Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lucius Fontani Antonius

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Lucius Fontani Antonius Empty Lucius Fontani Antonius lähetetty Ke Loka 22 2014, 09:55

Paindust

Paindust
1. Mihin haet lupaa? Haen lupaa mahtavaan ja ”kuolemattomaan” Lichiin! Jokaiselle teistä tulee mieleen kysymys : ”mikä Lich?”. Noh. Antakaas kun satusetä kertoo. Lich ei ole lisko vaan ihminen tai joku muu elävä olento tai oli. Lich on siirtänyt sielunsa johonkin esineeseen tavoitellakseen kuolemattomuutta. Lich on siis epäkuollut mutta ei mikään zombi. Taino onhan lich kuin zombi mutta sillä on äly tallella. Ja niin kauan kuin se esine pysyy ehjänä missä se sielu on nii Lichiä ei voi tappaa. Lich on siis kuolematon epäkuollut jonka voi kuitenkin tappaa jos tuhoaa sen esineen.  Taino ei se oo ihan tavallinen epäkuollut eli sitä ei oo herätetty kuolleista vaan tää on gibben sanoin ”voldemort”. Mutta täl ei oo mitään satoja hirnyrkkejä ympäri kylää vaan vain YKSI! Tällä kertaa minun lichini esine (johon sielu on vangittu)  on yksinkertainen koru tämän kaulassa. Muistutan kuitenkin että harvat tietävät Lichistä ja vielä harvemmat vielä että se sielu on korussa joten ei kukaan vaa voi tulla sellai ”*tuhosi tuon korun ja tappoi toisen*” vaan hänen pitää ensin selvittää mittä se on. Lichini on jo tuhat ja sata vuotta vanha ja taitaa tähän menessä 4. tason sähkömagian ja 4. tason illuusiomagiaan.

2. Miksi minun pitäisi saada lupa? Tässä vaiheessa monella käy mielessä hypätä yli ja kirjoittaa alapuolelle ”liian op” mutta antakaa pienelle pojalle mahdollisuus. Kukaan ei ole seppä syntyessään ja jokaisen on aloitettava jostakin ja jokaisen on edettävä ”urallaan”. Tämä hahmo on vahva, erikoinen ja uusi jonka avulla kehityn varmasti roolipelaamisessa. Tekin olette joskus olleet 12 vuotiaita joka ei osannut kunnolla roolata ja te harjoittelitte vahvemmilla ja vahvemmilla hahmoilla kovempaa ja kovempaa. Minä pyrin juuri tähän jos vain saisin tämän luvan. Niin ja vanha hahmoni on vankilassa käsittääkseni loppu ikänsä ja en viitti tehä mitään väliaikaista örkkiä tonne kaduille hillumaan.

3. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi? Kai nyt vanhat miehet (robbe, tommi ja gibbe) tahtoo et pienestä pojasta kasvaa sitten hyvä roolipelaaja ku oon vanhempi? Ei vaikuta siihen et "roolaisin varmaankin enemmän jos saisin luvan" koska minulla on tietokoneella aikarajoituskset Wink

4. Millaiset taistelutaidot hahmollasi on? Eli hahmoni ei omista terä- tai tuliaseita. Vain ja ainoastaan magiansa. Magiat ovat kummatkin 4. tason tämän pitkän iän takia.

Sähkömagia : Tällä taidolla hahmoni satuttaa fyysisesti ja tekee kaiken fyysisesti. Hahmoni voi luoda magian avulla voimakkaita sinisiä salamoita ja sinisiä sähköpalloja. Lucius voi myös tehdä muutakin kuten tainnuttaa ihmisiä jne. Hahmoni on käyttänyt enemmän sähkömagiaa kuin illuusiomagiaa ja sähkössä vahvempi.

Illuusiomagia : Tämä onkin vähän erikoisempi magia kuin tuo sähkö. Tässä magianalassa hahmoni voi sekoittaa ihmisten ja muiden eliöiden aisteja sekä luoda harhakuvia mm. sumentaa näön hetkeksi ja nähdä kaiken kahtena. Mutta muistetaan että nämä ovat vain väliaikaisia ja useimmiten kestävät 10 sekuntia mutta joskus pitemmän tai vähemmän aikaa. Eli perus illuusiot mitä ihminen oikeassakin elämässä kokea mutta nämä aiheuttaa jokin ihminen. Voimakkaimmillaan Lucius voi jopa sekoittaa ihmisten mielet kokonaan mutta vain väliaikaisesti tai luoda voimakkaita tunteita. Tämä kuitenkin harvinaista koska siihen tarvitsee valtavasti manaa.

Näitä magioita Lucius on opiskellut koko ikänsä kirjoista ja ihmisiltä. Vaikka hän onkin vanha, niin hän ei ole arkkimaagi koska ei tahdo arkkimaagiksi ainakaan vielä. Lucius on viisas mies ja tahtoo tietää magioista kaiken ennenkuin siirtyy asteen ylemmäksi. Nyt vasta Lucius tietää osan näistä magioista. Nyt tässä vaiheessa moni ajattelee että kierrän kaduilla tappamassa viattomia ihmisiä mutta ei. Tahtoisin luoda ystävyyssuhteen kanslerin kanssa ja olla hänen kanssaan hyvä ystävä. Lucius on erittäin erittäin ystävällinen vanha mies.

5. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy? Lucius pystyy luoda pari salamaa ja pari salamapalloa tai sitten sekoittaa kerran jonkun aistit ja yksi salama. Periaatteessa 2-5 loitsua ja hänen pitää kerätä manaa. Pyörtyä hän ei voi koska manavarasto on suuri ja loitsut vievät sen verran manaa että jos hän pyörtyisi jonkun loitsun teosta, hän ei voi tehdä sitä.

6. Hahmosi heikkoudet? Hahmollani on vahva mieli mutta kroppa on heikko. Hänen luunsa ovat heikot joten ne voi helposti katkaista mutta hahmoa ei voi tappaa. Jos kuitenkin joku onnistuu polttamaan, paloittelemaan jne. hahmoni, niin sitten Lucius syntyy uudestaan johonkin paikkaan. Eipä oikeastaan muita heikkouksia ole. Magialle Luciuksella ei ole mitenkään parempaa vastustuskykyä vaan toisinpäin. Hahmoni on jo vanha joten ei oikein tykkää tapella veitsillä, miekoilla ja aseilla tai sellasilla vaan magialla mutta vaikka hän on vanha hän on erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa

7. Muuta mainittavaa hahmosta/historia? Lucius Fontani Antonius on hyvin vaha nimi ja niin on itse hahmonikin. Hän syntyi ihmisenä tuhat sata vuotta sitten pieneen kylään lumen ja kuusien keskellä. Hahmoni syntyi siis pohjoisessa. Lucius on opetettu kestämään erilaisia olosuhteita ja tilanteita. Hänen äitinsä oli suurikokoinen kuten hänen isänsäkin. Lucius ui mielellään jäisessä meressä katsellen erilaisia eläimiä pinnan alla. Eräänä päivänä Lucius karkasi kotoaan yhden laivan mukana ja päätyi tuntemattomalle malle. Samalla mantereella johon Lucius astui, sijaitsi Angarth. Lucius kulki laivan miehistön kanssa monta päivää yhteen kylään joka oli vain lyhyen matkan päässä Angarthista. Lucius asui pari vuotta siinä pienessä kylässä kunnes hän eräänä päivänä vaelsi Angarthiin. Angarthissa hän osasi jo hiukan magiaa jota hän opiskeli pohjoisessa, sähkömagiaa. Illuusiomagiaa hän opiskeli Angarthissa ja 50-vuotiaana hän vangitsi sielunsa kauniiseen koruun jossa oli pala meripihkaa. Taino se sielu on siinä meripihkassa. Nämä loput tuhat vuotta Lucius on opiskellut magiaa ja kierrellyt ympäriinsä.

Vähän tarkennusta Lichistä, voimista ja muusta eli tiivistelmä.  Lichit ovat eläviä kuolleita joiden sielu on vangittu johonkin esineeseen. Lichit näyttävät joko ihmisiltä tai sitten luurangoilta. Minun Lucius on ihmisen näköinen. Kun he vangitsevat sielunsa johongin esineeseen, he muuttuvat kuolemattomiksi. Tai ainakin siihen asti kunnes se esine tuhotaan. Lichit ovat usein voimakkaita maageja ja jotkut voivat jopa muuttaa muotoaan mutta Lucius ei moiseen muodonmuutokseen pysty. Lichejä voi verrata zombeihin mutta heillä on kuitenkin äly tallella. Vahvimmat Lichit voivat osata myös nekromaniaa mutta tähänkään Lucius ei pysty. Lichit voivat taitaa mitä tahansa magiaa ihan kuten ihmiset mutta ovat vain hieman voimakkaampia tässä. Lichit voivat elää vaikka kuinka vanhaksi kunnes niiden sielu tuhotaan ja sen jälkeen itse hahmo.

Noni saatana! Sain tän tehtyä ja eihän siihe menny ku monta tuntia! Pää ja perse kipee ku joutunu tuijottaa pimeässä huoneessa kirkasta näyttöä. Eli pojjat hyväksykääs tää! Ja vielä muistutukseksi että kukaan ei ole seppä syntyessään. Tämäkin on erittäin epäselvä hakemus ja Bil varmaa taas kyselee ja saa ja pitääki kysellä. Kiitos kaikille jotka jaksoivat tämän lukea ja vielä muistutan että en murhaa tällä melkeinpä yhtään ihmisiä ja tappeluissakin mielummin vain vahingoitan.Viimeinen muokkaaja, Paindust pvm To Loka 23 2014, 04:27, muokattu 1 kertaa

2Lucius Fontani Antonius Empty Vs: Lucius Fontani Antonius lähetetty Ke Loka 22 2014, 10:10

Gibbets


Admin
Koeaika 2pv.

https://angarth.palstani.com

3Lucius Fontani Antonius Empty Vs: Lucius Fontani Antonius lähetetty Pe Loka 24 2014, 05:23

Gibbets


Admin
Hyväksytty lopullisesti

https://angarth.palstani.com

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa