Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Kaartin aseet

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Kaartin aseet Empty Kaartin aseet lähetetty Pe Loka 24 2014, 05:49

Gibbets


Admin
Tässä pieni lista kaartin käyttämistä aseista, joita myös muut ns. viranomaiset käyttävät jos ovat jollain tavalla kytköksissä kaartiin.


Kaartin aseet Arp-2_10

ARP-2, on Grayson & Lorcanin valmistama huipputehokas viranomaispistooli. Aseen kapasiteetti on 20 patruunaa, ja se on täysin itselataava, sekä muunneltavissa mm. vaimentimella ja punapistetähtäimellä. ARP-2 korvasi aiemman NJP-678:sen viranomaiskäytössä muutama vuosi sitten. Tällä hetkellä se on harvakseltaan käytetty, mutta kuitenkin markkinoiden tarkimmaksi luokiteltu kevyt käsiase.
ARP-2 patruunat on suunniteltu läpäisemään luodinkestävät pinnat jopa 250m päästä.
ARP-2 löytyy miltei jokaisen kaartilaisen varustevyöltä.


Kaartin aseet Fp-4910

FP-49 on toinen pääasiallinen ase, mitä kevyen luokan kaartilaiset käyttävät yhdessä ARP-2 kanssa. He eivät kanna asetta jatkuvasti mukanaan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, mutta aseita löytyy partioautoista aina vähintään viisi kappaletta.
FP-49 on tulivoimaisesti tehokkaampi kuin entinen HAC, jopa 1000 laukauksella minuutissa. Ase on varustettu tähtäimellä, mutta siihen on lisättävissä myös muita lisävarusteita. Valmistaja on FO Plison.


Kaartin aseet Grayso10

Grayson & Lorcanin XR6 on raskaan luokan kaartilaisen kantama rynnäkkökivääri. Se on automaattisesti lataava, ja valittiin viralliseksi rynnäkkökivääriksi toimivuutensa ansiosta. XR6 on nimittäin suunniteltu toimimaan jokaisessa olosuhteessa, se ei jumiudu mudassa tai lumessa ja aseella voi ampua jopa veden alla.
XR6 vetää 36 luotia per lipas.


Tarkkuuskivääri ja haulikko:
Muut aseet
https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa