Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Abukara Electronics

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Abukara Electronics Empty Abukara Electronics lähetetty Pe Marras 07 2014, 08:07

Paindust

Paindust
1. Mihin haet lupaa? Elikkäs koitan uudestaan saada lupaa tähän ”japanilaiseen” elektroniikkaneroon Hiroto Abukaraan tai enemmänkin sen firmaan Abukara Electronics. Hahmoni keskittyy älylaitteiden valmistamiseen mutta hän on tehnyt myös pesukoneita, mikroja sun muita. Abukara Electronics on yksi suurimmista ja tuottavimmista brändeistä koko maailmassa. Abukara Electronics on kuin Samsung. Tuotteet on tunnettu mm. erikoisominaisuuksista sekä hieman erikoisesta muotoilusta. Abukara Electronics on levinnyt ympäri maailmaa ja maailman suurin älypuhelin valmistaja.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa? Tämän hahmoni avulla voisin tuoda Angarthiin lisää työssäkäyviä ihmisiä joilla on rahaakin enemmän kuin se vaivaiset 20anglia. Siinä ”työhaastattelussa” vaadin vähän vaivannäköä ja tämän työhaastattelun voi tehdä roolipelin aulassa tai roolipelissä tulla kysymään. Toisin myös Angarthiin vähän erilaisempaa teknologiaa jonka avulla saattaisi jotkut saada vähän enemmän roolipeliä aikaiseksi. Ja vielä että tahtoisin opetella roolaamaan hahmoilla joilla on muutaki ku jotain supervoimia tai semmosia.

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi? Minun roolipelaamiseeni se ei vaikuttaisi mutta kuten ylempänä mainitsin niin kaduille tulisi varmaankin enemmän rahaa.

4. Minkälaisia tuotteet ovat? Tuotteet ovat erilaisempia kuin nykyiset puhelimet mitä meillä irlissä on. Ei ne mee rikki jos ne putoo kerran lattialle. Niitä pitää hakata kunnolla jollai lekalla. Tuotteet ovat aika edullisia.

5. Mihin/miten käytät rahasi? Tästä gibbe valitti viimeksi etten kertonut mihin käytän rahojani. Hahmoni omistaa myös hyväntekeväisyysjärjestön joka auttaa köyhiä ihmisiä. Suurimman osan rahasta Hiroto pistää hyväntekeväisyyteen koska Hiroto on erittäin erittäin ystävällinen ja jakaa mielellään omaisuutensa. Sitten jonkin verran menee ihmisten palkkoihin ja loppu mitä jää käteen nii varmaa ostaa iha normaali jutut. Ehkä hieman kalliimpi auto jne.

6. Tuotteiden heikkoudet? Tuotteet ovat alttiita viruksille, kaatuilemisille niiden monien erikoistoimintojen takia ja niihin ei ole vielä keksitty ratkaisua koska Hiroto vasta vähän aikaa sitten keksi nämä. Yleensä Abukara Electronicsin pääkonttorissa ongelmat korjataan erittäin nopeasti ja puhelimet toimii taas normaalisti. Puhelimet ovat erittäin kestäviä ja kestävät vaikka minkälaisia iskuja, vettä ja pölyä.

7. Muuta mainittavaa hahmosta? No eipä oikein ole.

8. Mitä tuotteita valmistetaan? Abukara Electronics valmistaa tuotteita joihin tarvitsee varmaan gibbeltä jonku luvan tai semmosta. Yksi tämmöinen luvan vaativa tuote on älylasit joita kehittelen vasta. Sitten on ihan perus puhelimia, läppäreitä ja tabletteja. Abukara Electronicsin uutuustuote jossa on uusinta teknologiaa on älykello. Älykelloa napauttamalla siitä tulee ilmaan sellainen isompi näyttö jota voi näpytellä ja semmoinen mitä on varmaa joissaki ihme ”agentti-elokuvissa”. Tuotteita listaan aina jonnekkin ja niiden ominaisuuksia.

Hieman lyhyt tuli mutta ihsma. Tässä vielä tahtoisin mainita että kumitin joitakin noita kysymyksiä ja pistin omia tilalle koska en tee hahmoa joka tappelee kaduilla jne. Ja sit vielä tahtoisin että GIBBETS
vastaisi tähän koska käsittääkseni hän tietää enemmän näistä ja tietää millaisia hommeleita Angarthissa voi olla.

2Abukara Electronics Empty Vs: Abukara Electronics lähetetty Pe Marras 07 2014, 08:22

Bil


Admin
Olikos muuta kuin puhelimia firmalla?

3Abukara Electronics Empty Vs: Abukara Electronics lähetetty Pe Marras 07 2014, 08:22

Paindust

Paindust
No oli. Tuossahan mainitsin että siinä on älykelloja, tablettei, tietokoneita jne.

4Abukara Electronics Empty Vs: Abukara Electronics lähetetty Pe Marras 07 2014, 13:20

Bil


Admin
Millasista rahamääristä puhutaan?

5Abukara Electronics Empty Vs: Abukara Electronics lähetetty Pe Marras 07 2014, 13:30

Paindust

Paindust
No siis gibbe varmaa päättää koska en tiiä minkälaisia rahasummia täällä niinku on.

6Abukara Electronics Empty Vs: Abukara Electronics lähetetty La Marras 08 2014, 07:48

IV

IV
Millasta työtä tää "Abukara Electronics" Tarjoaa?

7Abukara Electronics Empty Vs: Abukara Electronics lähetetty La Marras 08 2014, 08:13

Paindust

Paindust
Sitä en oo viel ihan päättäny mut ainaki jotai roudareita sun muita ainaki aluks. Ja varmaa jotai kassaneitei jos teen sen tehtaanmyymälän.

8Abukara Electronics Empty Vs: Abukara Electronics lähetetty La Marras 08 2014, 11:26

Gibbets


Admin
hyväksyin

https://angarth.palstani.com

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa