Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lykaani Hakemus

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Lykaani Hakemus Empty Lykaani Hakemus lähetetty To Marras 06 2014, 17:04

Karppinen

Karppinen
Mihin lupa? Miksi? ja muut turhuudet!: Näin lyhyesti ja ytimekkäästi haen lupaa lykaaniin (Lykantrooppiin/Ihmis-suteen/Lycanthropy joka tunnetaan myös nimellä Teriantropia) joka olisi vanhempaa sukupolvea eli 513-vuotta vanha. Hahmohan siis olisi nähnyt maailmaa ja Angarthin syntyä jo aikaisemmin kuin muut ja ehkä jopa ennemmin kapunkivaltion syntyä. Hahmo olisi tottakai vahvempi kuin '' nuori '' lykantropiaa kantava ja oletettavasti myös osaisi hallita voimiansa paremmin joihinka kuuluisi ihmis-sudeksi muuttuminen, nopeuden ja voiman rajoittelu, aistien herkentäminen tai vahvistaminen, hänellä on myös hyvin nopea '' Healing Factor '' (En muista/tiedä suomenkielistä sanaa tälle) jota hän kykenee kontrolloimaan tarpeensa mukaan arpiin ja pahempiinkin tapauksiin. Tärkein '' voima '' kuitenkin on itsensä kurissa pito varsinkin täysikuun aikaan jolloin hän on vahvimmillaan. Hänellä on pontettiaalia oppia magiaakin mutta vain vähäsen koska hänellä on hyvin pieni mana-allas jolla saisi vain tehtyä kaksi, maksimissaan kolme pientä tulipalloa ennemmin kuin pyörtyisi.

Hahmohan olisi lähestulkoon ehkä liiankin rauhallinen jopa vampyyrien seurassa koska hän on varttunut sekä kokenut ja tottakai elänyt näiden kanssa sovussa jo vuosia. Hahmo olisi siis eniten vain figuuri jolla roolipelaisin ja tarvittaessa myös kykenisin puolustamaan itseäni tai jotain hahmolleni tärkeää ihmistä, eli ei mitään pahantekoa olisi hakusessa tämän hahmon kanssa.

Tottakai hahmolla tulee olemaan heikkouksia ja vahvuuksia. Vahvuuksina on tottakai ylimaallinen nopeus sekä vahvuus ihmisyyttä kohtaan joka on yli vampyyrienkin, älykkyys, suhteet sekä hänen '' Healing Factor '' joka periaatteessa pystyy sulkemaan kaikki haavat ja lävistykset sekunneista tunteihin. Heikkouksina toimivat tottakai puhdas hopea, Wolfsbane-kasvi jonka sanotaan tappavan ihmis-suden hetkissä kosketuksen jälkeen, magia sekä tottakai vaarna sydämmestä lävitse.

Tottakai tämän hahmon hyväksyminen lisäisi minun aktiivisuuttani roolipelin sisäpuolella koska toinen hahmoni on vähäsen riippuvainen Bil:in hahmosta joka estää roolipelaustani yllättävän paljon.

Ja nytten päästään itse asiaan, hahmon nimi olisi Victor Von Bealcrest ja olisi tarinallisesti tuttuna toisen lykaanin kanssa jonka nimi on Regina Moore, he kuuluvat tai kuuluivat samaan klaaniin tai '' laumaan ''.

Kuvaus hahmosta näöllisesti ihmisenä sekä ihmis-sutena

513-vuotiaaksi hän näyttää pari-kolmekymppiseltä
-mieheltä jolla on synmetriset kasvot, hyvin vaalean-kultaiset hiukset
sekä meripihkan väriset silmät joista voi erottaa violettia hitusen.
Pituutta hänellä on 1metri ja 84senttimetriä ja omistaa semi-
hyvä kuntoisen kehon joka on tottakai vahvempi kuin
normaali ihmisellä. Hänen kehossa on arpia tottakai muutama
nuoruudesta.

Lykaani Hakemus Request___Werewolf_by_kael360
Tiedämmekin mitä kuvassa pienelle lapselle tapahtui,
Mitäs meni taputtamaan iloisena
2metristä 58senttistä Albiinoa Ihmis-sutta joka oli nälkäinen
ja kykenee puremaan metallia kuin terästäkin halki, raajoillakin tämä onnistuu.

Tässä sivussa hakisin myös samassa hakemuksessa työpaikaksi kauppaketju omistajaa että olis lisää rahaa tuhlattaavana roolipelissä kahviin tai mihkä lie virvokkeeseen niitä tulee käytettyä

2Lykaani Hakemus Empty Vs: Lykaani Hakemus lähetetty To Marras 06 2014, 17:04

Karppinen

Karppinen
Jos tarvii jotain täydennystä ,kysy

3Lykaani Hakemus Empty Vs: Lykaani Hakemus lähetetty Pe Marras 07 2014, 08:48

Gibbets


Admin
Laitan sut koeajalle.

https://angarth.palstani.com

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa