Angarth
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Angarth

Snowhotellissa toimivan kaupunkifantasiaroolipelin foorumit


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Spesiaalirodut*

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Spesiaalirodut* Empty Spesiaalirodut* lähetetty Ke Loka 15 2014, 05:45

Gibbets


Admin
Luvallisista löytyy muutama laji, joiden perään on laitettu tähti. Jos olet harkinnut kys. hahmoa, niin lue toki tämä.

Spesiaaliroduilla tarkoitetaan lajeja, jotka ovat periaatteessa luvallisia mutta vaativat pelaajaa ottamaan yhteyttä ylläpitäjään. Lupa spesiaalirodulla pelaamiseen ei vaadi kysymyksen lisäksi varsinaista hakemusta, jos yp ei sitä erikseen vaadi.Haltiat:

Haltioilla pelaaminen on vapaata. Angarthissa on kuitenkin omat kantalajinsa (pimentohaltia, yöhaltia, jalohaltia, merihaltia ja suurhaltia) joilla pelaamista suositellaan enemmän kuin esim. verihaltialla. Voit kuitenkin olla mikä tahansa haltialaji, mutta jos se ei löydy listauksesta, niin hahmosi ei oletettavasti ole kotoisin Angarthista vaan muualta tai on turisti.
Miksi haltiat luokitellaan sitten spesiaaliroduksi?
Juuri edellä mainitun syyn takia. Kuitenkin !puhdasverisellä suurhaltialla! pelaaminen vaatii luvan kysymistä ylläpitäjältä niiden vähäisen määrän takia. Näin vältetään yllättävää suurhaltiapopulaatiota kaupunkivaltiossa, jossa tätä lajia edustaa 100%:ssesti vain tusina.


Muodonmuuttajat:

Muodonmuuttajillakin on voima-asteensa. Jos haluat, että muodonmuuttajahahmosi on vahvempi ja pystyy esim. mukautumaan minkä tahansa esineen tai henkilön näköiseksi, niin tarvitset tähän lupakysymyksen. Näin vahvaan muodonmuuttajaan vaaditaan kuitenkin usein lupahakemus. Ylläpitäjä arvioi hakemuksen tarpeen erikseen.
Muuten muodonmuuttajalla saa pelata ilman lupaa, kunhan tämän voimat eivät ole ilmiselvästi korkeat.
Jokainen osaa luultavasti arvioida, milloin muodonmuuttaja on jo vahva amatööritasoisen tai OK:n sijaan.


Paladri:

Kuten myös suurhaltian kohdalla, paladreja on häviävän vähän näiden metsästyksestä johtuneen kannan laskemisen takia. Paladreja on kuitenkin enemmän, joten saat luvan luultavasti helpommin kuin suurhaltiaan.

https://angarth.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa