Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Muinaisdemonit

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Muinaisdemonit Empty Muinaisdemonit lähetetty Pe Loka 24 2014, 12:53

Gibbets


Admin


Kuten nimestäkin jo voi päätellä muinaisdemonit ovat niitä muinaisimpia, vanhimpia ja ennen kaikkea vahvimpia henkiolentoja, mitä demoniulottovuudella on "tarjottavanaan."
Muinaisdemonit ovat tuhansia vuosia sitten syntyneitä, ja heillä on kyky matkustaa oman ulottovuutensa ja maailman välisen kuilun ylitse omilla voimillaan. Perusdemoni tarvitsisi tähän ulkopuolista apua, mutta muinaisdemoni luo kulkusiltansa yksin ja pystyy liikkumaan maallisessa maailmassa ilman fyysistä ruumista - varjoihin kadoten.

Muinaisdemoni saalistaa itselleen mieluisen isäntäkehon, kesti se kuinka monta päivää tahansa, ja ei anna valitulle uhrille aikaa saatika mahdollisuutta puolustautua. Henki niin sanotusti valtaa ruumiin väkisin, mutta riivattu voi säilyttää oman persoonansa ja tietoisuutensa jopa vuosien ajan. Demoni kuitenkin pyrkii ohjaamaan ihmistä, eikä oikeastaan anna tämän tehdä itsenäisiä päätöksiä.
Päälle päin muinaisdemonin riivaama, yleensä miespuolinen, ihminen voikin olla naurettavan ystävällinen ja kiltti jos uhrin oma luonne tämän sallii. Tavallisesti demoneille ominainen pahuus ja kierous nimittäin kytkeytyy välittömästi päälle riivauksen jälkeen.

Siirtyessään fyysiseen ruumiiseen muinaisdemonit saavat mittavat lihasvoimat - huolimatta isäntäkehon ruumiinrakenteesta - ja mittelevät tässä jopa arkkienkelien tasolla. Muinaisdemoni taitaa myös mustan magian, jonka käyttäminen isäntäkehossa helpottuu huomattavasti. Tämä demoni pystyy myös muuttamaan omaa olemustaan haluamalla tavalla, ja naamioitumaan vaikka täysin eri henkilöksi jos tarve vaatii mutta muodonmuutos vaatii paljon manaa mikäli sen tahtoo olevan täydellinen.
Kuten muutkin demonit, muinaisdemonit ovat herkkiä pyhyydelle (vaikka se ei hengenvaarallista olekaan kuin vasta taisteluissa hyödynnettynä) ja tietynlaiselle magialle, mitä enkelit osaavat luonnostaan.

Aivan niin kuin kaikkien henkimaailmasta tulleiden kohdalla, myös muinaisdemoni on sikäli kuolematon että tätä ei voi surmata täydellisesti kuin omassa ulottovuudessaan. Fyysisen ruumiin tuhoaminenkin on astetta hankalampaa kuin perusdemonin kohdalla.

https://angarth.palstani.com

2Muinaisdemonit Empty Vs: Muinaisdemonit lähetetty Ti Loka 28 2014, 21:29

Firetruck

Firetruck
Pakko kysyä et miten muinaisdemoni ottaa isäntäkehonsa haltuun, kelailin et voisin pyytää lupaa ja kaapata jonkun kivan hahmon, esimerkiks hengan arkkitehdin tai raadon henry jenkinsin xD

3Muinaisdemonit Empty Vs: Muinaisdemonit lähetetty Ti Loka 28 2014, 22:31

raato

raato
Firetruck kirjoitti:Pakko kysyä et miten muinaisdemoni ottaa isäntäkehonsa haltuun, kelailin et voisin pyytää lupaa ja kaapata jonkun kivan hahmon, esimerkiks hengan arkkitehdin tai raadon henry jenkinsin xD

Kiitos kivan hahmon imartelusta, mutta on äärimmäisen epäkohteliasta viedä muu kuin npc-hahmo demonille astiaksi.

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa