Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Kutakuinkin perusvampyyri...

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Kutakuinkin perusvampyyri... Empty Kutakuinkin perusvampyyri... lähetetty To Loka 23 2014, 08:51

Lad


1. Mihin haet lupaa?
Haen lupaa vampyyriin, ainoana poikkeuksena olisi inhinmillinen ajattelutapa ja silmien värin vaihtuminen verenjanon iskiessä; tummanruskeista ( ilman kirkasta valoa näyttävät mustilta ) kirkkaanpunaiseen. Myös vampyyrin vammojen parantuminen olisi harvinaisen nopeaa normaaliin vampyyrin verrattuna. Vampyyri kulkee nimellä Tobias ''Tobi'' Lecter.

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?
Haluan vain hahmoni jota olen suunnitellut pitkään ja muutamin väliajoin näin tänäpäivinä Angarthiin.

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?
Luvan saaminen vaikuttaisi aktiivisuuteeni roolipelissä ja sen sisällä, koska saadessani luvan saan inspiraatiota roolipelata kyseisellä hahmolla.

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?
Ei kehnot, mutta eivät mitkään maailman parhaatkaan. Yleensä haluaa välttää väkivaltaa, mutta sitä kohdatessaan osaa voimansiirtoa; käyttää vastustajan voimaa itseään kohtaan tai poispäin, toisinsanoen itsepuolustusta. Mutta kun verenjano yllättää, taikka vampyyri näkee väkivaltaa, hän käyttää voimansiirtoa täysin vastustajaan, luoden ''countereita'' jos tilanne sallii. Muuten liikkuu eläimellisesti taistelun aikana taipuen helposti nelinkontin tilanteen tullen käyttäen käsiään ja jalkojaan. Kun vampyyri itse heittäytyy väkivaltaiseksi, on hyvin maaninen taistelun aikana, yrittäen jopa kiduttaa uhriaan. Tähän liittyvät vampyyrin omat fetissit ja mielijohteet, joista enemmän alempana.

5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy? (kosk. maageja)
Ei ole maagi eikä osaa magiaa.

6. Hahmosi heikkoudet?
Inhinmillinen ajattelykyky, eettinen ajattelu ja empatia = Tavallaan ei pystyisi tappamaan ihmistä, ellei olisi kuolemaisillaan verenjanoon. Ottaa uhrikseen vain kriminaaleja jos jäävät vampyyrin silmissä kiinni, myös huoria, mutta on näitä kohtaan paljon seksuaalisempi.

7. Muuta mainittavaa hahmosta? (tausta jne...)
Tobi on ulkonäöltään normaali nuori. Hän on työssäkäyvä olento, joka ei tee muulloin kuin omaistensa ja yksin ollessaan normaalista poikeavia tekoja. Tobi peittää muiden ilmoilla normaalia poikkeavia tekojaan ainoastaan maski kasvoillaan; http://gyazo.com/2fe430d051feacf7697f838181fec34c ( Harvemmin pitää tuota pannan näköistä osaa maskissaan, joka asetetaan toisen silmän päälle, mutta sitä tulee nähtyä joskus)

Ulkomuoto: n. 180-190cm pitkä vitivalkohiuksinen ja kapeakasvoinen hieman pojahtava mies ( Ulkomuodollista ikää sen 18-20v ). Hän on suhkot normaalipainoinen keholtaan, mutta raajat ovat atleettisen oloiset ja näköiset. Kantaa mukanaan yleisin mustaa t-paidan tapaista paitaa, leveähköä ja hyvin väljää sellaista, jonka kaulus on korotettu ja sen pystyy nostamaan hupuksi, vaikka ei siltä näyttäisi alkuunkaan. Myös hänellä on tummanpunaiset bikers-tyyliset farkut, polvissa ollen muovista pintaa jonka alla on hieman pehmustetta. Oikean säären kohdalla on solkimaisia yksityiskohtia. Tobilla on myös mustat huopaiset pitkävartiset kengät, jotka piilottavat hieman farkkuja sisäänsä.

Luonto: Tobi on hyvin ystävällinen ja haluaa aina auttaa. Hänellä on omia kiintymyksiään ihmisrotuun ja pitää heitä ylpeänä lajina, itseään haukkuen aliarvoiseksi loiseksi. Hän ei tosin tuo mietteitään esille muidenkuin ihmisystäviensä kanssa, joita on tosi vähän.
Tobilla on myös fetissi verta ja kipua kohtaa; masokismi. Hänellä on tapa leikkiä uhrinsa verellä heidän vielä tajuissa ollessaan ja ikäänkuin kiihottuu kipua kohdatessaan ja sitä luodessaan. Hän ei pysty pysäyttämään luontoaan tuon tapaisten konfliktien ja väkivaltatilanteiden kohdatessa, mutta tuntee itsensä säälittäväksi ja myös katkeroituu itseään kohtaan tilanteen rauhottoiuduttua. ( Ja jos Angarthissa on vampyyreille kohdistuvia huumaavia aineita sun muita, hän on yleensä kuvioissa mukana, nauttiana Wink ).

muuta; En välitä vampyyrin iästä kovinkaan paljoa, ei ole nuori vampyrii mutta ei vanhakaan, sellainen keskiverto.

Vastaan mielelläni kysymyksiin, ja odotankin niitä! Ja jos hakemukseni tulee hylätyksi, pyydän, että perustelette kattavalla palautteella parantaakseni luvanhakemistaitoja.

2Kutakuinkin perusvampyyri... Empty Vs: Kutakuinkin perusvampyyri... lähetetty To Loka 23 2014, 08:54

pubsu the relentless

pubsu the relentless
ai hannibal

3Kutakuinkin perusvampyyri... Empty Vs: Kutakuinkin perusvampyyri... lähetetty To Loka 23 2014, 10:47

Olememnon

Olememnon
Elks sulla pitäis periaatteessa olla jo inspiraatiota pelata tolla hahmolla ja sen takii haluut pelata kyseisellä hahmolla, eikä noin päin että inspiraatio tulee vasta hahmonsaannin jälkeen?

Mä jään lisäks kaipaamaan lisää perusteluja tuohon, miks siun pitäis saada just tämä lupa?

4Kutakuinkin perusvampyyri... Empty Vs: Kutakuinkin perusvampyyri... lähetetty To Loka 23 2014, 11:29

Lad


Tommi, tavallaan sitä on ollut jo, mutta tuli nyt tuossa muodossa :/
Ja Bil antoi luvan tähän hahmoon Palmin puolella kunhan pyysi olla riehumatta ymsyms. Jotenka painetaanko villasella vai vastaanko silti sinulle?

5Kutakuinkin perusvampyyri... Empty Vs: Kutakuinkin perusvampyyri... lähetetty Pe Loka 24 2014, 10:58

Olememnon

Olememnon
Jooo, siis Bilhän näistä yleensä on vastassa joten on toi hyväksytty

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa