Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Kumooja, Hysteria Lavasque

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Kumooja, Hysteria Lavasque Empty Kumooja, Hysteria Lavasque lähetetty Pe Loka 17 2014, 15:20

Jerry


1. Tason 5. kumous/tyhjyysmagiaan hahmolle Hysteria Lavasque. Hahmoni on Chronolockinen hahmo joka elää ajan ja avaruuden ulkopuolella sekä että muissa maailmoissa. Koska hän on Chronolocki, hänellä on oma maailmansa joka on nykyisen maailman peilikuva, ilman olentoja.

2. Tämä olisi ensimmäinen luvanvarainen hahmo uuteen Angarthiin minulle. Yleensä tiedän mihin pyrin hakea lupaa ja missä raja menee. Sitäpaitsi maineeni Angarthissa on OP-hemmo, joten miksei pyrkiä maineeni mukaisesti?

3. Tuskinpa mitenkään. Tietenkin enemmän aggressiivisesti jos muita aggressiivisiä pelaajia löytyy. Muuten, roolipelailisin kuin normaali ihminen ilman muuta skenaarioita.

4. Ehkä kiinnostavin osio lupahakemuksessa. Hahmoni siis osaa manipuloida tyhjyyttä / kumousta. Tähän osastoon kuuluu parisen asiaa ; Hysteria pystyy luomaan Negatiivisen alueen, manipuloimaan tyhjyyttä, manipuloimaan etäisyyttä ja manipuloimaan olemassaoloa. Menen läpi jokaista kykyä.

Negatiivinen alue. Hysteria voi luoda alueen, jossa asiat muuttuu normaalista tilasta. Tämä alue vaikuttaa olenoihin, maahan ja esineihin. Luottelo parista asioista jotka muuttuvat alueessa ;
Painovoima
Kuolemattomat muuttuvat kuolevaiseksi
Muuttaa yliluonnolliset voimat muuttuvat voimattomaksi
Kumota toisten magia / manavirtaukset

Tyhjyyden manipuloiminen. Miten Tyhjyyttä voi manipuloida? Hysteria pystyy manaamaan mustan pallon käteensä joka näyttää olevan musta-aukko ja heittää tämän pallon kohti olentoa / esinettä ja se alkaa hitaasti katoa. Jos osuu olentoon, niin vain pieni pala alkaa kadota ruumiista tuskallisesti.

Manipuloimaan etäisyyttä. Hysteria pystyy manipuloimaan kuinka kaukana esineet ovat toisistaan, riippumatta esineen ympäristöö. Esimerkiksi Hysteria voi luoda kaksi esinettä koskemaan toisiaan eri puolilla huonetta, ilman että esineet liikkuvat.

Olemassaolon manipulointi. On olemassa kaksi olemassaoloa. Fyysinen ja mentaalinen olemassaolo. Hysteria taas pystyy manipuloimaan kumpaakin.
Hysteria on täysin pyyhkitty olemassaolosta, ja kun hän purkaa loitsunsa, kaikki jäljet hänestä on poistettu historiasta, ajasta, avaruudesta, muistista ja todellisuudesta. Fyysiset todisteet, kuten valokuvat ja nimilistat eivät palvele minkäänlaista muistutusta Hysteriasta, koska ihmiset yksinkertaisesti uskovat hänen olevan joku ketä he eivät tunnista. Tietenkin, hän itse pystyy valitsemaan kuka muistaa hänet ja kuka ei.

5. Luoettelo ;
Negatiivinen alue ; 15m_x_15m 60minuuttia tai 30m_x_30m 30minuuttia etc.
Tyhjyyden manipulointi ; Pystyy hävittämään 100dm3 alueen
Etäisyyden manipulointi ; Pystyy hävittämään kilometrin etäisyyden
Olemassaolon manipulointi ; Tässä ei ole rajaa. Hahmoni on Chronolock rodusta joten pystyy manipuloimaan tätä niin paljon kun haluaa.
HUOM. HUOM. Tämä siis ei pyri Angarthin sisäpuolella kiitos manasieppaajat.

6. Kun olen kirjottanut tämmöstä on teille ehkä ilmiselvää että hahmollani ei ole heikkouksia. Väärin. Tämä magia on varmaan vaarallisin magia käyttää, sillä se voi poistaa itse käyttäjän. Hänen muistinsa, hänen olemassaolon kokonaan etc. Sitäpaitsi nopeat yksilöt psytyy nopeasti knock-outtamaan hahmoni ennenkuin hän aktivoi negatiivisen alueen.

7. Hahmoni on mysteerinen yksilö, ja pyrkii mustaan pörssiin. Hän ei ole pahamielinen eikä tapa syyttä. Eniten hän haamuilee Angarthissa ja hankkii tietoa kapinallisille jotka pyrkisivät vallankumoukseen.

Thumbs up (Y) Embarassed

2Kumooja, Hysteria Lavasque Empty Vs: Kumooja, Hysteria Lavasque lähetetty La Loka 18 2014, 12:42

Gibbets


Admin
Hylätty.
Duh.

https://angarth.palstani.com

3Kumooja, Hysteria Lavasque Empty Vs: Kumooja, Hysteria Lavasque lähetetty La Joulu 06 2014, 03:10

Nefas

Nefas
Nyt kun katon tätä hahmoa, mun hahmot näyttää pörröisiltä sisäkissoilta.

4Kumooja, Hysteria Lavasque Empty Vs: Kumooja, Hysteria Lavasque lähetetty La Joulu 06 2014, 07:42

Jp9025

Jp9025
Kisu kisuu ... EI EI EI SE ON KILOMETRIN ISO LOHIKÄÄRME !

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa