Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Elea Howell

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Elea Howell  Empty Elea Howell lähetetty Ma Marras 03 2014, 07:26

lapsivesikeitin

lapsivesikeitin
Admin
♛♛♛

Elea Howell on jo monelle Angarthin sisäpiiriläisille tuttukin näky ainakin ulkonäöllisesti, mutta kovin moni ei tämän kyseisen nuoren naisen taustasta tiedä yhtään sen enempää.

23-vuotias Elea on ihonväriltään norsunluun vaalea ja hänen hiustensa väri on myös aivan kerman vaalea. Elean oikea käsivarsi on tatuoitu olkapäästä aina ranteeseen saakka ruusuin, värikkäin kukkasin sekä merimiesaiheisin tatuoinnein kuten ankkurein. Punaiset ruusut ovat muistona hänen äidistään. Elea rakastaa yli kaiken 50-60-luvun muotia, pin-upia ja punaisia huulipunia. Hänen pukeutumistyylistään näkyy näitä vaikutteita todella paljon ja jopa tämän seikan takia häntä on monesti kutsuttu kalenteritytöksi. Ruumiinmuodoiltaan Elea on siro, mutta omistaa naisellisen ja ihanteellisen tiimalasivyötärön, silikoonitäytettä saaneet rinnat ja pitkät sääret jotka ovat lähes aina esillä, välillä hivenen mauttomastikkin. Pahoista tavoistaan naisella on jo pitkään ollut tupakointi, säännöllisen epäsäännöllinen alkoholin suurkulutus sekä liian monien kenkäparien omistaminen.

Päällepäin ei voisi uskoa miten kurjista oloista Elea on lähtöisin sillä hänellä on juuri nyt käsissään kaikki josta hän olisi vain nuorempana voinut haaveilla päiväunissaan. Yltiöpäisesti rahaa sekä rikas, rakastava mies joka hellii hänet lahjoineen vielä jokin kaunis päivä pilalle.

Ongelmat alkoivat niin kuin missä tahansakin tavallisessa perheessä Elean täytettyä 17 vuotta. Nuorena tyttösenä niin kuin osa hänen ikätovereistaan oli Elea kovin rajoja uhmaava, temperamenttinen sekä kapinahenkinen nuori esimerkiksi koulun käyntinsä suhteen. Lieneekö huonona esimerkkinä hänelle ollut kymmenen vuotta vanhempi isoveli, Nathaniel. Myös vanhempaa veljeä ei kiinnostanut koulunkäynti vaan paremminkin kaikki laiton mitä vain saattoikin tehdä välttääkseen koulun käymisensä. Kaikki tämä paisui kuitenkin kuin puuro kattilassa kun Elean äiti kuoli. Kuoleman syynä oli jo pitkälle edennyt keuhkosyöpä. Shokki sekä suru ajoivat etenkin Elean kuin hänen isäukkonsa huonommalle tielle entisestään ja ongelmat kasaantuivat perheen harteille. Isäukko alkoi pitää enemmän viinapullostaan huolta kuin omasta tyttärestään, joka viimein kyllästyi katsomaan sivusta isänsä alkoholiongelmaa ja muutti kotoaan varattomana kadulle. Koulussa Elea viihtyi yhä harvemmin ja harvemmin kunnes hän lopetti senkin mokoman käymisen.
Vapaa-ajallaan hän liikkui yhä tiiviimmin isoveljensä huonossa kaveripiirinsä, nukkui yönsä siellä missä oli suojaisaa ja näpisti jopa taskurahaa. Kurja kierre jatkui monta kuukautta, jopa vuodenkin päiviä eikä edellä mainitut olleet niitä pahempia mihin Elea näppinsä oli tahrinut mukaan. Hänelle oli muodostumassa perin vahva riippuvuus huumausaineisiin joita hänen isoveljensä Nathaniel aikoinaan välitti pienoisia määriä ympäri kaupunkia, laittomasti tietenkin. Rahasta ei ollut juurikaan tietoa muuta kuin varastamisen merkeissä ja nuorestä iästään huolimatta Elea oli aina ollut niin kovin nätti ja sievä tyttö niin kasvonpiirteineen kuin kehonkieleltään. Tämä herätti todella paljon huomiota varsinkin setäihmisiltä joiden kanssa Elea alkoi pian vehdata itseään myyden ja siitä rahaa saaden. Kaikki lähti yhdestä vanhemmasta, Eleaan tykästyneestä miehestä ja pian hän toimi jo miltein koko päiväisenä ilotyttönä jopa viidelle muulle samana päivänä. He saivat katon päänsä päälle mutta olot eivät olleet mieltä ylentävät kun hänet ja monta muuta tyttöä ajettiin kadulle joka ilta ennen kymmentä norkoilemaan baarien edustalle ja siitä ajat ovatkin muuttuneet rutkasti.

Juuri tässä samaisessa ilotytön työssään Elea tutustui Henry Jenkinsiin aivan vain ensin työnsä puolesta. Henry pyöritti itse sutenöörin virkaansa ja halusi Eleaan kiinnyttyään tytön omaan työyhteisöönsä johon Elea suostui jahkailematta. Heidän yölliset tapaamisensa eivät jääneet pariin vaivattomaan kertaan vaan Elea huomasi nauttivansa yhä enemmän vanhemman miehen seurasta ja päinvastoin. Ennen kuin he ehtivät huomata oli heidän välilleen - ikäerostaan huolimatta ehtinyt syntyä suhdetta.

Nykyään tämä pariskunta asuu saman katon alla yhdessä Angarthin loistokkaimpien kerrostalojen kattohuoneistossa. Elea on onnellisempi kuin koskaan saatuaan elämäänsä miehen joka saa hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi ja rakastetuksi. Temperamenttiselta luonteeltaan ei nainen ole nuoruusajoiltaan paljoakaan muuttunut, hänestä on toki tullut iän myötä fiksumpi, mutta kärkäskielisyys ei koskaan häviä hänen luonteestaan.


♛♛♛

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa