Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Trump 'Turpentine' Stevenson

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Trump 'Turpentine' Stevenson Empty Trump 'Turpentine' Stevenson lähetetty Su Marras 09 2014, 04:15

IV

IV
Nimi: Trump, (Nykyään viralliselta nimeltään Turpentine) Stevenson.
Ikä: 52
Rotu: Puoliverinen/Ihminen

Asema/titteli?: -

Taidot: Hän on opiskellut Magiaa lähes koko ikänsä, lähinnä Muunnosloitsuja, mutta yrittää nyt opiskella sen lisäksi myös teleportaatiota, huonolla menestyksellä. Hän keskittää myös osan vapaa-ajastaan lähitaistelun harjoitteluun tikarinsa kanssa.Ulkonäkö: Hänellä on pitkät, harmaanruskeat hiukset ja silmien alla jonkun sortin heimomaalauksen kaltaiset mustat "merkit". Hän myös yleensä käyttää viininpunaista vaatetusta tai silloin tällöin mustaa.

Luonne:
Ovela, yleensä rauhallinen, silloin tällöin herkästi suuttuva, ei anna kovin helpolla anteeksi

Tausta: Hän syntyi kaukaisessa vuoristokylässä/maassa, jossa asui maan kansalaisten pelkäämä vampyyriherra Lucius Moldarch, joka asui omassa kartanossaan hieman kauempana rähjäisestä kylästä.
Lucius oli kiinnostunut Kylässä asuvasta naisesta nimeltään Melinda Stevenson, jonka oli tavannut katsastusreissullaan kylässä.
Hän halusi naisen omakseen ja oli tottunut saamaan kaiken mitä halusi, etenkin lähialueilta, mutta muutaman viikon päästä kävikin ilmi, että Melinda oli jo ajat sitten "avioitunut"* (*ei paljon järjestetty minkäänlaisia juhlia) vierailevan haltiamiehen Findárato Earfalaksen kanssa, josta Lucius suuttui ja murhasi seuraavana yönä molemmat omakätisesti. Hän oli jo poistumassa murhapaikalta, kun kuuli vauvan itkua läheisestä huoneesta josta hän löysi heidän lapsensa, josta ei Lucius ollut tiennytkään.
Hän päätteli, ja aivan oikein, se oli Melindan lapsi.
Lucius oli toki nyt vielä paljon vihaisempi lapsen takia, mutta otti hänet huostaansa ja tykästyi häneen hyvinkin lyhen ajan sisällä ja nimesi Hänet Trumpiksi.

Hän kasvatti lapsen kolmekuukautisesta 15-vuotiaaksi, jolloin alkoi opettaa tälle Magiaa, jota Lucius itse hallitsi. Trump ei ollut kovinkaan kiinnostunut muita vahingoittavasta magiasta, sillä oli tottunut, että kaikki olisi hyvin "isänsä" luona, joksi Luciusta luuli. Hän alkoi kumminkin tulla epäluuloiseksi, koska Lucius ei koskaan suostunut puhumaan Trumpin äidistä ja kerran Luciuksen tietämättä päätti mennä läheiseen kylään tutkimaan paikkoja ja sai tietää, ettei Lucius ollut tämän oikea isä, ja että kreivi oli murhannut hänen vanhempansa.
Trump päätti lähteä pakomatkalle, mielivaltaisen isäpuolensa luota ja jätti vain kirjeen, jossa kertoi vihaavansa isäänsä syvästi ja syyn, miksi lähti, ennenkuin lähti "jäniksenä" pois maasta kauppalaivan ruumassa.
Hän alkoi kiertää maailmaa, minne päin nyt sattuikin haluamaan keräten hiljalleen varoja eri maihin tekemällä pienmuotoisia töitä ja pääsi viimeinkin matkustamaan laivalla, ilman että tarvitsi piilotella ja syödä miehistön hylkäämiä tähteitä.
Hän kiersi laivalla eripuolilla maailmaa, koittaen löytää sopivaa asuinsijaa harjoitellen samalla magiaa isäpuoleltaan näpistämistään kirjoista, joista sai tietää myös muuta olennaista.
Hän kiersi pitkän matkaa erilaisissa paikoissa, muunmuossa subtrooppisilla alueilla jossa sai tietää epäkuolleista sikäläisen heimon poppamieheltä ja lisää magiasta. Lähdettyään sieltä pois hän matkasi hyvin pitkän matkan laivalla, sekä jalkaisin ja jäi tilapäisesti asumaan vuoristoon, sikäläisten magiantaitajien luo noin kymmeneksi vuodeksi, ja oppi yhä enemmän magiasta ja sen harjoittelemisesta. Viimein, hän matkusti 50-vuoden ikäisenä meren lähettyvillä sijaitsevaan suurkaupunkiin, nimeltä Angarth, jossa oppi enemmän nykyteknologiasta, jota ei kumminkaan täysin hyväksy.
Hän päätti viimein jäädä asumaan Angarthiin ja oppii tälläkin hetkellä enemmän paikasta ja sen asukkaista.
Trump ei ollut kovinkaan virallinen nimi Angarthissa, joten päätti, että häntä kutsuttaisiin esim. valtion arkistoissa "Turpentine Stevensoniksi".

(Hän ei koskaan isäpuolensa jälkeen, ole enää hyväksynyt vampyyrejä ja ymmärsi, ettei kovin moneen sellaiseen olisi ollenkaan luottamistakaan, sen takia hän vihaa verenimijöitä edelleen.)
----------------------------------------------------------------------------
Joo tähän tulee vielä paljon lisää asiaa, korjauksia, yms.
Kuva Trumpista tulisi myös kuva Trumpista voisi olla olennainen, mutten ole kovin hyvä piirtämään semmoista.

Sanokee epäkohdista, virheistä, ynnä muusta vaan suoraan.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa