Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Ohjeet lupahakemuksen tekoon

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Ohjeet lupahakemuksen tekoon Empty Ohjeet lupahakemuksen tekoon lähetetty Su Elo 10 2014, 08:40

Gibbets


Admin
Hae lupaa hahmoon, taitoon, asiaan tai esineeseen tämän ohjeen avulla. Muistisääntö on, että kaikki tavallisesta poikkeava ja "mahtavampi" on miltei poikkeuksetta luvanvaraista ja mitä enemmän tiedämme hahmosta, sitä todennäköisemmin se hyväksytään.

Hakemuksen minimipituus on 355 sanaa, ja alla oleviin kysymyksiin täytyy vastata mahdollisimman kattavasti:1. Mihin haet lupaa?

2. Miksi sinun pitäisi saada lupa?

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on?

5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy? (kosk. maageja)

6. Hahmosi heikkoudet?

7. Muuta mainittavaa hahmosta? (tausta jne...)

Muista suhteellisen selvä kielioppi.

Voit tehdä lupahakemuksen 48h välein.

Tehdessäsi hakemuksen, luot uuden topicin, etkä kirjoita tähän.

Suunnittele hahmo huolella ennen kuin haet lupaa.

Vältä itsesi toistamista, ja itsestäänselvien perusteluiden käyttämistä tai lupahakemus tullaan hylkäämään.
Hakemus hylätään myös jos on ilmiselvää, että haet lupaa ainoastaan omaa egoa pönkittääksesi ja taistellaksesi paremmin.

355 sanan minimiin ei lasketa mukaan tekstiin liitettyjä kysymyksiä ylläpidolle, tai aiheesta irronnaisia loppupuheita. Ainoastaan sinun hahmoosi liittyvä kertomus.

https://angarth.palstani.com

2Ohjeet lupahakemuksen tekoon Empty Vs: Ohjeet lupahakemuksen tekoon lähetetty Ti Elo 12 2014, 10:46

Gibbets


AdminMAGIAHAKEMUKSET


Hakiessasi lupaa johonkin magianalaan lue ensin tämän kuvaus tarkasti läpi, ja jos on kysyttävää niin kysy ihmeessä lisätietoja.
Hakemusta kirjoittaessa huomioi, että pelkkä lupa tiettyyn magianalaan oikeuttaa hahmon taidot tämän magian hallinnassa ainoastaan 1. tason heikkoon maagiin. Eli suomeksi sanottuna noviisiin. Jos haluat hahmostasi samalla 2, 3, tai 4.tason maagin niin joudut ilmoittamaan tästä erikseen otsikossa ja/tai tekstissä.
Maagit ja magia- kategorian "yleistä magiasta" kohdasta löydät listaukset näistä ja lyhyet selitykset.
Huomaa että 5. tason maagi, eli arkkimaagi, on täysin oma hahmoluokkansa eikä sitä voi kuin teknisesti verrata 1, 2, 3 ja 4. tason maageihin.

Esim.
"Hakemus 2. tason riimumaagiin"

Huomattavan vahvoihin maageihin lupaa hakiessa tarvitaan todella hyvin perusteltu hakemus tai jonkinlainen roolipelinäyte.

https://angarth.palstani.com

3Ohjeet lupahakemuksen tekoon Empty Ammattihakemukset! lähetetty Ke Loka 15 2014, 10:19

Gibbets


Admin
Haluat siis hahmollesi ammatin tätä halpamaisempaa polkua pitkin? Se käy. Periaatteessa voit liittää ammattitoiveen toisen hahmon hakemuksen sekaan, tai sitten tehdä täysin erikseen hakemuksen nimellä

"Hakemus ammattiin: xxx"

https://angarth.palstani.com

4Ohjeet lupahakemuksen tekoon Empty Vs: Ohjeet lupahakemuksen tekoon lähetetty Pe Loka 31 2014, 13:32

Olememnon

Olememnon
OBS! NB! HUOM!
Muutamia vinkkejä hakemuksen tekoon:

Ole itsevarma.
Usko siihen, että juuri TÄMÄ hahmo/ominaisuus/tmv olisi hyvä lisä roolipeliimme. Älä ajattele "Mä nyt ajattelin hakee tätä ja kokeilla oisko mulla mitenkään mahollista saaha jotain tällasta..." Kirjoita hakemuksesi itsevarmasti, vetämättä kuitenkaan jonne-tasolle.

Ole erilainen.
Kerro selvästi miksi juuri SINUN pitäisi saada tämä hakemus, mikä tekee hakemastasi asiasta erikoisen?
Angarthissa on jo kymmenen vampyyria, joten miksi muka sinne pitäisi saada vielä yksi lisää? Mitä hahmosi voi tarjota sellaista, mitä muut eivät? Erottaudu muista hakemuksista eduksesi.

Ole selkeä.
Älä toista kymmentä kertaa hahmosi historiaa tai hänen heikkouksiaan. Me osataan lukea ne ihan ensimmäiselläkin kerralla. Ilmaise asiasi selkeästi ja turhia kiertelemättä. Muista kuitenkin perustella kaikki väitteesi ja haluamasi asiat hyvin ja huolitellusti.

Ole perillä hahmostasi.
Suunnittele hahmosi huolella ennen kuin haet sille lupaa. Kuvittele mieleesi hahmosi ulkonäkö, hänen historiaa ja mitä hän tekee. Onko vampyyrisi lihajalostamon teurastaja vai kirjastonhoitaja? Tekeekö magiaa taitava kääpiösi mekaanikon hommia työkseen vai onko hän kirjailija?
On hienoa että on erityislaatuisia ja erilaisia hahmoja, mutta muista että nekin elävät normaalia elämää Angarthissa. Eivät kaikki ole palkkatappajia ja taistele kaartia vastaan joka ilta kahvilassa. Uskon ja tiedän kyllä, että on paljon 'coolimpaa' ja mielenkiintoisempaa pelata hahmolla, jolla on dramaattinen lapsuus ja joka kostaa sitä nyt Angarthi hallitukselle, mutta entä jos kokeilisit toisenlaista hahmoa? Niin sanotusti 'normaaleistakin' hahmoista voi tehdä mielenkiintoisia. Onko kauppiaallasi perhettä, tekeekö hän kaikki rikkeensä perheensä vuoksi? Entä kahvilassa illat noruva naisesi, onko hän kirjailija, jolla on luovuuden puute ja joka yrittää hakea ympäröivästä kaupungista inspiraatiota? Luokaa arkisia yksityiskohtia ja piirteitä erikoisiin hahmoihinne.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa