Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Langennet enkelit

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Langennet enkelit Empty Langennet enkelit lähetetty Su Elo 10 2014, 10:57

Gibbets


Admin
Langenneet enkelit ovat aikoinaan valtakunnastaan ulos potkittuja, kostonhimoisia, katkeria ja voimakkaita arkkienkeleitä joiden vartalo on puoliksi hengen ja puoliksi ihmisen. He ovat aikoinaan olleet pyhiä, mutta lankeamisen jälkeen menettäneet kaiken siihen liittyvän. Näiden enkelien siivet ovat yleensä pikimustia ja likaisen näköisiä - toisin kuin vielä siivosti käyttäyvillä veljillään ja heidän pyhä auransa on muuttunut pimeäksi auraksi, joka vetää vertoja voimakkaimmille demoneille. Luonnollisesti tämä aura saa tietyt rodut voimaan pahoin tai on jopa vaarallista näille. Aivan kuten arkkienkelienkin. Näitä rotuja ovat muun muuassa ihmiset ja haltiat.
Langenneet enkelit ovat joko täysin maallistuneita, vaikkakin lentokyvyllisiä, raukkoja tai sitten pystyvät kulkemaan tämän maailman ja helvetin, rinnakkaistodellisuuksien väliä.

Heidän voimansa ovat kutakuinkin samankaltaiset kuin arkkienkeleillä, mutta valkoisen magian tilalla on musta magia. Langenneet enkelit kykenevät manipuloimaan mieliä, riippuen vastapuolen henkisten muurien voimakkuudesta ja ovat muutenkin suoraan verrattavissa demoneihin pienine eroineen.

Ulkonäöltään langenneet ovat aivan yhtä kauniita ja virheettömiä sekä pitkiä kuin arkkienkelitkin, mutta heidän silmänsä ovat muuttuneet mustiksi tai harmaiksi. Yleensä myös hiukset vaihtavat väriä tummempaan.

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa