Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Entinen Sotapäällikkö

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Entinen Sotapäällikkö Empty Entinen Sotapäällikkö lähetetty Ti Marras 18 2014, 11:09

Jerry


1. Haen lupaa taso 5. jäämagiaan ja luvan perustamaan taistelukoulun. Hahmoon mihin haen moiset luvat on nimeltään Neve (Niiv) Ahsogreist, ja on 104 vuotias. Neven rotu on hieman erikoinen, sillä keksin sen itse ; "Pohjoisen rauta rotu" (Blaetand, Mithgarista).
Neve on pitkä, kaunis ja hoikka nainen. Nevellä on pitkät siniset hiukset ja siniset silmät. Hän yleensä pukeutuu häneen vanhaan Sotapäälikkö pukuun, pitkät mustat hihat, sininen huivi kaulassa ja korkeat valkosaappaat. Hänellä on myös musta tatuointi rinnassaan, joka on todiste hänen entisestä klaanista, Mäckellar.

Hieman rodusta. Blaetandit ovat siis Mithgarin pohjoisesta, ja he poikkeavat tavallisista ihmisistä. Miten? Blaetandit ovat vahvempia ja nopeempia kuin tavalliset ihmiset, yleensä heidän voimat ovat yhtä suuret kuten vampyyrien.
Blaetandit eivät ikäänny fyysisesti, vaan jää noin 25vuotiaan näköiseksi loppu iän.

2. Monessa yrityksessä, olen saanut hylätyn hahmolupahakemuksiini. Tiedän monet syyt sun muut mutta tähän hahmoon olen todella kiinnostunut. Sitäpaitsi, Angarth saisi kunnollisen taistelukoulun siviileille / kaartilaisille.

3. Vaikein kysymys koko hakemuksessa; Ei varmaan mitenkään. Jatkaisin minun provosointia ja vähentäisin taisteluita.

4. Neveä pidetään Mithgarin kapitaalin voimakkaina sotilaana. Hän hallitsee voimakasta jäämagiaa jota hän kutsuu Valkonyrkiksi, joka mahdollistaa häntä manipuloimaan ja luomaan jäätä tyhjästä. Hän pystyy luoda monta kymmentä leijuvaa jääpuukkoja, jäädyttämään ihmisiä kuoliaaksi sun muuta. Hän on pystynyt jäädyttämään kokonaisen järven hetkessä magiansa avulla. Hänen vahvin loitsu pystyy pysäyttämään fysikaalista aikaa (Absolute zero ++).

Neve yleensä kantaa pitkää florettia jota hän käyttää useimmiten taisteluissa.  Hän on osoittanut olevansa varsin taitava tällä aseella jopa tarvitsematta turvautua hänen magiaansa.  Hän on osoitettu olevan erittäin taitava käsi käteen taistelija myös, suurta fyysistä voimaa, kuten kerran, kun hän lähetti peikon lentämään yhden talon seinien lävitse, tai kun hän pamahti toisen peikon maahan ensimmäisessä kohtauksessa.

Hänellä on myös vahva kuudes aisti, että pystyy aistimaan tappamisen aikomuksen jopa pitkillä etäisyyksillä. Hän pystyy täysin tuntea, että joku vakoilee häntä. Myös hänen hajuaisti ja kuulo on vahvat, kiitos hänen rodun ja hänen historiansa.

Nevellä on laaja tietämys ihmisen fysiologista koska hänen on ollut kiduttaja pitkään. Kaiken kaikkiaan hän on varsin älykäs ja keksii uusia kidutus tekniikkoja.

5. Riippuu onko Angarthin sisällä vai ulkona, mutta sisällä tiedän että hänen vahvin loitsu ei päde, eikä kokonaisen järven jäätäminen.

6. Neven heikkoudet on että hän on elossa, hänellä on pumppaava sydän ja ihmisen iho (Fyysiset vammat, ofc). Toinen heikkous on hänen tunteensa rakkaudesta, jos hän löytää miehen joka on täydellinen tämä mies pystyy surmaamaan Neven hetkessä (Mutta mitkä ovat mahdollisuudet?).

7. Entisenä sotapäälikkönä Neven tausta on itsensäkertova. Mutta, päätän kertomaan hänen luonteesta.
Neve on sadisti, jolta puuttuu empatiaa ihmisiä kohtaan joista hän pitää heikkona, koska hän elää isänsä filosofiaa "vahvat pysyvät hengissä ja heikot kuolevat". Hän nauttii pistää viholliset suureen tuskaan, fyysisesti että henkisesti. Hänellä ei ole tunnontuskia tappamaan viattomia ihmisiä saamaan mitä hän haluaa. Neve ei kuitenkaan ole täysin sydämetön, koska hän välittää hänen toveristaan ja rakastaa heitä, ja tämän takia heihin syntyy intensiivisen uskollisuuden ja uskollisuuden.

Toivon suuresti saamaan luvan. Embarassed

2Entinen Sotapäällikkö Empty Vs: Entinen Sotapäällikkö lähetetty Ti Marras 18 2014, 11:29

Olememnon

Olememnon
Psst.. Suomen kieli, onko tuttu käsite? Suspect

3Entinen Sotapäällikkö Empty Vs: Entinen Sotapäällikkö lähetetty Ti Marras 18 2014, 11:35

Jerry


Eihän pieniä kielioppivikoja sinne ja tänne pitäisi haittaa, ei tämä ole mikään lukioasteen koe? scratch

4Entinen Sotapäällikkö Empty Vs: Entinen Sotapäällikkö lähetetty Ti Marras 18 2014, 12:09

Olememnon

Olememnon
Puhuin Jerryn kanssa hotellissa ja sovittiin pienien muutoksien kera ja ilman sotakoulua 5 päivän koeaika. Muutoksiin kuului muun muassa madaltaminen nelostason maagiksi.

5Entinen Sotapäällikkö Empty Vs: Entinen Sotapäällikkö lähetetty Ke Marras 19 2014, 10:10

Jp9025

Jp9025
Toi ajan hidastaminen ... jäädytät koko maailman ja aika hidastuu ? ...

6Entinen Sotapäällikkö Empty Vs: Entinen Sotapäällikkö lähetetty Ke Marras 19 2014, 10:25

Jerry


Taso 4. ja tietenkään en meinannut koko maailmaa.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa