Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

VERIMAGIA & KEMIALLISET TAIDOT

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1VERIMAGIA & KEMIALLISET TAIDOT Empty VERIMAGIA & KEMIALLISET TAIDOT lähetetty Ke Marras 12 2014, 07:00

pubsu the relentless

pubsu the relentless
Mihin haet lupaa?

Haen Caratacus Calagonille nelostason verimagiaa ja Virgo-nimiselle hahmolle kyvykkyyttä kemiassa. Näillä taidoilla hän pystyy tekemään mm. räjähteitä ja joitakin synteettisiä huumausaineita. Taitojen lisäksi olisi kiva saada myös labra mutta siihen ei varmaan lupaa tarvitse, ja vaikka tarvitsisikin niin roolipelaisin siellä kaikesta huolimatta. Verimagialla tarkoitan juurikin sitä, että pystyn ohjaamaan muiden hahmoja kuin nukkeja ympäriinsä, heidän tosin ollessa päästään täysin "selvinä".

Miksi lupa?

Caratacus, vaikka pystyykin jo kontrolloimaan porukkaa demoniskeidallaan, tarvitsee tuekseen myös fyysisen avun. Hän on lähes puolustuskyvytön kaikkia aseita vastaan. Verimagian avulla hän voi esimerkiksi taivuttaa asetta pitelevän kättä ja täten riisua hänet aseista, tai jos asetta pitelelevän henkilön naama ei miellytä, voi hän myös estää verta menemästä hänen päähänsä.
Virgo tarvitsee kemiallisia taitojaan täyttääkseen hänen taustatarinaansa taitavana kemistinä. Hänen olisi tarkoitus myös varustaa kapinallisten joukkoja ja täten olla osana joitakin tulevia eventtejä.

Kuinka luvat vaikuttavat pelaamiseen?

Caratacus pystyy löylyttämään muita muutenkin kuin vittuilemalla heidän kaaliensa kanssa ja osallistumalla katutappeluihin. Verimagialla pystyy hän myös yhä paremmin järjestämään ja hallitsemaan tilanteita ja henkilöitä myös taistelukentällä ollessaan. Demonikykyjen käyttö kun vaatii hiljaisen nurkkauksen jossa hän voi rauhassa harjoittaa transsiaan.
Virgo -- no, pystyy alkuaineilla leikkimisen ansiosta saada jotakin myös tapahtumaan luvan avulla.

Taistelutaidot?

Caratacuksen taidot onkin jo vissiin selvillä.
Virgo on toista hahmoanikin kurjempi taistelija, onhan hän vain yksinkertainen nörtti joka sai kemiasta kympin päättötodistukseensa.

Paljonko magiaa ennen pyörtymistä?

Öö no, sanotaanpa vaikka että hän pystyy ottamaan hallinnan ainakin viidestä henkilöstä yhdessä huoneessa, kuudes henkilö voi olla jo liikaa hänen kyvyilleen. Manalasta eväiksi saatuja mielenhallintakykyjä hän ei voi käyttää samaan aikaan verimagian kanssa.

Heikkoudet?

Caratacus: Ye ye we kno
Virgo: Hänessä on kaikki aivan väärin, kuten kaikissa pelin normaaleissa hahmoissa on. Hän kuolee niin miekasta kuin nyrkistäkin, sähköiskusta kuin aivoinfarktista, onhan hän ainoa joka ei osaa muuttaa itseään ylisuureksi villisiaksi, joka osaa ampua serpenttiiniä syöksyhampaistaan.

Muuta mainittavaa ja taustat?

Jos nyt ihan lyhyeksi pistetään niin Virgo oli taitava koulussa ja etenkin matematiikassa sekä kemiassa. Hän meni lukioon, sieltä Angarthiin opiskelemaan yliopistoon. Hänen välinsä äitiinsä ja isäpuoleensa kuitenkin tulehtuivat kun hän oli lähtenyt, ja hänen isänsä oli köyhä alkoholisti. Kun Virgon opiskelija-asuntoon murtauduttiin ja hänet ryöstettiin kaksikin kertaa kadulla kävellessään yhden viikon sisällä, hänen menestyksensä yliopistossa hajosi käsiin ja hän lopetti opiskelun. Työttömänä ja kaupungin pohjasakkaa lähellä hipovana henkilönä hän tapasi kapinallisia jotka olivat valmiita maksamaan tyydyttäviä summia Virgon avustuksesta. Hän suostui ja nyt hän elää huumekokin ja pommintekijän unelmaa.

2VERIMAGIA & KEMIALLISET TAIDOT Empty Vs: VERIMAGIA & KEMIALLISET TAIDOT lähetetty Pe Marras 14 2014, 12:56

Olememnon

Olememnon
En uskalla sulle toistaseks sullle luvata muuta ku noi kemialliset taidot, katotaan toi verimagia joskus toiste uusiks Smile

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa