Sarkin ollessa 4 tason maagi, hänen manavarastonsa on melko isohko, jotenka hän pystyy pitämään tätä yllä n. 8 minuuttia, ennenkuin alkaa heiketä radikaalisti.

6. Hahmosi Heikkoudet?

Ilman hanskojaan Sarki on normaali puolihaltia, mutta on silti altis kaikenlaisille ruhjeille, murtumille sun muille mille tavallinen tallaajakin.

7. Muuta mainittavaa hahmosta?

Sarki Gordon on verihaltian ja ihmisen jälkeläinen, joka on omannut verihaltioilta omaperäisen kasvojen sirouden ja ihmismiehen komeuden, fyysistä ikää ollen n. 25-35v, kun oikeaa ikää reilusti yli 70v haltiageenien takia. Sarki pysyy mukana nykyajan trendeissä ja saattaa ilmestyä aina erillaisessa vaatetuksessa. Hänen hiuksensa pysyvät harvoin samassa värissä, koska Sarki on innostunut hiusten värjäämisestä. Myös hiustyylit vaihtuvat usein. Sarki on mielestään rauhan mies, rento ja ystävällinen, mutta väärin kohdeltuna voi käyttäytyä kuin uhmaikäinen taikka agressiivista käyttäytymishäiriötä poteva teini ja heittäytyä jopa hyvin ''menkkaiseksi''. Hän on oppinut oma-aloitteisesti riimumagiaa pienestä pitäen juuri näiden hanskojen takia, koska ne ovat hänen sukunsa perintö. Hän pitää näitä hanskoja aina mukanaan. Hänelle on jopa suunniteltu ylimääräiset taskut hanskoja varten, joista ne on helppo vetää heti käteen ja pois. Hänellä on myös rikas perimä, jotenka hän elää richbitch elämää.

Kysykää jos tulee kysyttävää.

2Puolihaltia Sarki Gordon Empty Vs: Puolihaltia Sarki Gordon lähetetty La Tammi 24 2015, 03:32

Gibbets


Admin
Mun puolesta ainakin voi hyväksyä, ei tää nyt 4. tason magiasta huolimatta mikään käsittämättömän OP ole ja manasiepparit vissiin alentaa luonnostaan siihen 3. tasolle, jos hahmo on hallituksen alueella? Muut yp:t saa tulla sanomaan jos ovat eri mieltä. Very Happy

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa