Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Anouk Véronique Blanchett

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Anouk Véronique Blanchett Empty Anouk Véronique Blanchett lähetetty Ke Loka 15 2014, 08:35

Utena

Utena
Tulipa rumaa ja korutonta tekstiä. No, ihan sama. Uskaltaudun julkaisemaan tän silti.

NIMI: Anouk Véronique Blanchett
IKÄ: 18
ROTU: Ihminen
SKPL: Nainen

LUONNE: Anouk on useimmiten melko negatiivinen. Hän ei usko tulevaisuuden tuovan hänelle mitään hyvää, ja ajattelee nykyhetkessäkin enemmän asioita, jotka ovat huonosti kuin niitä jotka ovat hyvin.
Siitä huolimatta tyttö on melko sisukas, ja halutessaan oikeasti jotain tuntuu saavan tahtonsa lähes aina läpi.

Anouk on valmis tekemään kompromisseja, ja itselleen mitättömissä asioissa antaa muille sananvallan. Hän on huono tekemään päätöksiä, joten jättää sen monesti muiden harteille.

Anouk viihtyy parhaiten yksin ja sosiaaliset suhteet ovat hänelle melko kuluttavia. Ihmiset, joiden seurassa hän todella viihtyy voidaan laskea yhden käden sormilla.

Anouk ei ole ollut koskaan sosiaalinen, ja myös häntä voisi kuvailla hiljaiseksi, maailmantuskaa potevaksi runoilijasieluksi. Hän on ehdottomasti introvertti, ja on hyvin epäluuloinen muita ihmisiä kohtaan.

Anoukilla ei ole juurikaan ystäviä, mutta tulee silti toimeen koulussa muiden ihmisten kanssa. Siitä huolimatta tyttö tapaa olla koulussakin suurimman osan ajasta yksin omasta tahdostaan.

Anouk pelkää impulsiivisia ja ailahtelevaisia ihmisiä. Hän viihtyy parhaiten helposti luettavien ja tasapainoisten henkilöiden ympärillä, mutta jostain syystä tuntuu keräävän puoleensa täysin päinvastaisen luonteen omaavia ihmisiä.

Anouk osaa olla melko luontevasti vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa, ja kokee olonsa jollain tavoin helpommaksi miesseurassa. Hän ei ole kovin tyttömäinen, joten muiden naisten meikki-, vaate- ja parisuhdekeskustelut tuntuvat hänestä kiusallisilta.

Anouk on toivoton romantikko vailla sitoutumiskammoa. Hän ei ihastu helposti, ja rakastuu vielä vaikeammin kehenkään.

Oikeassa seurassa tyttö saattaa olla joskus jopa puhelias, mutta useimmiten hän pysyttelee hiljaa kuunnellen ja tarkkaillen muita sivusta. Anoukin huumorintaju on melko musta, eikä hän aina ymmärrä muiden vitsejä.

Anoukilla tuntuu olevan loputtomasti kysymyksiä hänelle läheisille ihmisille. "Mikä on lempikukkasi?" "Mitä jos on olemassa rinnakkaistodellisuuksia?" "Oletko koskaan syönyt sushia?" Hän on aivan liian utelias, ja haluaisi tietää aina jotain uutta. Anouk on todella kiinnostunut yliluonnollisista asioista, ja tutustuisi mielellään kaupungin olentoihin.

Anouk on hyvä kuuntelija, mutta ei uskaltaudu itse avautumaan muille. Hän on jokseenkin vainoharhainen ja pelkää tulevansa petetyksi. Siitä huolimatta hän on luotettava, eikä missään nimessä paljastaisi muiden salaisuuksia eteenpäin.

Anoukin on vaikea käsitellä tunteitaan. Hän ei osaa itkeä tai näyttää tunteitaan ulospäin, joten pahaa oloa kerääntyy usein hänen sisälleen. Anouk on kuin tikittävä aikapommi, sillä hän saattaa murtua lähes missä tilanteessa hyvänsä. Tosin sitä tapahtuu todella harvoin, tälläkin hetkellä tyttö on tyytyväisempi elämäänsä kuin ikinä. Anouk käsittelee tunteitaan piirtämällä ja maalaamalla, ja kaunis jälki on vuosien harjoittelun tulosta. Hän pitää kaikkein eniten eläinten piirtämisestä, ja naisenalun pieni yksiö on täynnä vanhoja luonnoksia ja valmiita töitä.

Anouk on nöyrä, mutta hän on terveellä tavalla itsekäs.

Tyttö pitää lähes pakkomielteisen oloisesti päiväkirjaa kaikista tapahtumista, ja pitää kirjaansa kuin omana raamattunaan. Hänellä on kotonaan arkullinen täynnä vanhoja, täynnä olevia kirjoja. Arkku on lukittu, ja Anouk kantaa kaulassaan sen suurta avainta. Hän ei lue koskaan vanhoja kirjoituksiaan, eikä tiedä edes itse miksi säästää niitä, mutta jokaisella kirjalla on tunnearvoa.

Anoukilla ei ole mitään diagnosoituja sairauksia, mutta oireet viittaavat siihen, että hänellä olisi jonkinasteinen masennus. Hänen mielestään elämä on poikkeuksetta kurjaa, mutta siitä huolimatta haluaa pysytellä hengissä.

Tytöllä on hyvä keskittymiskyky, ja hän pystyy uppoutumaan lähes mihin vaan missä vaan. Anouk rakastaa lukemista, ja jollain tavalla pitää koulunkäynnistä oppiessaan lisää uusia asioita. Hän on hyvä historiassa ja uskonnossa, mutta ei ymmärrä juuri mitään matematiikan päälle.

Anouk on eläinrakas, mutta hänellä ei ole itsellään lemmikkiä. Hän pystyy hädintuskin ruokkimaan itsensä tukien avulla, eikä hänellä olisi aikaa olla eläimelle seuraksi.
Hänellä ei ole TV:tä, mutta omistaa kannettavan tietokoneen, jonka ääressä kuluu paljon aikaa. Anoukilla ei ole älypuhelinta, sillä hän ei koe tarvitsevansa sellaista. Eihän kukaan muutenkaan ota häneen yhteyttä.

ULKÖNÄKÖ: Anoukilla on smaragdinvihreät ja kirkkaat, hieman pelokkaan näköiset suuret silmät. Hänellä on huono näkö, eikä hän halua käyttää laseja, joten pitää kaiken aikaa silmissään piilolinssejä.

Tytön hiukset ovat polkkamalliin leikatut ja yönmustat, ja ne laskeutuvat noin viisi senttiä korvien alapuolelle. Hänellä on luonnostaan suklaanruskeat hiukset, mutta päätti joitain vuosia sitten värjätä ne mustiksi. Anouk ei voisi enää kuvitella itseään minkään muun värisillä hiuksilla. Hänellä on suora otsatukka, ja paksut hiukset.

Anoukin kasvot ovat sirot, mutta niissä on havaittavissa vielä hieman lapsenpyöreyttä. Hänen huulensa ovat usein maalattu joko mustiksi tai kirkkaanpunaisiksi. Hänen nenänsä on pienehkö, ja poskia täplittävät pisamat joita tyttö yrittää epätoivoisesti peittää meikkivoiteella. Hän ei meikkaa kovin raskaasti, ja käyttää arkimeikissään vain meikkivoidetta, puuteria, eyelineriä ja ripsiväriä.

Hän viihtyy parhaiten sisällä, ja käy ulkona auringon laskettua, koska ei pidä kiireisen kaupungin hälinästä. Siitä syystä Anoukin iho on hieman liiankin kalpea.

Anoukin kunto ei ole maailman parasta luokkaa, sillä mukavuudenhaluinen tyttö ei välitä liikunnasta juuri lainkaan. Hänellä on todella vähän lihaksia ja fyysistä voimaa.

Pituudeltaan Anouk on hieman päälle 160 senttimetriä, ja hän on rakeenteeltaan melko siro. Hän tiedostaa oman kokonsa, eikä hänellä ole lainkaan ongelmia syömisen kanssa.

Anouk pukeutuu goottivaikutteisesti, ja hänen päällään ei näe mitään muuta väriä kuin lempiväriään mustaa punaisen baskerin lisäksi. Hän käyttää usein ihonmyötäisiä vaatteita ja siveellisten ihmisten mittapuulla liian lyhyitä hameita. Hänellä on jalassaan lähes poikkeuksetta korkokengät.

Anouk ei käy usein ostoksilla, koska ei pidä kaupungissa käymisestä ellei se ole pakollista. Hän ei seuraa muotia, vaan pukeutuu oman tyylinsä ja mielensä mukaisesti.

Anoukilla ei ole lävistyksiä korvareikien lisäksi, ja pitää kyntensä lyhyinä, usein mustaksi maalattuina.

ASEMA/TITTELI: Siviili, opiskelija

TAIDOT: Anouk ei omaa taistelutaitoja, mutta kuten ylempänä on mainittu, hän on taiteellinen. Tyttö on hyvä piirtämään, maalaamaan ja kirjoittamaan, ja nauttii lukemisesta.

TAUSTA: Anoukin perhesuhteet ovat äärimmäisen tulehtuneet. Hän tulee äitinsä kanssa toimeen jotenkuten, mutta ei voi sietää isäänsä. Tytön ollessa pieni hänen isänsä oli kaiken aikaa töissä, eikä viettänyt lainkaan aikaa perheensä kanssa, sillä kaikki vapaa-aika kului baarissa istuen. Hänen isänsä on puoliksi ranskalainen, ja Anouk on perinyt sukunimensä häneltä. Anouk Véronique oli hänen äitinsä hieman kummallinen ehdotus nimeksi, mutta tyttö ei vaihtaisi sitä mistään hinnasta.

Anoukin lapsuus ei ollut ylitsepääsemättömän onneton, mutta hänellä ei ollut edes lapsena ystäviä. Tyttö vietti paljon aikaansa isovanhemmillaan, mutta hänen ollessaan hieman päälle 15-vuotias, molemmat heistä menehtyivät lyhyen ajan sisällä. Anouk tunsi itsensä jo pienenä, alle kouluikäisenä erilaiseksi kuin muut. Häntä ei kiinnostanut leikkiminen tai samat asiat mistä muut ikäisensä pitivät, ja äärimmäisen ujon ja aran lapsen oli hankala olla muiden seurassa. Tyttö olisi vielä siihen aikaan kipeästi kaivannut ystäviä, mutta ei osannut tehdä niitä heikkojen sosiaalisten taitojensa vuoksi.

Alakoulussa Anouk oli yksinäinen, mutta solminut joitain suhteita ikätovereidensa kanssa. Silti hän tunsi olonsa ulkopuoliseksi, ja viimeistään yläkouluun siirtyessään päätti omasta tahdostaan eristäytyä muista. Niihin aikoihin ihmisnuori oli masentuneempi kuin koskaan. Itsemurha kävi useita kertoja mielessä niiden kolmen vuoden aikana, mutta Anouk ei lähtenyt koskaan tekemään mitään asian eteen. Lähes kaikki aika kului koulun parissa, ja saatuaan kotitehtävät tehdyksi tyttö saattoi maata sängyssä kattoa tuijottaen koko loppupäivän. Hänellä ei ollut mitään tulevaisuudensuunnitelmia, ja uskoi elämänsä olevan yhtä ikävää niin pitkään kunnes uskaltaisi viimein päättää sen.

Tietämättä mitä tulevaisuudeltaan halusi, Anouk siirtyi iltalukioon. Hän muutti pois vanhempiensa luota yksiöön Angarthin keskustaan, ja yhtäkkiä nuoren naisen elämä alkoi tuntumaan muutoksen myötä huomattavasti helpommalta. Hän viihtyi lukiossaan, ja alkoi viettämään iltoja ulkona toivoen tapaavansa joitain yliluonnollisia olentoja saadakseen jotain jännitystä muuten niin harmaaseen elämäänsä.

Anouk on harmissaan siitä, mutta hän on toistaiseksi tavannut pikaisesti vain yhden lykantroopin. Siitä huolimatta tyttö jaksaa vieläkin käydä aktiivisesti ulkona sen toivossa, että tapaisi viimein jonkun, joka tulisi muuttamaan hänen elämänsä tai huonossa tapauksessa päättämään sen.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa