Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Jack Nahle, Gargoili

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Jack Nahle, Gargoili Empty Jack Nahle, Gargoili lähetetty Ma Marras 03 2014, 06:33

Nefas

Nefas
Veikkaan, että hakemus meni päin persettä.. Mutta ei kai siinä mikään.


1. Haen lupaa Gargoiliin, jonka nimi on Jack Nahle ja hän on n. 137-vuotias. Hänen ammattinaan on Huumediilaus, Palkkamurhaajan/-soturin pestit ja erityisissä tilanteissa myös henkivartijana oleminen. Hän myös kuulee kaikenlaista, kun tekee töitään, ja näin voi myydä tietoa rahasta. Jack on kovan luokan kristitty, joten hän voi vapaa-ajallaan jahdata epäpyhiä olentoja, jos sattuu niistä kuulemaan. Hän on hieman erilaisempi kuin muut gargoilit, koska Jackilla ei ole siipiä, häntää tai pitkää kaulaa, mutta hänen naamansa muistuttaa örkkipatsasta.

2. Ei minulla niin ikään semmoista hirveätä perustelua siihen, miksi minun pitäisi saada lupa.. Mutta pidän hahmon voimista, ideasta ja haluaisin kyllä roolata tällä enemmän kuin normaalilla kioskierkillä. No jaa, vähän oli tultu pari juttua otettua jostakin, mutta pidän gargoilien laajasta voimavalikoimasta, koska minun ei tartte lisätä paljoa. Heikkouksiakin löytyy jotenkuten. On kivaa nähdä vähän, minkälainen on hahmo, joka ei käytä magiaa (Ellei tota demoninkarkotus- juttua lasketa mukaan, mutta sitä ei voi varmaan laskea magiaksi tietyllä tasolla).

3. Hahmoni voi olla mukana jossakin tärkeässä assasinaatiossa, mutta ei paljoa muuta. Hän ei ole sen verta tärkeä, että olisi joku maailmaa mullistava, mutta hän voi olla mukana jossakin tärkeässä, kuten mainitsin. Ja joo, hänet voi myös palkata tappamaan epäpyhiä olentoja. Hän ei ole kauhean empaattinen hahmo, mutta jos joku käyttää ominaisuuksiaan tai voimiaan väärin, hän voi ihan hyvin puuttua asiaan.

4. Miekkonen on mahdottoman hyvä lähi- ja kaukotaistelija, ja oppinut käyttämään taisteluissaan mm. Tikareita ja kahta FTN-90'ä. Hänellä on myös hyvä muisti, minkä avulla hän muistaa melkeinpä kaikki taistelutekniikkansa. Hän on siis hyvä lähi- ja kaukotaisteluissa, kunhan Jack näkee tai kuulee vastustajansa.

5. Ei ole oleellinen asia, koska hahmoni ei käytä magiaa.

6. Jack Nahlen kivikroppaa ei voi korjata, joten jos hän menettää käden, se on menetetty iäksi (Ellei käytetä vahvaa magiaa käden korjaamiseksi). Tämän lisäksi hän on hieman heikompi auringonvalossa, mutta pitkä tummanharmaa kaapu, huppu ja huivi auttavat asiaa. Vaikka tuli yleisellä skaalalla (lieskat, tulipallot, pienet tuliaallot, jne) eivät tehoa, hyvin suuri kuumuuden jatkuva vaihtelu voi rasittaa hänen kivikehoaan, ja ehkä jopa rikkoa sen. Vaikka hänellä on eräänlainen immuniteetti psyykkisille voimille, melkeinpä kaikki muut taiat toimivat häneen.

7. Hänellä on gargoilina immuniteetti myrkyille ja sairauksille. Hänen ei tarvitse hengittää, joten hän voi kävellä tiheässä ilmassa, veden alla tai myrkkykaasun keskellä vaivatta. Tämän lisäksi hänellä on yli-luonnollinen voimakkuus, nopeus, kestävyys ja aistit. Kuten muutkin gargoilit, hänellä on tiettyjä immuniteetteja psyykkisiä voimia vastaan; Illuusiot ja ajatustenluku häneen ei tehoa. Hänellä on myös kaksi tavallista FTN-90'stä, joihin on tavallisia luoteja ja hopealuoteja eri lippaissa (Molempiin lippoihin menee 19 luotia). Jackilla on myös omatekoiset tikarit, joista toinen on tehty 50% rautaa vahvemmasta metalliseoksesta ja toinen on hopeaa, kahlattu pyhässä vedessä ja terään kaiverrettu risti (epäpyhien tappamiseen, kuten vampyyrien ja ihmissusien). Tämän kaiken lisäksi hänellä on rautahanskat, jotka on samasta metallista kuin ensimmäinen tikari, pitkä tummanharmaa kaapu, jossa on myös huppu ja huivi, ja demonien karkottamiseen erikoistunut kirja (Ei sisällä karkoitusmekanismia vahvoille tai muinaisdemoneille). Mielialaltaan hän voi vaikuttaa jokerilta, mutta on yleensä käytännöllinen, asiallinen ja nopea asioissaan. Miekkonen ei pidä hitaista ihmisistä, vaan haluaa yleensä kaiken nopeasti alta tai sanottua asiansa heti.


Hahmoni siis on aikalailla supernaturalista tullut gargoilimetsästäjä. Eli joo Very Happy. Toivottavasti tähän saan luvan, koska en jaksa keksiä enempää uusia hahmoja. About kymmenen tai sinne päin yli meni minimisanojen kannalta. Minua kiinnostaa tämä hahmo, joten pidän hakemuksen tällä. Jos jokin mättää tai haluatte, että kerron jostakin kohtaa hieman lisää, niin huikatkaa vain.

2Jack Nahle, Gargoili Empty Vs: Jack Nahle, Gargoili lähetetty Ma Marras 03 2014, 07:20

Olememnon

Olememnon
Hyväksytään kolmen päivän koeajalla. Tällä hetkellä hahmo kuulostaa melko voittamattomalta, joten toivoisin että miettisit hahmosi puolustuskykyjä ja heikkouksia vielä vähän ei-niin-hyviksi. Noitten voimakkuuksien alentamisen lisäksi, hopeakamoihin ja aseisiin tarvii erilliset luvat. Eikä siinä vielä kaikki, vampyyrien/muiden epäpyhien olentojen tappaminen on Angarthissa laitonta.

Angarth ei ole taisteluroolipeli ja selkeästi pelkästään taisteluihin ja tappamiseen erikoistuneita hahmoja ei suositella eikä yleensä hyväksytäkkään. Lupa voidaan kuitenkin hyväksyä, jos keksit hahmollesi muutakin käyttöä kuin pelkästään muiden metsästämisen.

3Jack Nahle, Gargoili Empty Vs: Jack Nahle, Gargoili lähetetty Ma Marras 03 2014, 08:57

Nefas

Nefas
Njoo, sori toi mun hakemuksen vajaavaisuus ja ajatusmaailma.

4Jack Nahle, Gargoili Empty Vs: Jack Nahle, Gargoili lähetetty La Marras 08 2014, 07:22

Nefas

Nefas
Vaihan tän jutun sillein, että en ota Gargoilin lupaa, vaan pistän luvan yhteen Enkeli-hahmoon. En odota edes teidän suostumusta tähän, vaan alan toimia hakemuksen kanssa.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa