Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF Empty Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF lähetetty Su Marras 02 2014, 10:49

Karppinen

Karppinen1. Mihin haet lupaa?

Haen lupaa magian ja teknologian tuotokseen jolla ei ole nimeä ( nimetään vasta ostaessa ), tämä tuotos on palvelia tai ase. Tämän tuotoksen keho on tehty kovista rautaseoksista johonka on sotkettu magiaa tarpeeksi tehdäkseen tästä muodottoman, lähestulkoon vetisen joka antaa hahmon muuttua siksi minkä on nähnyt, ulkoa päin. Tähän pätee myös massan koon muuttaminen. Hahmohan on sinänsä vain objekti ja tekee tästä vain epäreilun jos käyttäjä ( roolipelissä omistaja ) haluaa tehdä tästä aseen.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?

Tämä kyseinen hahmo tuntuisi hyvältä roolipelata ( testannut päässä miten tekisin sen jne ) ja on ylipäätään hyvin kiinnostava hahmo minulle.

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?

Oletettavasti toisi minua lisää roolipelaamaan vapaa-ajalla ja saisi minut roolipelaamaan ehkä jopa tosissaan kyseisellä hahmolla.

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?

Henkilö on automaattisesti oppiva ohjelmistoinnin takia ja tämän avulla oppinut nyrkkeilyä sekä vapaataistelua hyvin vähäsen mutta tarpeeksi pärjätäkseen sekä väistääkseen hyvin vakavat vammat. Ohjelmistoon kuuluu myös oppiminen nopeasti.
Koska hahmo on muodoton tämä kykenee muuttamaan ruumiin osiansa teräviksi objekteiksi tai jopa irrottamaan pienen osan itsestänsä hyvin suurella paineella tuhon tekemiseksi.

5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy? (kosk. maageja)

----

6. Hahmosi heikkoudet?

Selvästikkin heikkouksina toimii yleisimmät; HYVIN kuumat olosuhteet, suuri määrä kosteutta tai vettä koska hänhän on osittain kone, magiallakin kun on osansa hahmon kanssa tämä kyetään helpostikkin tuhoamaan jopa perus magialla koska hän on vain periaatteessa immuuni fyysiselle kosketukselle kuten mainittu viimeteksteissä, eli perusmuotoinenkin magia on tuhoisaa hänelle. Tottakai tähän henkilöön pystyy istuttamaan viiruksen jos hänet saadaan asioihin joka tuhoisi hänet sisäisesti, magnetismikin toimii vähäsen.

7. Muuta mainittavaa hahmosta? (tausta jne...)


Tausta ja Tarina tulossa


2Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF Empty Vs: Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF lähetetty Ma Marras 03 2014, 06:23

Bil


Admin
Tiukka koeaika. Hahmon omistaja selviää illalla pidettävässä huutokauppa -eventissä

3Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF Empty Vs: Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF lähetetty Ma Marras 03 2014, 06:24

Karppinen

Karppinen
Alrait

4Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF Empty Vs: Teknologian sekä Magian lapsi myytävänä. TBF lähetetty Ke Marras 05 2014, 16:48

Karppinen

Karppinen
Hahmohan siis on myyty jo hahmolle Bil, yllättäen.
Ei kysellä vaikka ei tekis mielikään.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa