Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Arakhna, kaaoksentuoja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Arakhna, kaaoksentuoja Empty Arakhna, kaaoksentuoja lähetetty Su Tammi 18 2015, 12:47

raato

raato
"Mikään muu ei ole niin varmaa kuin kaaos."

Kuka
Arakhna tunnetaan Angarthin valtionkanslerin ja mielivaltaisen diktaattorin Aldir Vendrelin kumppanina ja epäilyksiä herättävän usein vaihtuvina toyboyna. Kummasti jokainen Aldirin vaihtuvista parisuhteiden toisista osapuolista on nimeltään Arakhna. Tällä hetkellä kaaos asuttaa nuoren aikuisen aavikkohaltian ruumista.

Mikä
Arska on määrittämättömän vanha olento, joka on ollut olevainen kauemmin kuin hän itsekään osaa kertoa. Tarkemmassa ja löyhemmässä määritelmässä ikivanhoihin kirjoihin hänet on merkitty kaaosdemoniksi.

Demoni Arakhna ei ole kuin nimellisesti, vain sattuneena syntymään demoniulottuvuuksissa. Aiemmasta korkeasta asemastaan huolimatta omalla maallaan Arakhna ei ollut edes demoniulottuvuuksissa suosittu persoona. Kaaosdemonit ovat epäluotettavia, eivätkä muuten epäpyhät olennot voi luottaa näiden tasaiseen pahuuteen. Arakhna on oppikirjaesimerkki kaaoksesta, yksi viimeisistä olemassaolevista kaaoksentuojista omiensa sukupuuttoon ajamina. Ikävä kyllä kaaosdemonit herättävät epäluuloa myös olevaisissa, jotka eivät voi luottaa näiden vilpittömään hyvyyteen. Kaaoksestaan johtuen Arakhna potkittiin demoniulottuvuuksista ja hänen voimansa olivat sidotut vuosikymmenen ajan, ennen kuin Aldir päätti vapauttaa Arakhnan. Vain aika näyttää, oliko se millään tasolla hyvä idea.

Arakhnalla ei ole edes demoniulottuvuuksissa pysyvää ruumista, olevaisesta maailmasta puhumattakaan. Hänellä ei ole myöskään pysyvää sukupuolta, johon samaistua. Ihmismaailmassa kaaos vie minkä ruumiin haluaa, senhetkisestä mieltymyksistään riippuen. Noin puolessa vuodessa Arakhnan on syytä vaihtaa ruumista, sen korruptoiduttua käyttökelvottomaan kuntoon. Muutamien ensimmäisten käyttökuukausien jälkeen ruumis alkaa rapistua ja lahota sisältä käsin, muuttuen lopulta tuhkan kaltaiseksi tummaksi aineeksi.

Hänellä ei myöskään ole omaa ääntä, ei silmien väriä, eikä maneereja, josta hänet voisi tunnistaa hahmosta toiseen.  Ainoa yhteinen tekijä jokaiselle ulkomuodolle on Arakhnan aiheuttama, suoraan aivoihin syöpyvä häiriörätinä. Kaikki muu vaihtuu astian mukana. Rätinä normaalitilassa laimeimmillaan on vain korviakutittava ärsyke, kun taas se voimakkaimmillaan on polvilleen pakottava, puhdasta tuskaa ilmaiseva bassomainen rätinä, matala tinnitus, jota ei voi paeta yksikään läsnäolija.

Persoona
Koska Arakhna on puhdasta kaaosta, hänellä ei ole pysyvää persoonaa. Kiinnostuksen ja kiintymyksen kohteet vaihtelevat, samoin moraalinen ryhmittymä. Tällä hetkellä Arakhna on vilpittömästi sitoutunut Aldiriin, jota hän myös puolustaa raivokkaasti tilanteen vaatiessa. Jostain syystä Aldir myös pelkää kaaoksentuojaa, eikä Arakhna-parka voi ymmärtää, miksi.

Tämänhetkinen astia.
Arakhna, kaaoksentuoja Arakhna_portrait_foorumi_zps415b7215

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa