Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Ess Lionbraid

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Ess Lionbraid  Empty Ess Lionbraid lähetetty Ti Tammi 06 2015, 06:43

Nova

Nova
Nimi: Ess Lionbraid
Ikä: 22
Rotu: Ihminen
Ess on vaatimaton mekaanikko, joka taitaa kaiken leluista sähköisiin välineisiin, valoihin, autoihin tms. Neiti kuljettaa aina työkaluja mukanaan siltävaralta, että töitä ilmestyisi.

Ulkonäkö
Ess on noin 159~cm pitkä. Hänellä pitkähköt, ehkä vähän yli olkapäiden yltävät oranssit hiukset. Silmien väri on tummanruskea. Perusilmeellä Ess yleensä näyttää vähän välinpitämättömältä.
Ess, kuten ihmiset yleensäkkin vaihtavat asuaan vähän mielen mukaan, mutta yleisesti neitosella on päällään napapaita pitkillä hihoilla ja matalalle asettuvat reisitaskuhousut, joiden taskussa on simppeleimmät työkalut, rahaa, muutama ruuvi ja sekalaisia tavaroita, käyntikortteja tms.

Ess kantaa päällään aina huivia, joskus useampaakin. Neidillä on ainakin suun edessä/kaulalla yksi huivi, pitämässä työn aikana huonon ilman, öljyn tai muun vastaavan pois hengitysteistään.  

Luonne
Ess on sopeutuva luonteeltaan, johtuen seurastaan hän voi olla minkälainen vain. Mutta myös vastavaikutuksia saattaa ilmestyä, jos joku on todella liian kohtelias, saattaa Ess vaivaantua kovastikkin. Myös itseään korkea-arvoisimpien kanssa Ess'illä on hieman vaikeuksia sopeutua, neiti on kumminkin keskiluokkaa parhaimmillaan.

Yleensä Ess on kumminkin reipas ja iloinen, töitä innolla tekevä nuori naisenalku, joka juoksee kaiken mahdollisen työn perään ja yleensä ehkä vähän tyrkyttääkin palveluksiaan.

Ess toivoo itselleen usein vähän parempaa elämää, ja joskus  tilanteiden salliessa saattaakin varastaa jotain, tai hieman periä ylimaksua töistään.

Historiaa?
Ess syntyi keskituloiseen perheeseen, jossa isä oli kylmäsydäminen seppä, ja äiti hieman lempeämpi kauppias. Hänellä oli yksi isosisko, ja vanhemmat toivoivatkin seuraavasta lapsesta poikaa, kolmanteen heillä ei olisi ollut varaa.  Hänestä kasvatettiin vähän poikamainen tästä syystä, vaikka hän on onneksi nyt itsenäistyessään saanut palautettua naisellisuuttaan hieman. Silti paljon miesmäisiä piirteitä on neidin käyttäytymisessä huomattavissa. Kivun vähättely on kai yleisin.

Hän oppi mekaaniikkataitojaan isältään, ja korjaili usein nykyään edesmenneen isäukkonsa välineitä, olivat ne helppoja tai eivät.
Vaikka hän saikin useaan kertaan romutettua kalliitakin laitteita neiti oppi virheistään. Ainakin se antoi tarpeellista kokemusta sellaistenkin korjauksesta.  
 Neiti on pääasiassa itseoppinut, ja ei käynyt koulujakaan peruskoulusta seuraavaa astetta pitemmälle, vaan lähti heti työelämään kun tilanne sen salli.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa