Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Tarpeeks sanoja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Tarpeeks sanoja Empty Tarpeeks sanoja lähetetty Su Marras 16 2014, 09:42

Paindust

Paindust
1. Henrik Warren on Angarthin kansalainen joka omistaa mahtavat ominaisuudet ja taidot sekä työskentelee palkkatappajana. Hän omistaa yli-inhimilliset aistit, nopeuden, voiman ja refleksit. Henrik omistaa yli-inhimillisten asioiden lisäksi kaksi GDA-41 pistoolia. Pistooliaan Henrik kantaa mukanaan joka päivä jokaisessa tilanteessa.                                                          

2. Lupa minun pitäisi saada, koska olen pyytänyt lupaa maageihin ja rikkauksiin joten tahtoisin kokeilla myös ihan tämmöistä... Miksiköhän tätä sanoisi. No kuiteskin. Tahdon opetella roolipelaamaan tällaisella fyysisellä tavalla voimakkaalla hahmolla sekä hänen aseillaan. Tahdon osallistua mukaan Angarthissa tapahtuviin räiskintöihin ihan sama ketkä taistelivat. Henrik on palkkamurhaaja jonka mainitsin tuossa aikaisemmin ja hän taistelee yleensä kaartin puolella mutta hänen vaihtelevan mielialansa takia hän saattaa taistella myös liberalistien puolella. Hän ei ole kapinallinen eikä kaartin puolella vaan tavallaan puolueeton.

3. En väitä olevani parempi tai huonompi kuin muut enkä olekaan parempi. Tiedän että tämä tuntuu kaikista toistelulta ja aina sama syy miksi minun pitäisi saada lupa mutta niinhän se on. Jokainen lupa jonka saan, saattaa kehittää minua ja siis pliis. Auttakaa oikeesti ja korjatkaa mun pienimmätkin virheet roolatessa koska en taho olla tällai paska. Otan mieluusti kritiikin vastaan ja tarvitsen sitä. Mielummin auttaa mua jollain tapaa eikä vaan hauku.

4. Näiden hienojen ominaisuuksien lisäksi Henrikillä on monen vuoden kokemus monesta hieman harvinaisista ja erikoisista itämaisista taistelulajista joita yhdistelemällä hän on kehittänyt omansa. Henrik omistaa näiden taitojen ja aseiden lisäksi sellasen rambo veitsen ja 20 shurikenia joista hän kantaa yleensä vain pari mukanaan. Shurikenit ja puukko siksi, koska hahmonihan on palkkatappaja (joka tappaa välillä omankin ajatusmaailman mukaan) ja tarvitsee jotain muutakin kuin tuliaseensa.. En kuitenkaan rupea riehumaan kokoaika ja tappamaan jokaista vastaantulevaa otusta. Hahmollani on siis erittäin herkät aistit ja nopeat refleksit. Hänellä on yhtä hyvä kuuloaisti kuin lykaanilla ja yhtä hyvä hajuaistikin. Tuntoaisti, näköaisti ja makuaisti ovat ihan normaalit. Hänen refleksinsä ovat kaksi kertaa ihmisiä paremmat ja hän pystyy väistämään miekan iskut, lyönnit mutta ei luoteja. Henrik voi juosta 110km/h about 5min ajan. Hän on erittäin erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa ja hänellä on oikein unelmien kroppa. Hänen voimansa ovat paljon ihmistä paremmat ja hän voi tehdä betoniseinään reiän pelkillä nyrkeillä, vaikkakin tämä vie paljon voimia. Hän voi murskata ihmisen luun ja iskeä niin kovaa nyrkillä että ihminen lentää monenkin metrin päähän. Henrik on erittäin hyvä käyttämään aseita ja hän osuu maalitauluun parin metrin kuin vähän pidemmän matkan päästä. Tai ainakin yleensä. Jos Henrik ei ole hengästynyt, häiriintynyt tai joku ulkopuolinen juttu häiritsee niin luoti saattaa mennä ohi. Henrik käyttää yleensä aseitaan ja ominaisuuksiaan yhdessä. Hän käyttää kaukotaistelussa aseitan, ja fyysisia voimiaan lähitaisteluissa. Fyysiset voimat kuullostavat aika kovilta ja jos ovat liiankin kovat niin alentakaa niitä. Henrikin kestävyys on... jotakin uskomatonta ja hän pystyy hypätä monenkin metrin korkeudesta ilman että hänen jalkoihinsa tai muuhun paikkaan sattuu.

5. Höhö. Hassu juttu. Eipä ole.

6. Henrik syntyi rauhalliseen kylään joka sijaitsee Angarthin liepeillä. Hän oli perheensä ainoa lapsi ja lellitty. Henrik olisi saanut kaiken haluamansa mutta hän ei halunnut koskaan mitään. Hän harrasti liikuntaa aktiivisesti ja vietti suurimman osan vapaa-ajastaan ulkona roikkuen puissa ja treenaten. Henrik on aika ollut hiljainen mutta harvinaisen hyvä koulussa. Kun hän kasvoi tarpeeksi vanhaksi, hän kävi armeijan ja heti sen jälkeen hänet koulutettiin kovan luokan sotilaaksi salaisessa paikassa. Hänet on opetettu kestämään kuumia olosuhteita, kylmiä olosuhteita, raskaita olosuhteita sun muita. Hänestä on tehty ”tappokone”. Hänelle opetettiin kaiken maailman taistelulajeja ja jos tarkkoja ollaan niin hänet koulutettiin palkkatappajaksi. Henrik tykkää tapella muttei kuitenkaan räiski turhaan. Hän ei yleensä alota taisteluja vaan tulee niihin mukaan. Taistelun loputtua tai jos kaarti tulee paikalle niin Henrik pinkoo pakoon yli-inhimillisellä nopeudella. Nytten Henrik on mm. palkkatappaja mutta hankkii varmasti joitain muitakin töitä. Hänellä ei ole perhettä hänen työnsä takia. Henrik on erittäin sosiaalinen ja hän tekee kaverisuhteita helposti jos kyseinen henkilö täyttää kaikki tarkat kriteerit.

Huom! Kuollut, koska Fire tappo iskemällä jonku puukon päähän.Viimeinen muokkaaja, Paindust pvm Ke Joulu 03 2014, 11:35, muokattu 2 kertaa

2Tarpeeks sanoja Empty Vs: Tarpeeks sanoja lähetetty Su Marras 16 2014, 11:34

Olememnon

Olememnon
Susta tulee hyvä palkkatappaja pelkillä aseilla ja luonnollisesti kookkaalla fyysisellä olemuksella, joten en nää noita "yli-inhimillisiä" voimia sun muita tarpeellisena. Aseisiin saat siis luvan.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa