Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Henry Jenkins

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Henry Jenkins Empty Henry Jenkins lähetetty Ti Loka 28 2014, 10:53

raato

raato
Henry Jenkins 6a6f4e11-16f9-4a67-8b4d-a8ee7ea2e6af_zpsfe376d1f

"Alkoholisti on alkoholisti, vaikka kännäisi shampanjalla."

Henry Jenkins on 56-vuotias paladri-isän ja ihmisnaisen puoliverinen jälkeläinen, joka on parikymmentä vuotta ollut osana Angarthin eliitin seurapiirejä. Henry on aikuisikänsä aikana omistanut lukuisia eri yökerhoja, joista viimeisimpänä Vaticanin ja The Eclipsen. Isänsä tavoin hän on myös yökerhojen lisäksi pyörittänyt sivutoimisena työnään pienimuotoista, mutta kukoistavaa ihmiskauppaa prostituution muodossa. Äärimmäisen karismaattinen mies on yleisesti pidetty henkilö ja tunnettu kalliiden bileiden järjestäjänä muille arvovaltaisille ja rikkaille. Rankasti juhliminen ei ole iän myötä Henryllä vähentänyt, lähinnä vain muuttanut muotoaan törkeästi luksuksellisemmaksi. Muutama vuosi takaperin edesmenneen isäukon perintö ja omalla painollaan rullaavat bisnekset ovat taanneet Henrylle sen, ettei hänen ole tarvinnut huolehtia taloudellisista seikoista käytännössä koskaan.

Vaikka Henry pitääkin ulkonäöstään keskimääräistä paremmin huolta, pitkäaikaisella laajan kavalkadin päihteiden viihdekäyttämisellä on ollut veronsa. 183-senttinen mies on laiha ja hänen silmiensä alla on tummat varjot. Sukunsa miesten tavoin Henry on harmaantunut jo joitain vuosia sitten täysin. Miehellä on raudanharmaat, huolella hoidetut hieman hartiamittaa pidemmät hiukset. Kaiken muun ohella Henryn vaatemakukin on kallis, vaikka sitä ei ensimmäisenä uskoisi. Fuksia ja violetti näkyvät usein miehen vaatteissa, hän suosii räätäleitä ja laadukkaita materiaaleja pukeutumisessaan ja kultaisista sormuksista ei ole pulaa Henryn hoikissa sormissa.

Jenkinsiä voisi ulkopuolinen kuvailla itsetietoiseksi ja -riittoiseksi, oman arvonsa tuntevaksi persoonaksi. Henry on sosiaalisesti älykäs ja hänen taipumuksensa voittaa ihmiset puolelleen sukupuolesta riippumatta ei ole hävinnyt iän myötä. Miehen impulsiivisesta persoonasta saattaa kertoa jotain hänen viimeisin tempauksensa. Vaticanin jouduttua kaartin raidaamaksi ja Henryn menetettyä baarinsa ja saatua selväsanaisen, vaihtoehtoja tarjoamattoman ilmoituksen laittomien bisnesten jatkumisen kieltämisestä, Henry sai tarpeekseen myös isänsä näkyvästä perinnöstä. Yhden humalaisen illan ja turhautumisen jälkeen mies hoiti ajan plastiikkakirurgille ja hankkiutui eroon tummanharmaista siivistään. Puoliverisenä hänen siivillään ei koskaan ollut käytännön funktiota ja ne olivat olleet lähinnä vain esteettinen - ja tiellä oleva - piirre. Symbolinen ele isänsä ja ammattinsa kieltämisestä osoittautui kuitenkin turhaksi, kun hänet raahattiin väkisin takaisin alalle.

Henry syntyi aviottomana äpäränä sutenööri-isänsä ja erään tämän tytöistä vahinkolapseksi. Asiasta ei tehty suurempaa numeroa, kun klubien takahuoneissa juoksenteli siivekäs poikalapsi. Huolimatta ankarasta ja kapeakatsanteisesta isästään, Henrystä kasvoi herkkä ja karismaattinen persoona. Vaikka hän elikin naisten ympäröimänä lapsuutensa ja nuoruutensa, suhde vastakkaiseen sukupuoleen jäi ohueksi ja epämääräisen vääristyneeksi. Henryn ollessa kolmenkymmenen, vastuu synkästä perheyrityksestä nostettiin hänen harteilleen. Silloin kuusissakymmenissä ollut vanhempi Jenkins jättäytyi alalta ja vetäytyi viettämään rauhallisempaa elämää pois kaupungin keskustasta. Vuosien varrella Henryn asema kasvoi ja vakiintui ja miehestä tuli tunnekylmyyteen taipuvaista isäänsä suositumpi ja pidetympi persoona. Yleensä Henryn näennäisen hallitsevassa asemassa olevat persoonat pyrkivät politiikkaan ja muihin johtoasemiin, mutta hedonistisena miehenä Jenkins ei koskaan ollut piitannut kuin omista bisneksistään ja taloudellisesta pärjäämisestään.

Vasten kaikkia todennäköisyyksiä vuosi sitten eräs uusi Henryn alainen vei mieheltä jalat alta. Vain hieman yli kahdenkymmenen oleva nuori nainen pääsi hyvin nopeasti Jenkinsin suosikkitytön asemaan, eikä Henry mustasukkaisena ja omistushaluisena ihmisenä enää alle puolen vuoden jälkeen päästänyt Elea Howellia olemaan osana bisneksiä. Henry on hukuttanut alusta lähtien Elean toistaan kalliimpiin lahjoihin, eikä naisella ollut enää pulaa tai puutetta mistään. Tänä päivänä kolmenkymmenen vuoden ikäeroinen pariskunta on Eclipsessä tuttu näky juomassa ja viihtymässä. Paheksujat paheksuvat ja kateelliset puhuvat, mutta kumpaakaan ei suoranaisesti kiinnosta muiden mielipiteet.

"Sinä olet irstas vanha mies, Jenkins."
"Tiedän sen. Kiitos, sire."

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa