Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Valtionkansleri, Aldir Vendrel

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Valtionkansleri, Aldir Vendrel Empty Valtionkansleri, Aldir Vendrel lähetetty Su Tammi 18 2015, 05:50

Gibbets


Admin
Modernin Angarthin henkilöitymä ja ehdoton diktaattori.


Aldir Vendrel on 2001-vuotias piinkova politiikko, mutta koska kansleri on rodultaan fjór hän on tämän ansiosta ulkonäöllisesti vasta kolmenkympin paremmalla puolella kevyine uurteineen.

Vendrel on fjorien mittakaavalla pitkä, n. 178-senttinen albiinoverinen.
Hän on realistisesti ajateltuna puolisokea, mutta oikean silmän näkökykyä on korvaamassa erityinen ns. "biotekninen älysilmä", joka näyttää muuten normaalilta,  mutta lähempää nämä tekniset vivahteet huomaa jo selvemmin. Tämä laite toimii myös arkkikanslerin henkilökohtaisena tietokoneena. Muuten silmien väri on hailakan jäänsininen, joka taittaa tietyssä valossa jopa valkoiseen.
Aldirin hiukset ovat luonnostaan melkein platinanvaaleat. Mies on vaan mieltynyt väriaineiden käyttöön ja tällä hetkellä hän kantaa on viljapellon värisiä kultakutreja. Vaihtelevasti myös mustia, ruskeita tai vaaleita. Ruumiinrakenteeltaan hän ei ole järin pelottavan näköinen, vaan hoikka ja sopusuhtaisen jäntevä, mutta kompensoi tätä lihasten puutetta kaapin kokoisilla henkivartijoilla sekä jurolla olemuksella.
Kanslerilla on teräväpiirteinen ja hyvin asettunut symmetrinen kasvojen luusto. Silmä-leukalinja on kapea, leukapielet erottuvat selkeästi leuasta ja poskipäät ovat korkeat. Nenä alkaa kreikkalaistyylisesti suorana kulmakarvojen välistä, eikä tee nenäluulle tyypillistä (huomattavaa) mutkaa ja loppuu myös suorana. Huulet ovat ohuehkot ja korvat suipistuvat fjóreille ominaisesti kärjistään vähän.Luonne:

Luonteellisesti Aldir on  karismaattinen puhuja, ja nauttii muiden manipuloinnista tätä kautta. Hän tietää oman arvonsa yhteiskunnan huipulla, eikä anna kenenkään hyppiä tiellään muualle kuin hauta-arkkuun. Isänsä, jaarli Aebard Vendrelin, tavoin narsistinen tuttavuus tilanteesta riippuen.
Toisin kuin edellä mainittu, Aldir järkeilee enemmän päätöksiä tehdessä, vaikka onkin lievästi yllytyshullu ja vanhettuaan spontaanilla tavalla äkkipikaisempi - toisaalta sekin on selitettävissä arkkimaagin voimien kasvamisella, huonolla seuralla ja stressillä. Vendrel ei olisi fjóreista ainoa joka ajaa itsensä hulluuden partaalle pakottavalla tarpeella vaalia lisää voimaa.

Muuten valtionkansleri on hämmentynyt reppana, eikä ymmärrä aina puhetta tai vitsejä niinkuin pitäisi. Hän on julkisluonteeltaan jäyheä ja kylmä johtaja joka ei kujeile, tai tahdo kokea kujeilua, kuin halutessaan. Tekee kuitenkin poikkeuksen niiden kohdalla ketkä näkee ystävinään.  Viimeaikoina  tämän poikkeavuuden oltua entistä enemmän julkisesti esillä, Aldir on kerännyt peräänsä useita median edustajia sekä juorulehtien toimittajia. Muutama näistä reporttereista on sattumalta kadonnut elävien kirjoista.


Taidot:

Magia on Vendrelille elinehto. Hän on erityisen mieltynyt elementteihin näiden monimuotoisen käyttötavan vuoksi, joten paperilla Aldir ei vaikuta elementalistina huomioitavan hurjalta, vaikka kyseessä on ainoastaan yleinen harhaluulo - arkkimaagilla on kuitenkin täydet taidot muovata jokaisesta peruselementistä haluamansa kaltainen reaktio.
Kuivan, kylmän, märän ja kuuman oikeanalainen käyttö kun sallii kanslerin käyttää melkein mitä vaan näistä kehittettävissä olevaa ainetta tai ilmiötä.

Isänsä kehittämällä tavalla Aldirilla on nykyään myös kyky hallita omien rajojensa sisällä muiden maagien manavirran käyttöä, ilman ulkoisia apuvälineitä. Tätäkään Aldir ei voi toistaiseksi kohdistaa tiettyyn henkilöön, vaan käyttö vaikuttaa oletusarvoises jokaiseen. Koska kaikki käytettävissä oleva mana siirtyy ulkoisen välineen sijaan nyt Aldiriin, on se myös äärimmäisen vaarallista miehelle itselleen.

Luonnollisesti hänellä on myös muitakin pikkuhyödyllisiä taitoja, mutta nykyisessä asemassaan kansleri joutuu käyttämään pahimpiaan aniharvoin, joten tyytyy harjoittamaan niitä säännöllisesti virka-asuntonsa takapihalla.


Tausta ja nykyisyys:

Aldir syntyi aikana kun maailmassa ei ollut mitään tekemistä, ensimmäisen vuosituhannen alussa yläluokkaiseen perheeseen, jolla oli pitkä historia jo vuosilta ennen ajanlaskun alkua. Hän oli jo tällöin kiinnostunut politiikasta sekä magiasta, joten kuten muutkin fjórit, myös Aldir lähti opiskelemaan jo nuorena - aluksi isoisänsä ja isänsä opettamana, mutta paineli jo ennen täysi-ikäisyyttä maailmalle.
Suurin osa tästä ajasta vietettiin lähi-idässä arabien keskuudessa näiden teräväksi hiottujen teoriaopintojen vuoksi, joten palattuaan miehellä oli takaraivossaan paljon tietoa niin hallintopolitiikasta kuin magiastakin. Vaikka Aldir olisi ollut kiinnostuneempi jostain muusta kuin valtionjohdosta, hän olisi silti joutunut valitsemaan sen, koska kunnianhimoiseksi luonnehdittu isä ja tämän uusi maa, Angarth, tarvitsi seuraajaa. Vendreleistä nuorempi ei ikinä pitänyt jaarli Aebardi tavasta hallita omiaan sekä ulkopuolisia maita, joten 1900-luvulle siirryttäessä sisällä kytenyt inho kärjistyi murhaksi.
Uutena johtajana Aldir otettiin hyvin vastaan, vaikka huhut Aebardin kuolinsyystä jylläsivätkin ympärillä. Hän aloitti välittömät uudistustyöt, korjasi suhteet naapurivaltioihin hyviksi mutta tulikivenkatkuisiksi ja siinä sivussa myös taktisesti suurensi oman valtansa laajuutta.

90-vuotta myöhemmin Aldir nauttii ristiriitaisesta suosiosta, eikä arkkikansleri tiedä onko selän takana enemmän vihaajia vai rakastajia. Se ei kuitenkaan tunnu haittaavan diktaattoria laisinkaan, hän ei ota kaduilla huutavia anarkisteja vakavasti missään tapauksessa ja edes sir Aebardin lyhytkestoinen paluu ei saanut Aldiria hievahtamaan loputtomasta optimisesta itsekkyydestään. Mies kuitenkin näkee toimensa täysin perusteltuina, eikä suo demokratialle tai tasa-arvolle minkäänlaista jalansijaa valtiossaan.
Aldirin valikoiva tasa-arvokäsitys antaa periksi vain yhden henkilön kohdalla; Arakhnan. Hän peräti "pelkää" pseudohaltiaa siitäkin huolimatta, että kaksikon välillä on mielenkiintoinen parisuhde ja kansleri itse on arkkimaagi kenellä ei pitäisi olla ongelmaa minkään kanssa.
Kaaosdemonin pitäminen samalla linjalla valtionpään kanssa on myös pieni riski, mutta Aldir valehtelisi jos väittäisi joskus ajatelleensa asiaa siitä näkökulmasta.

I don't care if they respect me, so long as they fear me.
Valtionkansleri, Aldir Vendrel Kuvatu11
kuvan teki reetu <33

Nippelitietoa:

- Jonkinasteinen alkoholisti, tai vähintään kova poika juomaan.
- Kerännyt mainetta myös korruptioituneisuudellaan.
- Isänsä tavoin inhoaa lykaaneja.
- Puhuu vahvalla upper class- korostuksella ja käyttää usein vanhoillisia ilmaisuja.
- Kärsii rasitusastmasta.
- Aldirin toinen nimi on Mordecai.
- Kanslerilla on 1 poika, jonka olemassaolo kuitenkin salataan tämän maagisen ja poliittisen kyvyttömyyden takia.
- Elää käsittämättömän leveästi veronmaksajien rahoilla.
- Aldir on käynyt elämänsä aikana lähellä kuolemaa 7 kertaa.
- On ollut viimeiset viisi vuotta avoimesti homoseksuaali, mutta ei loppujen lopuksi lokeroi itseään mihinkään.
- Ironista kyllä, Aldir uskoo jumalaan.
- Pelkää klovneja ja ahtaita paikkoja.

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa