Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Sebastian Merdez, Hovimestari/Henkivartija

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Sebastian Merdez, Hovimestari/Henkivartija Empty Sebastian Merdez, Hovimestari/Henkivartija lähetetty Su Tammi 18 2015, 07:44

Nefas

Nefas
Hieman OP hahmo, mutta mikäs siinä. Hovimestari mikä hovimestari.

1. Haen lupaa Sebastian “Kuoleman Enkeli” Merdeziin, joka on hyvin kuuluisan murhaajan lapsenlapsi. Miekkosen alkuperästä ei tiedetä mitään, mutta hänellä on muutamia yliluonnollisia kykyjä, ja niiden lisäksi hyvin voimakas kyky luoda mikroskoopin pientä hehkulankaa. Hän on yleensä jonkun palveluksessa hovimestarina tai henkivartijana tai molempina.

2. Haluan hahmon, joka on äärimäisen hyvä hovimestari JA henkivartija samaan aikaan. Tästä hahmosta voi olla paljon hyötyä jollekulle roolaajalle, jolla on tarpeeksi rahaa ja/tai vaikutusvaltaa hankkia ikioma hovimestari. Otan vastaan ehdotuksia henkilöstä, kenelle Sebastian työskentelee.

3. Haluan pelata välillä jonkun palveluksessa, mitä on oikeastaan hauskaa joskus tehdä. Kyllähän tääkin hahmo vaikuttaa OP'lta, mutta ainakin tämä hahmo tekee vain mitä hänen mestarinsa käskee, eikä oman päänsä mukaan.

4 - 5. Sebastianilla on lukuisia yliluonnollisia kykyjä, minkä alkuperä on kaikille (jopa Sebastianille) mysteeri. Hänellä on kyky olla sairastumatta tai ikääntymättä, mikä antaa hänelle hyvin monta vuotta treenatakseen itseään ja taitojaan, tehden hänestä lähitaisteluexpertin (Sebastian Merdez on nykyään 923-vuotias). Hänen nopeutensa on mennyt täysvampyyrin tasolle ja refleksit sekä aistit ovat lykaanin tasolla. Miekkosella on myös kyky aistia kaikki vahingoittava, mikä kohdistuu joko häneen tai hänen “mestariinsa”. Sebastianin keho parantuu neurologisesti n. 10 kertaa nopeammin kuin tavallinen ihminen.

Hänen kykynsä luoda ja manipuloida mikroskooppisen kokoista hehkulankaa on vielä mysteeri, eikä sitä ole vielä magiaksi luokiteltu, koska manasiepparit eivät reagoi Sebastianiin ollenkaan. Kyseinen hehkulanka on joukko hyvin pitkiä partaveitsen teräviä lankoja, joita hän hallitsee kuin ne olisivat hänen kehonsa jatkeita (kuten raajat tai kieli). Langat ovat tarpeeksi teräviä halkomaan terästä ja betonia ongelmitta, ja hän voi käyttää niitä sitomaan ja hiilitsemään kohteita vahingoittamatta niitä. Hän voi myös käyttää lankoja lävistämään kohteita ja ohjata niitä kuin marionetteja. Langat itse voidaan käyttää hyökkäämiseen mistä tahansa kulmasta ja ne näyttävät leijuvan Sebastianin ympärillä suuntaamattomalla tavalla taistelun aikana.

6. Sebastian ottaa työnsä henkensä uhalla vakavasti; Hänen mestarinsa sana on laki (paitsi jos hän käskee Sebastiania tappamaan itsensä). Sebastianin pitää yhdistää sormensa johonkin pintaan kiinni, jotta hän saisi luotua hehkulankaa ja yleensä hän painaa sormiaan yhteen, jättäen näin hänet haavoittuvaiseksi. Häneen toimii kaikki, mikä toimisi normaaliin ihmiseen, vaikka hän parantuisi 10 kertaa nopeammin. Pää, sydän ja selkäranka ovat hänen heikot pisteensä, minkä kautta hän kuolisi melkein heti.

7. Sebastian on fyysisesti 27-vuotias, eli hän näyttää aika nuorelta hovimestariksi, vaikka kukaan ei tiedä hänen olevan ikääntymätön, paitsi hänen mestarinsa. Mies tykkää oikeastaan myös pukeutua kuin 1800-luvun hovimestari, vaikka on tutustunut hyvin moderniin maailmaan. Hänellä on sysimustat hiukset (ponnarille pistetty), ne 1800-luvun hovimestarin vaatteet ja hyvin korkeahko vartalo (sen 195cm) ja painaa 75kg. Sebastian on luonteeltaan auttavainen ja kärsivällinen, vaikka muistuttaa joskus pahista, joka juonittelee muiden selkien takana.

2Sebastian Merdez, Hovimestari/Henkivartija Empty Vs: Sebastian Merdez, Hovimestari/Henkivartija lähetetty Su Tammi 18 2015, 09:34

Gibbets


Admin
Annan kilteyttäni koeajan.

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa