Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri Empty Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri lähetetty Pe Loka 31 2014, 05:39

Nefas

Nefas
1. Haen lupaa muinaisvampyyriin, jonka nimi on Kráhem LaQuer. Hän on ollut kehissä n. 1000-vuotta, mikä tekee hänestä kokeneen vampyyrin ja hyvin voimakkaankin. Tämä kyseinen muinaisvampyyri ei osaa magiaa missään muodossa, mutta käyttää aseita, joissa on vähän onyxiä ja hopeaa. Hän on oppinut lähi- ja kaukotaistelun tekniikat aseilla ja ilman, koska hänellä on ollut ne 1000 vuotta aikaa harjoitella. Tämän lisäksi hän on kerännyt bisnestä, mikä tekee hänestä rikkaan; Kráhem on nykyään yksi vaikutusvaltaisimmista miehistä Angarthissa. Hänellä on osakkeita lukuisissa asekaupoissa, kuten FO Piisonissa ja Grayson & Lorcanissa. Moni hänen käyttämä ase on oikeastaan näiltä asekaupoilta.

2. En pyydä lupaa mihinkään erityiseen tilaisuuteen, vaan pysyväksi luvaksi, koska pidän vampyyreistä, jotka (toisin kuin Twilightissa) ovat hyvin vahvoja (Googlatkaa Alucard). Hahmoni on normaaleja vampyyrejä, ellei jopa muinaisvampyyrejäkin vahvempi, koska moni muinaisvampyyri keskittyy verimagian hallintaan, mihin Kráhemilla ei ole kiinnostusta. Muutenkin en osaa / halua / jaksa roolata tavallisella erkillä, vaan olen sitä mieltä, että tunnetulla hahmolla olisi hauskempaa pelata.

3. No jaa, riippuu mitä tarkoitetaan roolipelaamisellani. Muiden ropeen se varmaan vaikuttaa aika paljon, koska hahmonihan on tärkeä tekijä, vaikkakin hän työskentelee sivulla (Hänestä ei ole mitään näkyvää kuvaa yhteiskunnalle, mutta alamaailmassa hänet tunnetaan nimellä Mr. Inmortui oikein hyvin.).

4. Kuten sanoin, hahmoni on muinaisvampyyri, jolla ei ole mielenkiintoa harjoittaa verimagiaa.. Mikä tekee kyseisestä vampyyristä kokeneemman ja vahvemman lähitaistelijan ja aseiden käyttäjän kuin muista muinaisvampyyreistä (Ei isolla skaalalla, mutta tajuatte kaiketi pointtini). Hänellä on eräänlainen immuniteetti mm. Psyykkisille kyvyille (Vain vahvat maagit [Vahvat 3. - 5. Tasoiset] voivat lukea hänen ajatuksensa tai luoda illuusioita.), Myrkyille (ellei siinä ole hurjaa määrää hopeaa), aseille (ellei ase ole pyhä tai tehty hopeasta) ja auringonvalolle (auringonvalo heikentää Kráhemia huomattavasti vain kovassa helteessä, mikä on tuskin mahdollista Angarthissa).

5. Skippaan numeron 5, koska hahmolleni se ei ole olennainen asia.

6. No, hahmoni heikkouksia on mm. Hopea ja pyhät esineet. Hän heikentyy huomattavasti kovassa auringonpaisteessa, eli helteessä (n. 27 celsius-asteesta ylöspäin). Vahvat 3. - 5. tasoiset maagit voivat lukea tämän muinaisvampyyrin ajatuksia, luoda illuusioita ja muutenkin käyttää psyykkisiä voimia häneen. Hän ei ole immuuni elementtitaioille, vaikka yliluonnollisen nopea parantuminen estää häntä vahingoittumasta vakavasti tai pysyvästi.

7. Hänellä on tilaustyönä tehdyt FTN-90, joiden rekyyliä nostamalla on saatu enemmän voimaa, tilaustyönä tehdyt hopealuodit (7% Onyxiä) ja kaksi kävelykeppiä (Toisen pää on pääkalloteemainen ja toisen pää on lohikäärmeen pääksi muotoiltu), joissa on piilomiekat. Piilomiekat saa pienellä (voimaa vaativalla) mekanismilla esiin, mistä ei ole Kráhemille ongelmaa. Jotta häntä itseään ei satuta kyseiset aseet, hänellä on silkkihanskat melkeinpä kokoajan päällä. Kyseisiin silkkihanskoihin on ns. Pakotettu epäpyhä merkki kämmenten kohdalle. Kráhemilla voi olla väkeä, jotka ovat joko hänen puremiaan vampyyrejä tai palkattuja maageja/palkkamurhaajia. Miekkoselle työskentelevät maagit lisäävät luoteihin pyhää vettä ja palkkamurhaajat kaivertavat ristit ja asentavat luodit lippaisiin.Lupahakemuksessa on n. 420 sanaa. Tiedän, että tämä ei ole hyvä hakemus, mutta lupaan panostaa jatkossa, katson nyt vain, mitä saan aikaseksi tällä hakemuksella. Suostun taipumaan joissakin asioissa, mutta jos lopputulos ei miellytä ylläpitäjiä tai minua, hakemus voidaan pistää hylätyksi saman tien. Kyllähän tämä hahmo aika overpower on, mutta I don't give a fuck. Ja jos jollakin ilmeellä saan tähän miellyttävän luvan, haluaisin sitten roolata sillä kunnon porukassa, koska aulamarttailu ei sovi minulle (Selittää varmaan sen, miksi käyn vain vähän väliä katsomassa, onko jengi ropessa).

2Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri Empty Vs: Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri lähetetty Pe Loka 31 2014, 09:28

Olememnon

Olememnon
Juuuu, eiiiiiii. Ei mee läpi. Palaappa ensin takasin maanpinnalle ja kehittele sitten itelles uus hahmo, jookos? Basketball

Hylätty.

3Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri Empty Vs: Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri lähetetty Su Marras 02 2014, 05:51

Nefas

Nefas
Ennenkuin "kehittelen" uuden hahmon, onko minulla yhtään mahista saada (Ehkäpä jopa muinais)vampyyriin lupaa?

4Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri Empty Vs: Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri lähetetty Su Marras 02 2014, 07:07

Olememnon

Olememnon
No siis, nyt on tullu vähän niinku tän roolipelin vampyyri-limiitti vastaan ja ei mielellään hyväksyttäis uusia vampyyreja ellei oo jotain tosi hyvää syytä. Siispä suosittelisin kehittelemään sitä uutta hahmoa.

5Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri Empty Vs: Kráhem LaQuer, Muinaisvampyyri lähetetty Su Marras 02 2014, 07:08

Nefas

Nefas
Tämä selvä.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa