Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Randy Irené Jepsen

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Randy Irené Jepsen Empty Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 11:08

Firetruck

Firetruck
Haen lupaa angarthin sisällä hyvinkin kuuluisaan laulajamuusikkoon, jonka nimi on Randy Irené Jepsen, ei lempinimiä. Nimenomaisella naisella on siniset silmät, sirohko, ja pitkä vartalo ja vaaleat hiukset peittämässä tämän valkeita suippokorvia, on siis rodultaan suurhaltia. (puhdasrotuinen)
Haen hahmolle myös lupaa rikkauksiin, jotka mahdollistavat sen ettei tällä ole käytännössä taloudellisia esteitä. (ei voi kumminkaan mitään saarta ostaa)

Hahmoni kuuluisuus tuo sellaista plussaa, että hahmollaan on käytössään luksuslimusiini, jonka sisällä on televisio ja kylmiä juotavia. Autoa ei juurikaan jätetä yksin, joka hankaloittaa esim. autopommien virittelyä. Randyn ajaja on Randyn setä, joka on ajanut taksia koko elämänsä kunnes siirtyi ajamaan limusiinia Randylle.

Randylla on henkivartija, joka kantaa etälamautinta, ja teleskooppipamppua.
Henkivartijalla on tuntemattomista syistä noin 3kertaa ihmistä parempi kestokyky, voima, refleksit, näkö, ja muut. (esim. hajuaisti) Tämä Igoriksi kutsuttu henkivartija on silti rodultaan ihminen, vaikka onkin aika kaappi (194cm, 116kg, eikä mikään läski siis) Igor on iältään päälle kolmekymppinen, vaikka vaikuttaakin karvan alle kolmekymppiseltä

Hahmolla ei ole oikeastaan missään fyysisessä tappelussa mitään erityisiä lahjoja, on harrastanut itsepuolustusta jonkunverran omaksi ilokseen, muttei tykännyt lajista ja lopetti sen, joten tästäkään ei paljoa käytännön apua tule, eikä hahmo tarvitsekaan olla tappelussa vahvempi puoli, koska tällä on henkivartijansa joka seuraa tätä suunnilleen kaikkialle naistenhuonetta ja makkaria lukuunottamatta.

Hahmon heikkouksiin kuuluvat, no, sirohko ruumiinrakenne, silmämunat, ohimot, kipupisteet, rintalastat, nivuset, nilkat, polvitaipeet, polvilumpioiden väliin jos sörkkäiset jotain tekee kipeää. Tätä listaahan voisi jatkaa loputtomiin mitä en kuitenkaan näe kovin tarpeelliseksi, joten se siitä.

Lupa ei muuta roolipelaustani paitsi että roolipelaan myös parilla NPC-hahmolla aka Igor ja autokuski.

Vielä hahmosta taustaa..

Randy Irené Jepsen on (ihmisen ikää vastaava 24!!!)-vuotias suurhaltia, joka elelee Angarthin ydinkeskustassa hulppeassa kattohuoneistossa. Nuorempana Randy asui pienessä kylässä Angarthin lähimaastossa, ja olivat suhteellisen rikkaita.
Paikallinen musiikinopettaja kuitenkin huomasi tytön lahjat, ja kertoi tästä Randyn vanhemmille, jotka päättivät viedä Randyn opiskelemaan alaa kaupunkivaltioon, Angarthiin. Randy pääsi suhteellisen nopeasti hyvinkin arvostettuun opinahjoon, ja hänen luokallaan (musiikkipainotteinen) oli hyvin paljon samanhenkisiä kavereita, joista Randyn bändi nykyään pääosin koostuu. Randy oli koulussa hyvin suosittu ja sosiaalinen, sillä Randylla oli sosiaaliset taidot verissään.

Randyn vanhemmat asuvat myös Angarthin Liquassa, mutta hieman pienemmässä asunnossa. He elävät onnellisina yhdessä, ulkoillen ja liikkuen, elellen siis aktiivista elämää.

Palaan vielä aiheeseen Randyn kaverit, ja bändi. Randylla on monipuolisia kavereita, niin rikkaita kuin vähemmän rikkaita, ja rodutkin vaihtelee paljon.
Bändi taas koostuu kolmesta pojasta, Andy Mooresta (Kitara), Lenny Rockista (Basso), ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Mike Paramoresta (Rummut).
Andy on rodultaan mustahaltia, Lenny on vähävampyyri, ja Mike on ihminen.
Huom! Lenny on vähävampyyri mutta tälläkään hahmolla ei tehdä mitään muuta kuin soitetaan bassoa keikalla kiltisti.  Very Happy

Firetruck kiittää ja kuittaa, pyytää että vastaus tulisi kerrankin vaikka 2h sisään lupahakemuksen lähetyksestä.  SuspectViimeinen muokkaaja, Firetruck pvm Su Marras 23 2014, 01:54, muokattu 2 kertaa

2Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 11:23

Olememnon

Olememnon
No siis, oikeestihan meiän ei tarvii käsitellä tätä nyt etkä sä oikeestaan ees lähettää tätä hakemusta. Suosittelen lukemaan oikeesti ne ohjeet lupahakemuksen tekoon ja ohjeita ja sääntöjä yleisesti kaikille. Lupahakemuksen ohjeissa lukee esimerkiks, että lupahakemuksen jälkeen tarvii pitää 48 tunnin tauko ennen kuin voi tehdä uuden hakemuksen.

3Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 11:25

Firetruck

Firetruck
Se ei ollut edes hakemus autismo

4Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 11:28

Olememnon

Olememnon
Silti.

5Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 11:31

Firetruck

Firetruck
Mitä silti, ärsyttää muutenkin tommoset turhat säännöt, mitä ei voi edes kiertää sillä käytännössähän tuokin on laitettu siksi etteikö joku koittaisi saada 10 000:lla hakemuksella jotain juttua läpi, ei tuossa ole nyt Tommi mitään järkeä. Näitä sääntöjä voidaan soveltaa kun ei ole habboretrolupahakemusta isompi juttu, eiks vaan? Muutenkin käsittääkseni tuo täyttää kaikki lupahakemuksen kriteerit ettei tuossa muita ongelmia ole, vai luettelisitko mulle ne niin voisin korjailla?

6Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 11:37

Olememnon

Olememnon
No siis, eikös toi mitä sä yrität oo just tota mistä sanoit? Teit ekaks hakemuksen, huomasit että se on paska ja teit uuden hakemuksen heti seuraavana päivänä. Nyt sit jos me hylätäänkin tää ni teet huomenna taas jo uuden hakemuksen, vai mitä? Just sitä me halutaan välttää tolla säännöllä ja ei ne säännöt oo turhaan tehty. Muttta joo, muuten toi nyt näin nopeesti vilastuna ois kelpaava hakemus.

7Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 11:38

Firetruck

Firetruck
Täähän on eri hakemus, edellinen oli vampyyri-ihminen jolla oli eri nimi ja tausta, henkivartija vaan nimeltään sama..

Besides en muutenkaan laskisi sitä hakemukseksi koska se ei täyttänyt yhtään lupahakemuksen kriteeriä

8Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Ke Marras 19 2014, 12:27

Firetruck

Firetruck
Voitaisko tää hakemus vaan hyväksyä tänään, tai vaikka huomeniltana koska en näe oikeasti syytä miksi tätä sääntöä ei nyt voisi kiertää hieman.
yp:t voi ihan hyvällä omallatunnolla mielestäni hyväksyä hakemuksen alle 48h sisään, sillä siitähän
ei maailma kaadu, tai mitään.

9Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty To Marras 20 2014, 06:25

pubsu the relentless

pubsu the relentless
Säännöt on sääntöjä, turha mankua. Tämä tässä nyt on vaan sun omaa turhautumista kun et osannut tehdä asioita kuten ne piti tehdä.

10Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty To Marras 20 2014, 09:27

Jp9025

Jp9025
En tienny et Randy on naisen nimi (joo anteeks vaan jos loukkasin)

11Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty To Marras 20 2014, 23:55

Firetruck

Firetruck
No miten saan sen lupani tähän hahmoon? Vastausta?

ps jp randy on nimi miehelle naiselle tai esim lemmikilles, siks halusinki sen ku on nii erikoine nimi

12Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Pe Marras 21 2014, 06:25

Jp9025

Jp9025
Tätä en tiennytkään ja miksikäs haluat näin erikoisen nimen jos saan udella?

13Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Pe Marras 21 2014, 06:39

Nefas

Nefas
Fire, mankuminen asiasta ei ainakaan auta.

14Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Pe Marras 21 2014, 06:56

Firetruck

Firetruck
jp halusin sen koska en halunnut että tällä on joku maailman käytetyin nimi, ja nefas voi oikeastaan kertoa mulle jonkun paremman keinon (en vittuile vaan pyydän ihan oikeasti koska haluan hahmon enkä tiedä että pitääkö mun tehä joskus uus vai oottaa et tää arvioidaan vai miten?)

15Randy Irené Jepsen Empty Vs: Randy Irené Jepsen lähetetty Pe Marras 21 2014, 07:54

Paindust

Paindust
Voisit vaikka odottaa kärsivällisesti ja välillä muistuttaa joitakin ylläpitäjiä. Elä mangu pls....

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa